Αχ παναγία μου
Απογοητευτική...ανεβαίνει κριτική!
Αχ παναγία μου
Διάλεξα μία φώτο από τη σελίδα της Άννα που την πλησιάζει.
Συνάντηση πριν λίγο...Απ'τις σημερινές αφίξεις η πιο εντυπωσιακή!Κατά το προσωπικό μου γούστο... ;)
Υποδοχή με χαμόγελο,χορό στο κρεβάτι με μουσικές επιλογές από το κινητό της και μίνι strip show....
Φάνηκε απλο την αρχή πως η συνάντηση θα κινηθεί σε αρκετά καλά επίπεδα...
Έτσι κι έγινε....
Λεπτομέρειες στην κριτική!
[move]Μείνετε συντονισμένοι...![/move]
Βασίλη ήταν όντως μισό το πρόγραμμα;
Επειδή δε το γράφεις στην κριτική.
Τελείωμα στο λάστιχο υποθέτω.
Τελείωμα με προφύλαξη σε ιεραποστολική στάση...
Μισή ώρα έκατσα...Μισό πρόγραμμα δλδ;
Οκ επειδή είχαμε μια κουβέντα χθές εδω αν είναι λάθος ή όχι στο σάιτ του γραφείου το ότι δεν προσφέρει cim cif ούτε καν cob.
Άρα έτσι είναι. ΔΕΝ προσφέρει η κοπελιά τα παραπάνω. Άρα μισό πρόγραμμα για μένα.
Α οκ δεν το κατάλαβα...
Δεν της έκανα κάποια ερώτηση γι'αυτά για να είμαι απολύτως ειλικρινής καθώς σπανίως "προσθέτω" extra υπηρεσίες...Μπορεί να τα προσφέρει και να μην έχει περάσει στη καρτέλα της(σελίδα) της...Πολύ πιθανό...
Δεν προσφέρει ούτε έξτρα.
Τώρα που ξαναείδα τη σελίδα της στο σάιτ του γραφείου πρόσθεσαν το cob το οποίο δεν είχαν χθές. Οκ να σαι καλα
κανείς με μια εμπειρία ?Glamour εχεις το καλυτερο ονομα σ αυτην την αγορα
Νομιζω οτι πρεπει να λαβεις σοβαρα τα οσο αρνητικα λεγονται για την Milana και την Margarita
Για να προστατεψεις εμας απο τετοιες φολες αλλα και το καλο ονομα που εχει το γραφειο σας
επιβεβαιωνω ....την εγλυψα για λιγο και πηγε να κανει εμετο ....διαθεση μαπαΠαιδιά εχω γράψει κριτική για την Milana και είδα ότι την διαβάσατε (αλλοι πριν την συναντήσουν και αλλοι μετά).
Έχουν την ίδια συμπεριφορά και οι δυο τους (Margarita & Milana).
Είναι απαράδεκτες και γουστάρουν να φέρνουν τους πελάτες σε αβολη θέση!
Για την Milana που εχω προσωπική άποψη (δις) εχω την χειρότερη εντύπωση για τον χαρακτήρα της!
Σε προσβάλει στα ίσια και σε κοιτάζει με ένα απαξιωτικό βλέμμα σαν τον ξεφτίλα που πληρώνει για να γαμησει!!
Οι γκριμάτσες της είναι τόσο ελεεινές που πραγματι σου φεύγει η όρεξη να συνεχίσεις ότι κανείς!!
η mila τελειωσε τo tour?