Καλημέρα συναγωνιστές.
Την ADEL την έχει πάρει κάποιος ?
Φαινεται δυνατό milf
Την ADEL την έχει πάρει κάποιος ?
Φαινεται δυνατό milf
Λυπηρό....Και επίσημα πια κρεμάω τη φανέλα...
Λόγω προβλημάτων υγείας δεν μας κάνει κου κου επαρκώς...
Καταταξτε τις προτεραιότητες σας στη ζωή, με βάση την πραγματική τους σπουδαιότητα...
Καλά μουνια στους πουτσους σας εύχομαι, υγεία και ανθρωπιά να έχετε.
Και αυτή η milf που είχε στη καρτέλα της πάλι σαν να μην ταίριαζε ήτανH Sasha λεσβιακό με τη Julia, σοβαρά τώρα;
H Julia σοβαρά τώρα;
Γιουβαρλάκι μου φαίνεται.
Αυτή, η Hanna και η Katya.
Αυτή όμως ήτανε τελείως έκφυλη.Και αυτή η milf που είχε στη καρτέλα της πάλι σαν να μην ταίριαζε ήταν
100% αληθινά. Δώρο θεού.Πρεπει να ανοιξει poll για τα βυζια της Σασα παικτες(πλαστικα η νατουραλ). Θα δοκιμασω σημερα και γω και θα σας ενημερωσω για την ψηφο μου.
Και επίσημα πια κρεμάω τη φανέλα...
Λόγω προβλημάτων υγείας δεν μας κάνει κου κου επαρκώς...
Καταταξτε τις προτεραιότητες σας στη ζωή, με βάση την πραγματική τους σπουδαιότητα...
Καλά μουνια στους πουτσους σας εύχομαι, υγεία και ανθρωπιά να έχετε.
Η ίδια κωλοχτυπιέται ότι είναι φυσικά .Πρεπει να ανοιξει poll για τα βυζια της Σασα παικτες(πλαστικα η νατουραλ). Θα δοκιμασω σημερα και γω και θα σας ενημερωσω για την ψηφο μου.
θα μπει poll ως εξης , η επιλογη δικη σαςΠρεπει να ανοιξει poll για τα βυζια της Σασα παικτες(πλαστικα η νατουραλ). Θα δοκιμασω σημερα και γω και θα σας ενημερωσω για την ψηφο μου.
100% αληθινά. Δώρο θεού.
θα μπει poll ως εξης , η επιλογη δικη σας
- Φυσικα βεβαια
- Πλαστικ
- Ειμαι αμπαλος δε μπορω να καταλαβω ,
- Δεν ξερω δεν απαντω δεν την εχω παρει
Έτσι όπως φαίνονται σε φωτό για ενίσχυση δείχνει αλλά εντάξει καμιά φορά θέλει να τα δεις από κοντάΗ ίδια κωλοχτυπιέται ότι είναι φυσικά .
Πέρσι εγώ που την είχα πάρει , η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δεί ουλές και σημάδια . τώρα τέτοιες αδιανόητες βυζομπαλάρες και να είναι φυσικές ... δεν κουμπώνουν με το υπόλοιπο κορμί .
Από την άλλη έχει τρομπάρει standard χείλη , οπότε γιατί να μην έχει πειράξει και τους βύζους και να μην θέλει να το παραδεχτεί ...
Γι'αυτό λοιπόν όπως λέει και ο σοφός λαός το bou : μην πιστεύεις πούστη λόγια και πουτάνας μοιρολόγια
θα μπει poll ως εξης , η επιλογη δικη σας
- Φυσικα βεβαια
- Πλαστικ
- Ειμαι αμπαλος δε μπορω να καταλαβω ,
- Δεν ξερω δεν απαντω δεν την εχω παρει
φυσικοτατα ειναι κι απιστευταΠρεπει να ανοιξει poll για τα βυζια της Σασα παικτες(πλαστικα η νατουραλ). Θα δοκιμασω σημερα και γω και θα σας ενημερωσω για την ψηφο μου.
τα ιδια κι απο μενα...μετρια εμπειρια. κοφτες και συνεχη σταματηματα. δε δινεται πληρωςΑληθινα λεω εγω παικτες αλλα δυστυχως μια απολυτη μετριοτητα η μικρη. Θα ριξω και κριτικη.