old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Υπολείπεται των φωτογραφιών, πιτσιρίκα, μεγάλο στήθος φυσικό, καλό σωματάκι, μέτριες υπηρεσίες. Τι άλλο;
Υπολείπεται των φωτογραφιών, πιτσιρίκα, μεγάλο στήθος φυσικό, καλό σωματάκι, μέτριες υπηρεσίες. Τι άλλο;
2 πραγματα ακομα
Πρωτον συμφωνα με την προσφατη αλλαγη του σαιτ πιστευω οτι ο υπεθυνος για το επικοινωνιακο κομματι του γκλαμουρ και γενικα την ομαλη λειτουργια της επιχειρησης φαινεται να διαβαζει το φορουμ γιατι πολλες απ τις απαιτησεις που υπαρχουν στα σχολια γινανε πραγματικοτητα
δευτερον το να υπαρχουν φωτογραφιες διαφορων ειδων μπορει να ειναι εξισου παραπλανητικο με το να υπαρχουν μονο επαγγελματικες. Εννοωντας οτι οταν βλεπεις την ιδια κοπελα σε μια φωτογραφια και ειναι ενας ανθρωπος στην αλλη ειναι αλλος και στην τριτη ειναι αλλος τοτε μπερδευεται το πραγμα...και μπορει να χρειαζεται ειτε πολυ σκεψη ειτε χαρτι και μολυβι για να βγαλεις ακρη.....
αν δεν κανω λαθος ο Πλατωνας ηταν ο πρωτος φιλοσοφος που αρνηθηκε την υπαρξη της αντικειμενικης πραγματικοτητας βασει του οτι τα ορατα πραγματα αναλογα με τον φωτισμο και την οπτικη γτωνια που τα βλεπει καποιος μπορει να ειναι τελειως διαφορετικα και συνεπως παραπλανητικα
Πρόσωπο γλυκό πιτσιρίκας, στήθος φυσικό το αναφέρω, γλύψιμο δε δοκίμασα αλλά δε νομίζω ότι έχει αντίρρηση, δάχτυλα αφήνει και φιλί με γλώσσα αν επιμείνεις, αλλιώς το αποφεύγει.πρόσωπο όμορφο?
στήθος φυσικό?
αφήνει γλύψιμο και δάχτυλα?
φιλάει με γλώσσα?
θενκς συναγωνιστή
Πρόσωπο γλυκό πιτσιρίκας, στήθος φυσικό το αναφέρω, γλύψιμο δε δοκίμασα αλλά δε νομίζω ότι έχει αντίρρηση, δάχτυλα αφήνει και φιλί με γλώσσα αν επιμείνεις, αλλιώς το αποφεύγει.
Πρόσωπο γλυκό πιτσιρίκας, στήθος φυσικό το αναφέρω, γλύψιμο δε δοκίμασα αλλά δε νομίζω ότι έχει αντίρρηση, δάχτυλα αφήνει και φιλί με γλώσσα αν επιμείνεις, αλλιώς το αποφεύγει.
Επισης η Αλισα γιατι τα κρυβει ολα δε το πολυπιανω
Δοκίμασε κανείς Alisa ;
Ακριβώς. Ανέβασα κριτική.Ζουμπουρλουδικο...
Ακριβώς. Ανέβασα κριτική.