nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
Ερωτεύτηκα :o
Καλά στέφανα..Ερωτεύτηκα :o
Ερωτεύτηκα :o
φίλε πρόσεχε μην πετάξει κανένα ματζαφλαρι εξω η Σιντυ και πας για μαλλί και φύγεις κουρεμένος.
Μη προτρέχεις, έχει κριτικές η κοπέλαφίλε πρόσεχε μην πετάξει κανένα ματζαφλαρι εξω η Σιντυ και πας για μαλλί και φύγεις κουρεμένος.
Μη προτρέχεις, έχει κριτικές η κοπέλα
Μάλλον θα έιχε κάποια τραυματική εμπειρία..
Καλά στέφανα..
Ο κυρ Ανδρέας μπορεί να μας πει τι είδε που δεν είδαμε εμείς κ πέταξε την εξυπνάδα του;
Περιμενω κριτικη τοσο καιρο για natasha και δεν εχει γραψει κανεις....την εχει παρει κανεις ρε παιδες?Εχω παθει μουνοπλακα αλλα δεν θελω και να πεταξω 150 ευρω ετσι...
Ναι ρε πστ μου....εστω με ενα π.μ..Αποκλειεται να μην το χει φαει κανεις απο δωκρυψινοι φιλε
πανε αλλα δεν γραφουμ >
Ρε παίχτη τις πουτάνες τις ερωτεύεσαι για μια ωρα, μετά άντε γειά πας για άλλη ?
Με κόβεις για αγαπουλης ?
Εγώ κράζω αυτούς που χαλάνε την πιάτσα.
Περιμενω κριτικη τοσο καιρο για natasha και δεν εχει γραψει κανεις....την εχει παρει κανεις ρε παιδες?Εχω παθει μουνοπλακα αλλα δεν θελω και να πεταξω 150 ευρω ετσι...
Αγόρι μου πλάκα κάνω γιατί η κοπέλα κατά τη γνώμη μου έχει κάποια ανδρικά χαρακτηριστικα. Μεγάλα χέρια, φαρδιές πλάτες, στενή λεκάνη. Εσύ τι ζόρι τραβάς σου θίξαμε την αραβωνιαστικιά η το εμπόρευμα ?
Μόνο πρόσωπο κράτα . Κωλο φωτογραφίας ξεχνά τον .... γυμνασμένη μεν αλλα γεμάτη στα μπούτια . Συμπαθητικά αδιάφορη μέσα με χαζό χαμόγελα . Για 100 plus. Κάνει κ πολεμικές τέχνες μου είπε . Στο κρεβατι όμως δε πολεμάει ...Περιμενω κριτικη τοσο καιρο για natasha και δεν εχει γραψει κανεις....την εχει παρει κανεις ρε παιδες?Εχω παθει μουνοπλακα αλλα δεν θελω και να πεταξω 150 ευρω ετσι...