pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
εσυ τι ρόλο βαράς; Εκπρόσωπος τύπου του πουλιού του Jim?Πες και για τη Stella ρε
εσυ τι ρόλο βαράς; Εκπρόσωπος τύπου του πουλιού του Jim?Πες και για τη Stella ρε
εσυ τι ρόλο βαράς; Εκπρόσωπος τύπου του πουλιού του Jim?
Μέντορας του μικρέ.εσυ τι ρόλο βαράς; Εκπρόσωπος τύπου του πουλιού του Jim?
Δεν μιλάει γρι αγγλικά αλλά σώμα μοντελε και απόδοση super!Απ'τις λίγες που σκέφτομαι να ξαναπάρω.
Λες ο φωτοσοπάς να έβαλε τα ίδια φίλτρα ?Για καποιο λογο αυτη μου θυμιζει το προφιλ της leya σε ποζες και φωτογραφιες. Βασικα μεχρι και το χρωμα του ματιου...
καμιά άποψη για τα ψηλά κορμιά του γραφείου Tonya και Lina ;
Jim εσύ που δεν είσαι μοναχοφάης και έχεις όρεξη να ενημερώνεις μπας και δοκίμασες ;
billGor δεν τα δοκίμασα τα κορίτσια γιατί με φόβισαν τα 65κιλα τους
Θα είναι αρκετά παράδοξο να είναι λιγότερα και να έχουν κάνει λάθος.
Με τη Vlada που εχει ίδιο υψος και 60κιλα στα χαρτια (63 στην πραγματικότητα) ήμουν πολύ οριακά στα γούστα μου και πάλι γιατί είχε δείξει πολύ καλή διάθεση!
έ καλά και συ άμα έφτασες μέχρι τα 63 κώλωσες για 2 κιλάκια παραπάνω
θα δω μήπως αύριο κάνω ένα crash test στην Tanya που παίζει ακόμη, ελπίζω όχι του γέρικου κορμιού μου.... αυτό που με φοβίζει είναι μήπως τα 65 Kg στα χαρτιά είναι κοντά στα 70 στην πράξη. Και να σου πω την αμαρτία μου στην μέχρι τώρα καριέρα μου τα 60Kg δεν τα έχω ξεπεράσει ποτέ
Συνάντησα αρκετά κορίτσια του γραφείου σε αυτό το τουρ μου ομως ο κυριος λόγος που ήρθα ήταν για να ξαναδώ τη Dani
Για ελάχιστες κοπέλες θα εκανα ταξίδι για να τις ξαναδώ!
Απλά υπέροχη για μένα...!
Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπειςincall ή outcall ήταν η συνάντηση?
Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις