lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.330
- Πόντοι
- 5.646
Κατι έχω καταλάβει ναιΜα δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι εδώ μέσα μόνο ψυχολόγοι και ψυχαναλυτές/ριες κυκλοφορούν ?
Δεν το γνώριζα...H Inessa
Κατι έχω καταλάβει ναιΜα δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι εδώ μέσα μόνο ψυχολόγοι και ψυχαναλυτές/ριες κυκλοφορούν ?
Δεν το γνώριζα...H Inessa
Ποια είναι αυτή, η Dina6?Άντε ρε γυρολόγε απο εδώ!
Ποια είναι αυτή, η Dina6?
Ας μοιάζει τουλάχιστον στις φωτό....και πάλι καλά να λες, αλλά πολύ χλωμό το βλέπω.Σαν την Παναγιώταρου μοιάζει στην φωτο
H Dina η γνωστη που ερχετε και αυτη για 10ατη τελευταια φορα....Ποια είναι αυτή, η Dina6?
Δεν στεριώνει αυτή.
Ψάχνει τον Ωνάση της.
Κι όμως είναι πολύ όμορφη. Το ίδιο όμορφη και από κοντά;
Δεν την έχω συναντήσει.
Ήρθε το Μαράκι (Freya) σου.
Τρέχα ...
Θα τρέξω από την άλλη, προς την άλλη.
This new Zlata profile is fake. 100% I did a reverse image search and found her Instagram account. All pictures belong to a Russian girl from St Petersburg (not Estonian like profile states) and her Stories published the last few days show her visiting Slovenia.It looks like Panagiotarou in the photo
Βουνε ριξε μια ματια και πες μας αν εξακολουθει να εχει "περιεργη συμπεριφορα"Θα τρέξω από την άλλη, προς την άλλη.
Λες να είναι έτσι και από κοντά;Βασικα αν έκανε κάποιος το βήμα και πήγε ας ριξει ένα μήνυμα και εδωΣαν την Παναγιώταρου μοιάζει στην φωτο
Βουνε ριξε μια ματια και πες μας αν εξακολουθει να εχει "περιεργη συμπεριφορα"
Λες να είναι έτσι και από κοντά;Βασικα αν έκανε κάποιος το βήμα και πήγε ας ριξει ένα μήνυμα και εδω
Την ειδα στο προηγουμενο τουρ , και και της εδωσα και μια κρεμα δικιας μου παραγωγηςΓιατί δεν την βλέπεις εσύ;
Κοντά 70 κιλά και δεν σου φτάνει για να διαμορφώσεις άποψη ?
Άσε που οι φωτογραφίες είναι φουλ επεξεργασμένες.
Την ειδα στο προηγουμενο τουρ , και και της εδωσα και μια κρεμα δικιας μου παραγωγης
αλλα δε μπορεσα να καταλαβω συμπεριφορα , γι αυτο το λεω σε σενα που σαι ειδικος ,
παντως στην πορτα οταν ηρθε εκανε τοκ τοκ
Η ειρωνια ειναι οτι γραφει στο προφιλ της στα ρωσικα οτι δουλευει ως μοντελο και οχι σαν συνοδοςVK.com | VK
vk.com
εδω παντως φαινεται ενα plastic τουμπανο...