George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.543
- Πόντοι
- 5.646
Ποτε δε ξέρειςΜπορεί και να έχεις δίκιο.
Τωρα που τα λέμε βλέπω κάποιες νέες αφίξεις στα 140 και γενικά πιο κατω απο 200
Ευτυχώς απο τη μια…
Ποτε δε ξέρειςΜπορεί και να έχεις δίκιο.
Κι εγώ με βλέπω σύντομα στο Πάπιγκο στα Ζαγόρια. Άραγμα, χαλάρωση, φυσιολατρία και κατέβασμα στα Γιάννενα για τα ...περαιτέρω...Σοφή επιλογή το χωριό φίλε μου!!!Θα σε τσιγκλίσω, γιατί ξέρεις εμείς στο χωριό οι βλάχοι, δεν αντέχουμε, δεν κρατιόμαστε, θα την πούμε την μαλακία μας. Ίσως είναι λάθος το θρεντ, αλλά δεν γαμιέται. Η βασική παροικία λοιπόν από ουκρανές, είναι στο πρακτορείο των αγγέλων. Όπου είναι προφανές, κάποιες είναι στην Αθήνα σερί πάνω από ένα χρόνο. Μην λέμε ονόματα. Η συντριπτική πλειοψηφία, δεν έχει αυξήσει το 140άρι. Χαζές είναι? Μπορεί, όπως μπορεί και εγώ. Από την άλλη, θυμάμαι τα ρωσίδια (και όχι τα ουκρανίδια), να ανεβάζουν επειδή το ρούβλι είχε δυναμώσει τόσο πολύ σε σχέση με το ευρώ, όπου όταν γύριζαν στην πατρίδα τους, ήταν σαν να είχαν φάει κούρεμα 30%. Το ρούβλι όμως επανήρθε εκεί που ήταν περίπου πριν τον πόλεμο. Δεν είδα μείωση. Κάτι σαν τις αυξήσεις στα καύσιμα όταν ανεβαίνει το πετρέλαιο. Λογικό λένε όλοι αφού το πετρέλαιο πήγε στο θεό. Δεν θυμάμαι ομως αντίστοιχες μειώσεις όταν το πετρέλαιο επέστρεφε σε χαμηλά επίπεδα. Αν θες την γνώμη μου, απλά κάποιες ανεβάζουν και ότι βγει. Δεν έχει σχέση με πληθωρισμούς κλπ. Οι μισές άλλωστε στο παρακαλητό είναι από γερόντια που λέει ο και ο telos να τους χώνουν επιδόματα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχουν κάνει οικονομική ανάλυση και λόγω πληθωρισμού ανεβάζουν το κασέ τους. Το κάνουν απλά γιατί μπορούν και όσο μπορούν. Και θα μπορούν, γιατί τελικά κυκλοφορεί πιο πολύ χρήμα και χαλιέται πιο εύκολα από ότι φαίνεται. Αυτός είναι ο λόγος κατά την ανάλυση που κάνουμε στο καφενείο στο χωριό.
Βουνίσιος από ότι καταλαβαίνω. Εγώ είμαι του ακρογιαλιού χωριάτης. Ξέρεις, διχάλα βραζιλιάνικη, μαγιώ βερμούδα, γυαλί και ψάθινο καπέλο. Είναι η μοντέρνα έκδοση του "καφέ παντόφλα, τζην βερμούδα, χωρίς γυαλί και ψάθινο καπέλο". Και στις δύο περιπτώσεις, ηλιοκαμμένος, ρυτιδιασμένος. Αλλά και εδώ άραγμα, χαλάρωση, πολύ, πάρα πολύ ύπνος (ειδικά χειμώνα), πρωινό μπανάκι, μεσημεριανό μπανάκι, βραδυνό μπανάκι, μεταμεσονύχτιο μπανάκι, όπου μπανάκι είναι μία βουτιά για δροσιά, σιγά μην κάνουμε και απλωτές. Και ψάρι, πολύ ψάρι, πάρα πολύ ψάρι. Επιστροφή στα χωριά, ορεινα ή νησιώτικα. Άσε τους Αθηναίους και τους Σαλονικιούς να ρουφάνε φρέντα επί τρίωρο σε μία καρέκλα με θέα την θάλασσα και να αναπολούν διακοπές ή να λαδώνουν τους μαιτρ για πρώτο τραπέζι πίστα. χαχααχαχαΚι εγώ με βλέπω σύντομα στο Πάπιγκο στα Ζαγόρια. Άραγμα, χαλάρωση, φυσιολατρία και κατέβασμα στα Γιάννενα για τα ...περαιτέρω...Σοφή επιλογή το χωριό φίλε μου!!!
Τελικά αυτό με το χωριο μήπως αποδιδει;Κι εγώ με βλέπω σύντομα στο Πάπιγκο στα Ζαγόρια. Άραγμα, χαλάρωση, φυσιολατρία και κατέβασμα στα Γιάννενα για τα ...περαιτέρω...Σοφή επιλογή το χωριό φίλε μου!!!
