NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
είμαστε με τα δάχτυλα στη σκανδάληαπο τις 13/2 και εως και τις 21/2 κοντα σας η lola taylor....
είμαστε με τα δάχτυλα στη σκανδάληαπο τις 13/2 και εως και τις 21/2 κοντα σας η lola taylor....
Το IPOs θα κινηθεί σε χαμηλότερα πιστεύω επίπεδα.Κατσε να φαμε το 250 + extra + outcall στο κεφαλι πρωτα !!!
απο τις 13/2 και εως και τις 21/2 κοντα σας η lola taylor....
Κατσε να φαμε το 300 + extra + outcall στο κεφαλι πρωτα !!!
Full services...!!!!!!Κατσε να φαμε το 250 + extra + outcall στο κεφαλι πρωτα !!!
Και Outcall !!!Full services...!!!!!!
2 hours €430
3 hours €600
4 hours €740
5 hours€880
overnight €1,500
Full services...!!!!!!
2 hours €430
3 hours €600
4 hours €740
5 hours€880
overnight €1,500
εγω τόσα νομιζω
δεν το περιμενα να πέσω τοσοοο εξω
Η απόδοση της Λόλας είναι απλά καλή. Για θηρίο όπως στις ταινίες ούτε κουβέντα. Αυτά περίπου ενα χρόνο πριν. ;)
Δε διαφωνούμε τύπε,μια χαρά τα λες!!Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.Δεν λέω συγκεκριμένα για την lola αλλά όταν γυρίζουνε τσόντες πάει η τιμή στον Θεό.
Οταν είναι άγνωστες τις πηδας με ψιχουλα ή έστω πολύ λιγότερα.
Εγώ ήμουνα πάντα της άποψης να ανακαλύπτεις τα άγνωστα διαμάντια παρά να τα σκας στις συγκεκριμένες.
Καλά να μην μιλήσω για Λιαγουροπουλου που ζηταγε 170 ως λυδια και με το που γυρισε το τσοντικο η ταριφα ξεπερναγε το 300αρι.
Ρωσσιδες μουναρες αγνωστες και τις ξεκολιαζεις στο γαμησι για μια φετα ψωμι....ασε που το μουνι τους δεν ειναι και τοσο χιλιοξεσκισμενο...
Αποψη μου ετσι...προφανως οι περισσοτεροι θα διαφωνουνε...
Αν μια φετα ψωμι στοιχιζει 200 ευρω τοτε συμφωνω και εγωΔε διαφωνούμε τύπε,μια χαρά τα λες!!
Τι θέλεις να γράψω ρε συ Tapas; Δυο γραμμές είναι αρκετές και όσοι ξέρουν κατάλαβαν.
Δυο γραμμές έγραψα μαζί με μια φωτό ματιών που ανέβασα, και χρώμα ματιών ο Baby, για την Violete του EOG και την ξεμούνιασε η μισή Αθήνα αλλά εδώ μέσα μούγκα. Κάθε μέρα μέχρι τις 3 το πρωί πιασμένη. Αλλά από τους 65 και βάλε που την πήραν, δεν είδα κανέναν να ανεβάσει καμιά αναλυτική κριτκή. Πήξαμε στις κριτικές για τις Άννες, Βαλέριες, Αλίκες, Μαρίνες κλπ. Για τπτ καινούργιο, αρχίδια.
Συγνώμη για το off topic στο νήμα.