Φίλε ο λόγος που στην πέφτουν είναι γιατί ξέρουμε πλέον τι παίζει με τις κριτικές σου. Για να στο πω αλλιώς, αν κάτσω και σου πω πόσα μηνύματα είχα για να αφήσω θετική κριτικη από κοπέλα (μπορείς να το συλλάβεις; από την ίδια την κοπελα, εγώ ούτε καν) θα πεις ήμαρτον. Δεν άφησα ποτέ ούτε μια, ούτε πήρα έξτρα, ούτε τσάμπα, ούτε σε γραφεία σαλιαριζα ούτε τίποτα. Δικαίωμα σου να προμοταρεις και δικαίωμα τους να σε αφήνουν, απλά μη κλαις μετά όταν στη λένε. Αληθινές μεστες κριτικες άφηναν άτομα σαν τον Γιορκι πριν έρθεις εσύ και τα υπόλοιπα φυντάνια, με μουναρες στα ξένα που εσύ και ο Χόρχε ο ποδηλάτης μόνο στα χαρτιά τις έχετε δει. Και αν η άποψη μου αυτή, που είναι πέρα για πέρα αληθινή και ντομπρα, σε ενοχλεί τότε κακώς.
Γι' αυτό άλλωστε όποιος θέλει πραγματικά να περάσει καλά με κοπέλα του χώρου μαθαίνει να χειρίζεται την κάθε περίπτωση και υιοθετεί συγκεκριμένους δικούς του κανόνες σχετικά με την ομαλή έκβαση του ραντεβού και αποφυγή παρεξηγήσεων, είτε με την ίδια την κοπελα είτε με γραφείο κτλ. Δε νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας με μισό εγκεφαλικό κύτταρο που να διαβάσει δική σου κριτικη και να πει "α ωραία, θα παω". Αντίθετα, κριτικες του Σρεκ πχ εγώ προσωπικά τις εμπιστεύομαι. Βασικά και του Χόρχε που, αν και δεν είναι μεγάλη μου συμπάθεια, όταν θα γραψει θα γραψει σωστά.
@srek7 μια ώρα γυμναστηριο, καλοκαίρι θα οργώνω τον Άλιμο μες στα λάδια.