old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Μιλαει για το προηγουμενο Tour Παικτη !!!
Ας βάλει μια διευκρίνηση γιατί θα μπερδευτεί ο λαός. ;)
Μιλαει για το προηγουμενο Tour Παικτη !!!
Ας βάλει μια διευκρίνηση γιατί θα μπερδευτεί ο λαός. ;)
Σωστός!!!!εγώ έχω γράψει στην αρχή 27 01 2016 !
[size=10pt][size=10pt]Βρε ουστ
27-01-2016 [/size][/size]
Από τους πρώτους που την συνάντησα μεσημέρι .
Οι φωτογραφίες που υπάρχουν είναι ακριβέστατες , γενικά ένα όμορφο "πακέτο"
Ωραία εσώρουχα , πεντακάθαρη , ευγενέστατη - χαμογελαστή .Έκανα το ντους μου και όλα προδίκαζαν ότι θα περάσω καλά .
First Round :φιλιά με γλώσσα και απαλή πίπα, την περιποιήθηκα και έδειξε να παίρνει μπροστά το μοτέρ. Αυτή από επάνω για 10 λεπτά και
μετά από 25 λεπτά έληξε το ματς.
Έκανα μπάνιο μετά τσιγάρο κουβεντιάσαμε για 5 λεπτά , αλλά άρχισα να διακρίνω μια απροθυμία για την συνέχεια.
Άρχισε να χασμουριέται , λέγοντας οτι είναι νυσταγμένη .
Εγώ ξάπλωσα και περίμενα να έρθει να μου κάνει massage , ήρθε με το νυχτικό και άρχισε το γρατσούνισμα και μου λέει έχουμε πέντε λεπτά ακόμη ! ( ήταν και 45) , αφού μου τόνισε οτι είναι και νυσταγμένη .
Σηκώθηκα και έφυγα , βαριέμαι να τσακωθώ τώρα τελευταία .
Τα 160 τα πήρε όμως .
kostasm2005=ήρωας
Και πάνω απ᾽όλα Κύριος με κεφαλαίο.
Άσχετα αν αυτὀ πάντοτε κοστίζει στο τέλος.
Ρε μάγκες εγώ βρέθηκα μαζί της 3 φορές στο προηγούμενο τουρ και μία σε αυτό. Κάθε φορά η γκόμενα ήταν και καλύτερη...Δυστυχώς για τον αριθμό των επιλογών που έχουμε και βάση των φωτογραφιών που βλέπετε και ειναι προγματικες, θα συμφωνήσω απόλυτα για τη συμπεριφορά μόνο που εμένα την εβγάλε με το καλημέρα.
Το τέλος της πρώτης φοράς ήρθε με πολλά μα και μου και στο τέλος πήρα είδηση ότι ήταν στους "Ρώσους" . Ενημέρωσα το πρακτορείο και αφού την πήρανε τηλ μου επέστρεψε τα υπόλοιπα χρήματα της ωρας. Η κοπέλα κατέβηκε άμεσα παρόλο που είχε κι άλλες μέρες.
Τι εννοείς ήταν στους Ρώσους?
Τι ερώτηση είναι αυτή ρε τύπε? :-
ναι ειναι,οταν δε ξερεις βασικες ορολογιες του φορουμ!το επομενο ειναι να μαθεις ποιοι ειναι οι "γερμανοι" εδω μεσα...ΤΥΠΕΣυγνώμη ρε ΤΥΠΕ για το ελλειπέστατο λεξιλόγιό μου...
Καλά ανέβασε καμία κριτική φίλε μου και αν θες να βοηθήσεις μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα με την ορολογία του φόρουμ (κ δεν στο λέω ειρωνικά)ναι ειναι,οταν δε ξερεις βασικες ορολογιες του φορουμ!το επομενο ειναι να μαθεις ποιοι ειναι οι "γερμανοι" εδω μεσα...ΤΥΠΕ
δεν εχω αναγκη να ανεβασω κριτικη για να βοηθησω ουτε να ασχοληθω με καποιον που πηρε μερικες βιζιτες κ νομιζει οτι εγινε ο γαμιας του φορουμ.οτι θες ρωτα με παντως για την ορολογια του φορουμ κ συνεχισε τις κριτικες σου(επισης χωρις ειρωνια)...Καλά ανέβασε καμία κριτική φίλε μου και αν θες να βοηθήσεις μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα με την ορολογία του φόρουμ (κ δεν στο λέω ειρωνικά)
μπερδευτηκα..Δηλαδή όσοι δεν καταλαβαίνουμε την ορολογία σας δεν μπορούμε να πάμε σε πουτανες???
Ποιοί είναι οι Ρώσοι και ποιοί οι Γερμανοί? ποιοι οι καλοί και ποιοί οι κακοί? Δεν γουστάρω να μάθω την ορολογία σας η οποία χρησιμεύει μόνο στην παρέα σας!!! Αλλά μην υποτιμάτε τους υπόλοιπους...
Βγήκα εκτός θέματος... Ενώ έπρεπε να ασχοληθώ με τα μουνάκια του Glamoura
Χίλια συγνωμη!!!
[size=10pt][size=10pt]Βρε ουστ
27-01-2016 [/size][/size]
Από τους πρώτους που την συνάντησα μεσημέρι .
Οι φωτογραφίες που υπάρχουν είναι ακριβέστατες , γενικά ένα όμορφο "πακέτο"
Ωραία εσώρουχα , πεντακάθαρη , ευγενέστατη - χαμογελαστή .Έκανα το ντους μου και όλα προδίκαζαν ότι θα περάσω καλά .
First Round :φιλιά με γλώσσα και απαλή πίπα, την περιποιήθηκα και έδειξε να παίρνει μπροστά το μοτέρ. Αυτή από επάνω για 10 λεπτά και
μετά από 25 λεπτά έληξε το ματς.
Έκανα μπάνιο μετά τσιγάρο κουβεντιάσαμε για 5 λεπτά , αλλά άρχισα να διακρίνω μια απροθυμία για την συνέχεια.
Άρχισε να χασμουριέται , λέγοντας οτι είναι νυσταγμένη .
Εγώ ξάπλωσα και περίμενα να έρθει να μου κάνει massage , ήρθε με το νυχτικό και άρχισε το γρατσούνισμα και μου λέει έχουμε πέντε λεπτά ακόμη ! ( ήταν και 45) , αφού μου τόνισε οτι είναι και νυσταγμένη .
Σηκώθηκα και έφυγα , βαριέμαι να τσακωθώ τώρα τελευταία .
Τα 160 τα πήρε όμως .
Χτες έμαθα ότι τα ίδια έκανε πάλι....όπως τα έγραψες!
ΚΟΜΟΔΙΝΟ!
Μακριαααααά