smartsmile
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 527
- Πόντοι
- 301
Πήγε κανείς; Είναι η ίδια όπως στις φωτογραφίες;
Μάλλον στα νησιά θα πάνε από εδώ και πέραΗσυχία βλέπω στα προσεχώς...Θα έχουμε νέα πρόσωπα άραγε;
Θα βολευτούμε με τις τουρίστριες ως τότε.Το ροστερ αδειάζει. Από Σεπτέμβριο πάλι.
Ναι ισχύει.Αλλα μπορεί να πετύχεις ακύρωση και να γίνει το ραντεβού.Δυσκολο βέβαιαΤα μεγάλα ονόματα βλέπε πχ Μαρίνα, Ντάσα7 κλπ είναι φουλ σχεδόν όλες τις μέρες... Βασικά ότι είναι γνωστό ότι είναι τίμιο δυσκολα θα το βρεις αυθημερόν και την ώρα που θες..
Καλό αυτό,παραμένουν στην ελληνική οικονομία!!Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Μαρίνα σουλατσάρει ανενόχλητη σε κάποιο ελληνικό νησί.
Τρώει τα λεφτά που έβγαλε από εμάς...
Αν και είμαι σε διακοπές αυτό το χιόνι το ζηλεύω!
Γράφτα στο χιόνι και γύρισε πίσωΑν και είμαι σε διακοπές αυτό το χιόνι το ζηλεύω!
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Μαρίνα σουλατσάρει ανενόχλητη σε κάποιο ελληνικό νησί.
Αφού έκανε πρώτα ένα σύντομο τουρ στη βόρεια Ιταλία..Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Μαρίνα σουλατσάρει ανενόχλητη σε κάποιο ελληνικό νησί.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Μαρίνα σουλατσάρει ανενόχλητη σε κάποιο ελληνικό νησί.
Αφού έκανε πρώτα ένα σύντομο τουρ στη βόρεια Ιταλία..
Λοιπόν να χωριστούμε!!Επιβαιβεωνω για τον τυφωνα Μαρίνα. Μου είχε πει ότι θα πήγαινε στα γενέθλια ενός φίλου της στην Ιταλία (όχι γκόμενος, απλά φίλος) και μετά θα ερχόταν διακοπές Ελλάδα (πιστεύω Σαντορίνη ή Μύκονο). Δεν της αρέσει καθολου η ζέστη και ήδη την τελευταία φορά που ήρθε παραπονιότανε για τη ζέστη στην Ελλάδα, οπότε μου είπε ότι αν επιστρέψει για δουλειά, θα είναι μετά το καλοκαίρι....
Λοιπόν να χωριστούμε!!
Οι μισοί Μύκονο και οι μισοί Σαντορίνη!!
Θα την βρούμε