Τα πράγματα είναι απλά και κακώς γίνεται τόσος ντόρος.
Συνάντησε ο συναγωνιστής την κοπέλα και είπε ότι του φάνηκε μεγαλύτερη. Σιγά τον πολυέλαιο! Τόσο του φάνηκε, τόσο είπε. Αν δεν είναι κακοπροάιρετο δεν τρέχει κάτι, σε όλους μπορεί να συμβεί.
Όσον αφορά το γραφείο τώρα.
Το έχω ξαναπεί ότι το θεωρώ από τα καλά γραφεία που παίζουν τώρα, όπως έχω ξαναπεί ότι λόγω πτώσης της ποιότητας και υψηλών τιμών έχουν αρχίσει να το χάνουνε.
Το ότι βγήκε με μια photo να αποδείξει ότι η κοπέλα είναι τόσο όσο αναφέρουν θα είχε αξία αν έκανε το ίδιο και σε άλλες περιπτώσεις που έχουν γραφεί ανάλογα σχόλια από συναγωνιστές. Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται προφανώς γιατί τις περισσότερες φορές έχουν δίκιο οι συναγωνιστές και όχι το γραφείο...
Επειδή έχω συναντήσει αρκετές κοπέλες από το Glamour (και θα συναντήσω και άλλες στο μέλλον) ξέρω από πρώτο χέρι, όπως και οι περισσότεροι που ασχολούνται με το άθλημα, ότι και photoshop παίζει και αλλαγή των αναλογιών και της ηλικίας σε πολλές κοπέλες.
Τα έχω γράψει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις σε κριτικές όπως και πολλοί άλλοι.
Για μένα λοιπόν η εμφάνιση της photo της κοπέλας με το διαβατήριο ανα χείρας δεν έχει καμία αξία.
Αυτό που θα είχε αξία θα είναι να εμφανίζουν τέτοιες photos (ερασιτεχνικές ή selfie) για όλες τις κοπέλες.
Προσυπογραφω.
Να τονισω επισης πως ειχα βαλει στοχο την Gaby, αλλα επειτα απο δυο πολυ χρησιμες κριτικες που ανεβηκαν, απλα ΔΕΝ θα επιχειρησω.
Δειτε τις κριτικες ρε παιδια : Κουκλες ρωσιδουλες, με μηδεν επικοινωνια, βαριουνται που ζουν, δεν φιλανε ουσιαστικα και κανουν διεκπεραιωτικο σεξ.Για 140 ευρω + ξενοδοχειο.
Σε αυτο δεν εχει απαντησει το glamour,οπως και σε οσα το ρωτανε για εξτρα. Απαντησε σε μια χαζομαρα για την ηλικια μιας κοπελιτσας.
Τον "αερα" τον παιρνει το καθε γραφειο επειδη υπαρχουν πελατες που το εκθειαζουν ως το καλυτερο κλπ κλπ. Καλυτερο ως προς τι; ως προς τις κοπελες που φερνει σε εμφανιση; ΝΑΙ. Απο εκει και περα; το χαος. Κακο σεξ, κακη επικοινωνια με την κοπελα.
Και για την "ασιατισσα" που ειχαν φερει ενδιαφερομουν, και εκει οι κριτικες ηταν αποτρεπτικες.
Αρα, το γραφειο, θα επρεπε να απαντησει επι της ουσιας, και οχι πανω σε μια χαζομαρα. Οπως επισης θα ηταν χρησιμο να βγει και να απαντησει ΤΟΤΕ που εγινε η ψευδης κριτικη για κοπελα που ειχε περιοδο. Οχι εκ των υστερων.
Ισως βεβαια να μην τους νοιαζει να απαντησουν γιατι εχουν αγοραστικο κοινο, ευπορους μεσηλικες (δεν το λεω υποτιμητικα για κανεναν ) που τους νοιαζει να παρουν μια πορσελανινη πιτσιρικα. Οκ, δικαιωμα τους.