Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.843
- Πόντοι
- 46.423
Αυτή φίλε... εμένα μου άρεσε
Αα ok την θυμήθηκα.
Αυτή φίλε... εμένα μου άρεσε
Αα ok την θυμήθηκα.
εκει παιζει μπαλα μονο το τραγικο yourangels.. Στελνει πανω ολη τη σαβουρα που δεν τη γαμαει η αθηνα.Καντε και ενα παραρτημα θεσσαλονικη ρε παιδια να δουμε λιγο φως
ναι, ετσι ειπε sashaΚαι ακόμα είναι
Στα δικά μας. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει η dasha ;
Μια κριτικη νοα βοηθησεις το κορίτσι όμως δεν ανεβασες!Αυτή φίλε... εμένα μου άρεσε
Δηλαδη δε συμφωνείς με τον μέγα Ικτίνο που λεει ότι είναι το καλύτερο σε όλα? Δεν το πιστευω!!!!!εκει παιζει μπαλα μονο το τραγικο yourangels.. Στελνει πανω ολη τη σαβουρα που δεν τη γαμαει η αθηνα.
ετσι κι ανεβει το glamour θεσσαλονικη, θα εχει μονοπωλιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι, ετσι ειπε sasha
Αφήστε με κύριε στην ησυχία μου ...
Στο επόμενο τουρ 250/ωρα την βλέπω την ParisΚοίτα μη μας τα πρίζεις τώρα με την Paris, σου έχω νέα, την έχουμε προλάβει αρκετοί πριν από σένα!
λες να ναι η πρωτη που θα σπασει το φραγμα των 200ε?Στο επόμενο τουρ 250/ωρα την βλέπω την Paris
Αν εχει πολυ ζήτηση η κοπέλα, ο sales analysts του γραφειου μπορει να προτεινει την αυξηση της τιμης . Ποτε δεν ξέρεις!λες να ναι η πρωτη που θα σπασει το φραγμα των 200ε?
Καλα ναι υπαρχουν ατομα που τα δινουν αλλα υπαρχει και περιπτωση καποιοι να στραβωσουν με την ανοδο και αν τυχει και δε κρατησει αυτο το επιπεδο στις υπηρεσιες θα της γυρισει μπουμερανγκ μετα . Οποτε καλυτερα να μεινει στη 200αρα θα ελεγαΑν εχει πολυ ζήτηση η κοπέλα, ο sales analysts του γραφειου μπορει να προτεινει την αυξηση της τιμης . Ποτε δεν ξέρεις!
Αλλωστε υπάρχουν αρκετοι που θα τα εδιναν καθώς λεφτα υπάρχουν!
Καλα ναι υπαρχουν ατομα που τα δινουν αλλα υπαρχει και περιπτωση καποιοι να στραβωσουν με την ανοδο και αν τυχει και δε κρατησει αυτο το επιπεδο στις υπηρεσιες θα της γυρισει μπουμερανγκ μετα . Οποτε καλυτερα να μεινει στη 200αρα θα ελεγα
Για αυτό τα έσπασαν με τον Καλλικράτη που πήγαινε στοΔηλαδη δε συμφωνείς με τον μέγα Ικτίνο που λεει ότι είναι το καλύτερο σε όλα? Δεν το πιστευω!!!!!
ναι αλλα ηταν σε χαμηλοτερη τιμη απ την παριςΕδω Dasha και Sasha έκαναν τρεις φορές αύξηση, η Paris δε θα κάνει;
Μακάρι να μην την αυξήσει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Πάνω από 200 δηλαδή πόσο να πάει;ναι αλλα ηταν σε χαμηλοτερη τιμη απ την παρις
Ήταν εδώ πριν λίγες ημέρεςΑυτή φίλε... εμένα μου άρεσε
Στο επόμενο τουρ 250/ωρα την βλέπω την Paris