Καλα εδω γελανε και οι παπαγαλοι...Παρλαπιπες Αννα.Δεν πιστευω να την πατησετε εδω ετσι;;
Καλα εδω γελανε και οι παπαγαλοι...Παρλαπιπες Αννα.Δεν πιστευω να την πατησετε εδω ετσι;;
Ναι σωστα !Οι τιμές κατά βάση ορίζονται από τις ίδιες τις κοπέλες.
Το γραφείο απλά βάζει βάση το 140.
Ωστε από το 50% αυτού του ποσού να καλύπτει τα έξοδα κτλ.
Μερικές το φέρνουν βαριά να τις γαμανε για περίπου 60 ευρώ δικά τους 2 φορές την ώρα.
Αφού το 90% των ραντεβού τους είναι μονοωρα.
Πολύωρα που είναι το πιο εύκολο και ξεκούραστο χρήμα είναι πολύ λίγα.
Τα 20 ευρώ πάνω στο rate της ώρας σε 1 μήνα τουρ κάνουν διάφορα κάποιες χιλιάδες ευρώ...
Τα γραφεία εχουν μηδέν έξοδα, ένα τηλέφωνο σηκώνουν από κανένα καφενείο ή κανένα γυμναστήριο και κάνουν το κονε με τον χορηγό και τη πουτανα. Εναν οδηγό πληρώνουν μόνο καμιά 20ρια ευρώ την μέρα και τίποτα άλλο. Μιλάμε για καθαρές αρπαχτέςΟι τιμές κατά βάση ορίζονται από τις ίδιες τις κοπέλες.
Το γραφείο απλά βάζει βάση το 140.
Ωστε από το 50% αυτού του ποσού να καλύπτει τα έξοδα κτλ.
Μερικές το φέρνουν βαριά να τις γαμανε για περίπου 60 ευρώ δικά τους 2 φορές την ώρα.
Αφού το 90% των ραντεβού τους είναι μονοωρα.
Πολύωρα που είναι το πιο εύκολο και ξεκούραστο χρήμα είναι πολύ λίγα.
Τα 20 ευρώ πάνω στο rate της ώρας σε 1 μήνα τουρ κάνουν διάφορα κάποιες χιλιάδες ευρώ...
ΙσχύειΝαι σωστα !
Αλλα και τα λίγα πολύωρα που μπορεί να παίρνουν συχνά δεν αποδίδουν όπως πρέπει διότι νομίζουν οτί θα εκμεταλευτούν την κατασταση και θα λουφάρουν!
Τώρα είσαι εδώ με 40 κριτικές και 14 χρόνια στο μπου και λες τέτοια πράγματα?Τα γραφεία εχουν μηδέν έξοδα, ένα τηλέφωνο σηκώνουν από κανένα καφενείο ή κανένα γυμναστήριο και κάνουν το κονε με τον χορηγό και τη πουτανα. Εναν οδηγό πληρώνουν μόνο καμιά 20ρια ευρώ την μέρα και τίποτα άλλο. Μιλάμε για καθαρές αρπαχτές
Ο χορηγός είναι πάντα το θύμαΤώρα είσαι εδώ με 40 κριτικές και 14 χρόνια στο μπου και λες τέτοια πράγματα?
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείςΟ χορηγός είναι πάντα το θύμα
Τώρα είσαι εδώ με 40 κριτικές και 14 χρόνια στο μπου και λες τέτοια πράγματα?
Καλά τά λές....Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς
Αλλα δεν πειράζει όλα καλά
Βουνίσιος από ότι καταλαβαίνω. Εγώ είμαι του ακρογιαλιού χωριάτης. Ξέρεις, διχάλα βραζιλιάνικη, μαγιώ βερμούδα, γυαλί και ψάθινο καπέλο. Είναι η μοντέρνα έκδοση του "καφέ παντόφλα, τζην βερμούδα, χωρίς γυαλί και ψάθινο καπέλο". Και στις δύο περιπτώσεις, ηλιοκαμμένος, ρυτιδιασμένος. Αλλά και εδώ άραγμα, χαλάρωση, πολύ, πάρα πολύ ύπνος (ειδικά χειμώνα), πρωινό μπανάκι, μεσημεριανό μπανάκι, βραδυνό μπανάκι, μεταμεσονύχτιο μπανάκι, όπου μπανάκι είναι μία βουτιά για δροσιά, σιγά μην κάνουμε και απλωτές. Και ψάρι, πολύ ψάρι, πάρα πολύ ψάρι. Επιστροφή στα χωριά, ορεινα ή νησιώτικα. Άσε τους Αθηναίους και τους Σαλονικιούς να ρουφάνε φρέντα επί τρίωρο σε μία καρέκλα με θέα την θάλασσα και να αναπολούν διακοπές ή να λαδώνουν τους μαιτρ για πρώτο τραπέζι πίστα. χαχααχαχα