Μόνο Ρωσίδες!μαύρο στις Βραζιλιάνες
μαύρο στη Λόλα
οι λατίνες όλες μόνο για πάρτυ μου
Βλέπω Μελίνα και λέω για επαναληπτικό
Μόνο Ρωσίδες!μαύρο στις Βραζιλιάνες
μαύρο στη Λόλα
Τι εγινε ρε αντιπολιτευση? σου δειξε κανα ανηψακι καινουργιο κολπο στον υπολογιστη και ειπες να το δοκιμασεις στο μπου ?άντε ρεβλητο από εδώ ελληνικές αθάνατες ατάκες
Ολες δικες σουμαύρο στις Βραζιλιάνες
μαύρο στη Λόλα
αν εσύ δεν ξέρεις της δυνατότητες του φόρουμ είσαι ρεμπούφοςΤι εγινε ρε αντιπολιτευση? σου δειξε κανα ανηψακι καινουργιο κολπο στον υπολογιστη και ειπες να το δοκιμασεις στο μπου ?
Ενω εσυ που τις ξερεις ολες τωρα εισαι Αϊνστά(ι)ναν εσύ δεν ξέρεις της δυνατότητες του φόρουμ είσαι ρεμπούφος
ναι αλλά σε κάνω να το ψάχνεις να δεις τι γράφω περίεργεΕνω εσυ που τις ξερεις ολες τωρα εισαι Αϊνστά(ι)ν
Με αυτες τις μαλακιες που λες μονο ο παπαρουνας γελαει
εσύ το νού σου θα σε περιλάβει ο άλλος που γράφεις στο σάιτ του άλλου μαζί με τον άλλον και χαλάτε του αλλουνού το κέφιΘα μπει αύριο ο horny και θα πεθάνει στα γέλια με αυτά που λέτε
Μπα λιγα εχουμε γραψει τα χει για πλακα ο χορνυ αυτα ,Θα μπει αύριο ο horny και θα πεθάνει στα γέλια με αυτά που λέτε
υπάρχουν κ εξαιρέσεις ρε συ ...μαύρο στις Βραζιλιάνες
μαύρο στη Λόλα
εσύ έχεις φάει 4 και δεν έχεις ρίξει κανέναυπάρχουν κ εξαιρέσεις ρε συ ...
άσπρο στη LOLaaaa ...παντού....
Γκολ αυτοι, σεντρα εμεις.... Καλο ειναι κ το conference....εσύ έχεις φάει 4 και δεν έχεις ρίξει κανένα
θρήνε σ'αγαπώ θρήνε είσαι ο έναςΓκολ αυτοι, σεντρα εμεις.... Καλο ειναι κ το conference....
Εβαλε 6 η Αρσεναλαρα χθες τουλαχιστον...
Την πηρες γερο μπισμπικη η ετσι βαζεις το ασμα??
Εφαγε η Λανς χθες 5 στο ημιχρονο.... Ηρεμησε τωρα κ πανε βαλε κανα video με τα δρεπανηφορα που ειχατε στον Ηρακλη..... Καραισκο - Παπαδοπουλο κλπ... Κ το χασογκολη το Μιτοσεβιτς...
Την Ηρακλής ρε, μιλαν ειναι, μιλανεζοςΕφαγε η Λανς χθες 5 στο ημιχρονο.... Ηρεμησε τωρα κ πανε βαλε κανα video με τα δρεπανηφορα που ειχατε στον Ηρακλη..... Καραισκο - Παπαδοπουλο κλπ... Κ το χασογκολη το Μιτοσεβιτς...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες για πεςΔεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δεν θα μείνει τίποτα!
Είδη φτύνουμε τις τρίχες!