TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.713
- Πόντοι
- 18.496
tην λιμπιστηκα κ γω.Όχι φίλε , αλλά είδα στο site ότι έχει και κώλο το μενού οπότε θα δοκιμαστεί σίγουρα
tην λιμπιστηκα κ γω.Όχι φίλε , αλλά είδα στο site ότι έχει και κώλο το μενού οπότε θα δοκιμαστεί σίγουρα
Δύναμη
tην λιμπιστηκα κ γω.
Προβλέπω να πάει εμπλοκή η κοπελίτσαΚάτω τα ξερά σας, εγώ την λιμπίστηκα πρώτος.
Εισαι αρχηγος εσυ οποτε δικαιουσαι την πρωτια.Κάτω τα ξερά σας, εγώ την λιμπίστηκα πρώτος.
μακαρι οντωςΚαλημέρα όντως έτσι είναι ,μουνί τρελό με σωματάρα και στο καθένα έβγαζε κάτι διαφορετικό εγώ πάντως όσες φορές τη συνάντησα πέρασα πολύ καλά.Μακάρι να ξαναεμφανιστεί
εχει συγγρου και κεντροΜάγκες, ποιο είναι το ξενοδοχείο του glamour, ανεβαίνω Αθήνα και δεν θα έχω αμάξι, να κλείσω ξενοδοχείο κοντά;
εννοείς έχει και χαμηλοκώλο το μενού... μελέτησε λίγο την φωτόΌχι φίλε , αλλά είδα στο site ότι έχει και κώλο το μενού οπότε θα δοκιμαστεί σίγουρα
Μάγκες Dasha 7 η Sasha 7 τι λέτε ;;
Ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω τόσο αναποφάσιστοςΑ-ΜΠΕ-ΜΠΑ-ΜΠΛΟΜ......
εντω μεταξύ... η Νάνα Γκαρνέτ έσκασε στους Αγγέλους... έχω την εντύπωση πως με τον γκλάμουρα δούλευε...
η Καιλη σε ginger ??
αν έδινε κώλο θα είχα πάει ήδη πάντως...η Καιλη σε ginger ??
δεν της αρεσαν οι πουτσες των καταριανων κι ηρθε να φαει εγχωριες ??
Μεχρι να το παρεις αποφαση να πας με καποια απ της 2 θα χουν φυγει, πολυ το σκεφτεσαιΜάγκες Dasha 7 η Sasha 7 τι λέτε ;;
Νομίζω το υπεραναλύεις, φίλε. Η Dasha έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της, δεν είναι χθεσινή στην πιάτσα. Τι θέλει η Dasha (και βασικά η κάθε Dasha) για να αποδώσει τα αναμενόμενα;Χυστες κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα και να πάει με Dasha να δούμε αν έχει την ίδια όρεξη το κορίτσι