George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Monika με τατουάζ που ανέβηκε εχει έρθει πιο παλια αν δεν κάνω λάθος
Monika με τατουάζ που ανέβηκε εχει έρθει πιο παλια αν δεν κάνω λάθος
Τα κρεβάτια ….βλέπω προσεχώς Meliisa , Innesa , Sasha, Lorena κτλ.. θα πάρουν φωτιά τα πορτοφόλια
Γνώριμες παρουσίες αλλά σταθερέςβλέπω προσεχώς Meliisa , Innesa , Sasha, Lorena κτλ.. θα πάρουν φωτιά τα πορτοφόλια
Αδερφε πολυ το σκεφτεσαι διαλεξε μια επιτελους Η μολλυ παντως εχει το κοινο της με τετοιες βυζαρες , και η κελλυ επισης καλη ειναικριτική για αυτή υπάρχει ?
σωστός είσαι .. πολύ το παιδεύω ..ούτως ή άλλως με άλλη θα καταλήξωΑδερφε πολυ το σκεφτεσαι διαλεξε μια επιτελους Ο μολλυ παντως εχει το κοινο της με τετοιες βυζαρες , και η κελλυ επισης καλη ειναι
η μονικα ειναι ωριμη κυρια, η καθε μια με τις χαρες της
Δε πας για γαμο για να γαμησεις πας
Με Alice τι παιζει ρε μαγκες? Κανεις δεν εχει δοκιμασει και δεν εχει κριτικες?
κριτική για αυτή υπάρχει ?
Αδερφε πολυ το σκεφτεσαι διαλεξε μια επιτελους Η μολλυ παντως εχει το κοινο της με τετοιες βυζαρες , και η κελλυ επισης καλη ειναι
η μονικα ειναι ωριμη κυρια, η καθε μια με τις χαρες της
Δε πας για γαμο για να γαμησεις πας
40 λεει η καρτελα τωρα τι να σου πωΠόσο ώριμη δηλαδή;
40 λεει η καρτελα τωρα τι να σου πω
Ποια μόνικα ;Ποια θελουμε…;Άλλη Μόνικα θέλαμε εμείς.
εμένα μου κάνει εντύπωση , που κάποιες κοπέλες μου έχουν πει ότι τα λεφτά εδώ είναι πολύ λίγα σε σχέση με αλλού , αλλά όλες έρχονται και ξανάρχονται ..θυμάμαι μία από GDE (Λατίνα) , της είχα ζητήσει 69 , οκ μου λέει αλλά να ξέρεις ότι στο Dubai που ήμουνα μόνο για 69 έπαιρνα 350 ευρώ . . και γιατί έρχεσαι Ελλάδα της λέω , εγώ στην θέση σου δεν θα έφευγα ποτέ από το Dubai .. και η απάντησή της ήταν , ότι οι Έλληνες έχουμε καλή φήμη στην Βραζιλία
και ο ΠαρθενώναςΨέματα! Τῆς ἀρέσει ἡ θάλασσα!
Ketty έχει δοκιμαστεί σε αυτό το tour;
Είχα ρωτήσει ξανά αλλά δεν είχαμε νέο
40 λεει η καρτελα τωρα τι να σου πω
Για να δούμε με τις νέες αφίξειςΕπιστροφή από επαγγελματικό ταξίδι που μαύρισε το μάτι μου, ήθελα κάτι σε αρκετά λευκό. Βιαστική μάλλον επιλογή της Andrea με βάση τις καλές κριτικές. Ηλικία μεγαλύτερη από την αναγραφόμενη, πρόσωπο θα έλεγα λίγο σπασμένο, ωραίο σωματάκι, καθαρό από tattoo με φυσικό βυζάκι σε πτώση.
Υποδοχή με sexy δικτυωτό σύνολο που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, επάνω σε δωδεκάποντα. Δυστυχώς μετά το φρεσκάρισμα με περίμενε τελείως γυμνή, πάει πάλι το unboxing ...
Από τις λίγες Ρωσίδες που καταφέρνουν πλέον να μας επισκεφτούν. Πολύ καλή διάθεση, επικοινωνία και Αγγλικά, δεν χάνει χρόνο και αμέσως πιάνει δουλειά. Φιλάει όμορφα και γενικά δημιουργεί μια ερωτική ατμόσφαιρα. Στον αγώνα δεν κλέβει, συμμετέχει και κάνει ό,τι μπορεί για να ευχαριστήσει.
Μόνο αρνητικό για εμένα μια δυσάρεστη οσμή που με χάλασε και μάλλον είναι αρκετά pro για τα γούστα μου. Ας ελπίσουμε οι νέες αφίξεις να συνεχισθούν.