clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.729
- Πόντοι
- 5.946
Ωχ Αντωνάκη μου, γύρισε ο τροχός και χάνουμε την παπαρούνο-λυκοφιλία?Οk μπαζογαμάν.
ας πρόσεχες…
Ωχ Αντωνάκη μου, γύρισε ο τροχός και χάνουμε την παπαρούνο-λυκοφιλία?Οk μπαζογαμάν.
Δεν το σώζεις μάστορα, μην κάνεις τον κινέζο!
εμετρήθεις, εζυγίσθεις και ευρέθεις ελλιπής…
Οk μπαζογαμάν.
Παπαρουνο-ξεφτιλισμα σε ατομο που τον στηριξε εναντια στους 3-4 νταηδες του μπουΩχ Αντωνάκη μου, γύρισε ο τροχός και χάνουμε την παπαρούνο-λυκοφιλία?
ας πρόσεχες…
πως με έτρωγαν......Ωχ Αντωνάκη μου, γύρισε ο τροχός και χάνουμε την παπαρούνο-λυκοφιλία?
ας πρόσεχες…
Δηλαδή;Νομίζω τέλος του μήνα θα δυνάμωσει...Ακόμη είναι σχετικά νωρίςτο ροστερ δυναμωνει !!!
Δυστυχώς κάποιοι δεν προλάβαμεΤι αστέρι είναι αυτό;!
Θα το προλάβουμε το κορμί ή έφυγε;
Και εμένα μου αρέσει αυτήΚαλησπερα εχεις κάποιος εμπειρία με την βενερα να μας πει;
Αν εννοείς Tiffany μεταγραφή είναι έχει κάποια reviewsΜε την καινούργια Βραζιλιάνα πήγε κάποιος;
Σε ποια; Πουστηδες...Ήθελα να ήξερα 2 φουσκωτους δεν έχετε ρε γραφείο να ανέβουν επάνω και να τον κάνουν τον μάγκα ένα με το πάτωμα?
Ντροπή σου ρε ξεφτίλα...
Το πιο χαμογελαστό και δοτικο πλάσμα του εσκορτινγκ σε όλη την Αθήνα αυτή τη στιγμή βρήκες να βλάψεις?
Ντροπή σου καραγκιόζη...
Ήθελα να ήξερα 2 φουσκωτους δεν έχετε ρε γραφείο να ανέβουν επάνω και να τον κάνουν τον μάγκα ένα με το πάτωμα?
Ντροπή σου ρε ξεφτίλα...
Το πιο χαμογελαστό και δοτικο πλάσμα του εσκορτινγκ σε όλη την Αθήνα αυτή τη στιγμή βρήκες να βλάψεις?
Ντροπή σου καραγκιόζη...
Τι έγινε;Επειδή τα έμαθα κι εγώ, πραγματικά ξεφτίλας όποιος έκανε τέτοια πράγματα. Αυτά γίνονται όταν κάποιοι κοκορεύονται ότι η κοπέλα το πάει στα άκρα και καλούν τους άλλους να πράξουν το ίδιο.