Επαναλαπτική συνάντηση με Nina στην αρχή του δεύτερου tour της, πολλά τα καλά λόγια και θα είμαι σύντομος. Συνοψίζοντας όπως γράφει και ο τίτλος: Νεαρή, ομορφούλα, ευχάριστη και πρόθυμη ...
Εμφανίστηκε με sexy στενό μινι φορεματάκι που διέγραφε το καλλίγραμο κορμάκι της. Σύντομα αφαιρέθηκε για να εμφανισθούν λουλουδένια εσώρουχα. Πολύ ωραίο νεανικό κορμί, χωρίς περιττά κιλά με μόνη ίσως παραφωνία το κάπως νερουλό αλλά πλούσιο φυσικό στήθος. Πρόσωπο, όμορφο, φρέσκο με ωραία μαλλιά και μάτια. Όλα φυσικά, περιποιημένη και καθαρή.
Πολύ ευχάριστη και επικοινωνιακή, δεν έχει την εμπειρία των pro αλλά έχει έναν αυθορμητισμό που προτιμώ από το πρόγραμμα κασέτα. Κάνει ότι μπορεί για να ευχαριστήσει, δεν κλέβει χρόνο και δεν άκουσα κανένα μα και μου. Στα συν επίσης η καλή επικοινωνία στο διάλλειμα γιατί είναι ενδιαφέρον τύπος και μπορείς να πεις δύο κουβέντες πέρα από τα συνηθισμένα.
Για εμένα είναι από τις περιπτώσεις που αξίζουν! Ρεμάλια (πάντα με σεβασμό) προσέχετε αυτά τα διαμαντάκια για να συνεχίσουν να μας προσφέρουν όμορφες στιγμές.