Αρχικά να ζητήσω συγνώμη από το Glamour για το off topic αφού θα καταχραστώ το νήμα τους για να κάνω ένα σχόλιο σε συνέχεια αυτών που έγραψε ο φίλος Nick Trive.
Είναι δεδομένο (οι φίλοι εδώ μέσα το ξέρουν) ότι εδώ και καιρό γράφω για ελάχιστες από τις συναντήσεις που κάνω. Το ξέρουν γιατί τους το έχω πει και γιατί τους ενημερώνω prive για τις συναντήσεις μου. Ο λόγος είναι πολύ απλός.
Κάποια γραφεία (αλλά και ανεξάρτητες) έχουν ανοίξει εδώ και καιρό μια φάμπρικα εκπτώσεων με σκοπό τις στημένες (όχι αντικειμενικές κριτικές). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός προμότορων στο forum που έχουν αλλοιώσει και την εικόνα του. Είναι πολύ εύκολο να τους καταλάβει κανείς αρκεί να διαβάσει σχόλια και κριτικές…
Προσωπικά γελάω με τις κριτικές τους .Άλλωστε δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος ,με στοιχειώδη λογική, ποιοι είναι αντικειμενικοί και ποιοι όχι. Αρκεί να δει ένα δείγμα από τις κριτικές καθώς και τις κριτικές αυτών που πήραν τις κοπέλες μετά από αυτούς. Σίγουρα δεν είναι απόλυτο ότι κάποια κοπέλα που αρέσει σε κάποιον θα αρέσει σε όλους αλλά κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Όλοι μπορεί να ενθουσιαστούμε κάποια φορά παραπάνω και να περάσει αυτό στην κριτική μας αλλά υπάρχουν όρια και σταθερές.
Αυτό δε το οποίο είναι ακόμη πιο γελοίο είναι που στα νήματα των συγκεκριμένων γραφείων σχολιάζουν τις ίδιες φωτογραφίες κοριτσιών καθημερινά με εκφράσεις που αν τις διαβάσει κανείς (χωρίς να ξέρει περι τίνος πρόκειται) θα νομίζει ότι η χειρότερη σε εμφάνιση κοπέλα του γραφείου είναι επιπέδου Alexis Ren…
Αυτό που βρίσκω τρομερά ενοχλητικό είναι ότι όλοι αυτοί (οι προμότορες) επιτίθενται σε όποιον έχει διαφορετική άποψη από την δική τους. Το θεωρώ απαράδεκτο και κακώς οι admin το επιτρέπουν. Αυτά βλέπουν πολλοί (όπως και ο φίλος Jim75jim) και απομακρύνονται...
Ζητάω συγνώμη πάλι από το Glamour για το άσχετο με αυτούς σχόλιο. Το συγκεκριμένο γραφείο (μαζί με άλλα δύο τα οποία δεν είναι σωστό να αναφέρω εδώ φαίνεται στις κριτικές μου) το θεωρώ κορυφαίο όσον αφορά την συμπεριφορά προς τον πελάτη και τον σεβασμό προς τα λεφτά του και για αυτό τον λόγο συνεχίζω και είμαι πελάτης τους.