FIDEL Sk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 59
- Like
- 7.756
- Πόντοι
- 12.056
Με την ίδια κοπέλα;Δεν θα γίνει τίποτα
Όπως τίποτα δεν έγινε και τις προηγούμενες φορές.
Με την ίδια κοπέλα;Δεν θα γίνει τίποτα
Όπως τίποτα δεν έγινε και τις προηγούμενες φορές.
Και με άλλες κοπέλες έχουν γίνει.Με την ίδια κοπέλα;
Και με άλλες κοπέλες έχουν γίνει.
Και σχεδόν πάντα με τις καλύτερες σε παροχές και υπηρεσίες.
Καλά ο τύπος δόντια από πριόνι είχε ?Θυμάμαι μια περίπτωση ενός κοριτσιού που κάποιος άμπαλος πάνω στο γλειφομούνι την μάτωσε με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να ακυρώσει όλα τα ραντεβού της ημέρας καθώς επίσης και των επόμενων ημερών.
Μετά αναρωτιόμαστε γιατί σε μερικά κορίτσια δεν αρέσει το γλειφομούνι και τις κακοχαρακτηρίζουμε.
Ρε σεις πάτε να γαμήσετε και όχι για να φάτε ζωντανά τα κορίτσια.
Εν τω μεταξύ όλο αυτό είναι εις βάρος των υπολοίπων και οι επόμενοι πελάτες δικαιολογημένα εισπράττουν καχύποπτη συμπεριφορά από τα κορίτσια.
Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι ...
Θυμάμαι μια περίπτωση ενός κοριτσιού που κάποιος άμπαλος πάνω στο γλειφομούνι την μάτωσε με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη να ακυρώσει όλα τα ραντεβού της ημέρας καθώς επίσης και των επόμενων ημερών.
Σίγουρα έγινε αυτό και δεν της ήρθε περίοδο;
Ωραίο πάντως σώμα έχειΜια Tatiana που ήρθε, γιατί κρύβει το πρόσωπο;
Παίζει και αυτόΣίγουρα έγινε αυτό και δεν της ήρθε περίοδο;
kinder έκπληξηΜια Tatiana που ήρθε, γιατί κρύβει το πρόσωπο;
1) Δεν θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο.@FIDEL Sk εσύ δεν έλεγες πώς αν έρθει πάλι η Σάσα, δε θα μου έκανε τα χατήρια;
Διατυμπανίζοντας έτσι πώς εγώ είμαι αυτός που κακομεταχειρίζει.
Όχι μόνο ήρθε πάλι (στο 3ο της τουρ), αλλά και μια χαρά περνάγαμε.
Μέχρι που έγραψε ο σκληρός γαμιάς για μητρομανής κλπ και προκαλούσε τον κόσμο για τα χειρότερα.
Ποια είναι η εν λόγο κυρία?@FIDEL Sk εσύ δεν έλεγες πώς αν έρθει πάλι η Σάσα, δε θα μου έκανε τα χατήρια;
Διατυμπανίζοντας έτσι πώς εγώ είμαι αυτός που κακομεταχειρίζει.
Όχι μόνο ήρθε πάλι (στο 3ο της τουρ), αλλά και μια χαρά περνάγαμε.
Μέχρι που έγραψε ο σκληρός γαμιάς για μητρομανής κλπ και προκαλούσε τον κόσμο για τα χειρότερα.
Έχει κανείς γνώμη για Μόνικα 11?