BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.322
- Πόντοι
- 27.636
LORENA
SASHA
LISA
MISHEL
KELLY
Ξεκίνα με αυτές. Εγγυημένες επιλογές.
Καλημέρα.
LORENA
SASHA
LISA
MISHEL
KELLY
Καλημέρα και ευχαριστώ... όταν ξεμπερδέψω με τα ανεξάρτητα, θα ξεκινήσω πρώτα με την Maria και μετά θα ακολουθήσω την συμβουλή σου ...Ξεκίνα με αυτές. Εγγυημένες επιλογές.
Καλημέρα.
Τώρα μάλιστα την βουλιάξαμε την βάρκα!
Η οποία είναι λίγο μικρότερη από την Σιένα ΙταλίαςΜα και στο παρόν κατάστημα δεν πάνε πίσω! Την Sienna πόσο την έχουν δηλαδή;
Θα σε καταραστεί ! Beware!Η οποία είναι λίγο μικρότερη από την Σιένα Ιταλίας
Όταν είχε πρωτοέρθει πριν δύο-τρία χρόνια ήταν όντως 18, αλλά μπορεί να την συντηρούν στην κατάψυξη και δεν μεγαλώνει.Μια θλιμμένη πριγκίπισσα. Δυστυχώς, αν και δεν την λες άπειρη, σου βγάζει μια μελαγχολία.
Πίστεψα λανθασμένα ότι θα συναντήσω μια κοπέλα σαν την Bella6, αλλά διαψεύστηκα. Η Bella6 αν και άπειρη, ήταν από τα πιο χαρούμενα κορίτσια που συνάντησα ποτέ κι ας ήταν όντως θλιμμένη μέσα της. Η Starla ήταν ακριβώς το αντίθετο.
Επόμενη προσπάθεια να συναντήσω τη Lisa και ξανά τη Sasha που μου χρωστάει κάτι.
ΥΓ: Η Starla για πόσο καιρό θα επιμένει ότι είναι 18;
Όταν είχε πρωτοέρθει πριν δύο-τρία χρόνια ήταν όντως 18, αλλά μπορεί να την συντηρούν στην κατάψυξη και δεν μεγαλώνει.
Κρυογονία: τὴν βάζουν σὲ τεχνητή χειμερία νάρκη καί ὅταν ἔρχεται ἡ ὥρα, τὴν ἐπαναφέρουν.
ετσι ειχαν βαλει και τον Σταλονε σε μια ταινια και τον κοιμησαν για 50 χρονιαΌταν είχε πρωτοέρθει πριν δύο-τρία χρόνια ήταν όντως 18, αλλά μπορεί να την συντηρούν στην κατάψυξη και δεν μεγαλώνει.
ετσι ειχαν βαλει και τον Σταλονε σε μια ταινια και τον κοιμησαν για 50 χρονια
απο το παρον ροστερ εχω αποψη για 4Και για να μην λέτε... ορίστε τα ονόματα:
EMMA
KIRA 2
LORENA
VALERIA
SASHA
LIZA
RITA
DARINA
KATYA
LISA
DILARA
MISHEL
KELLY
TESSA
STARLA
MARIA
ADELINA
ANASTEISHA
MELISSA
Τωρα που βρήκα χρόνο είπα να το κάνω... εν τω μεταξύ δεν έχω πάρει ποτέ κορίτσι από αυτό το γραφείο... μια φορά πηρα από γραφείο και ήταν από το χρυσό γραφείο..
πότε?? τον καιρό του Δευκαλίωνα?? και καλά...λογικά με μια πίπα θα ξεμπέρδεψε η κοπέλα.λογικό να σου έκανε αγκαλίτσες από τη χαρά τηςαπο το παρον ροστερ εχω αποψη για 4
αλλα αν θες γκομενα που στο διαλειμα ειναι γουτσου γουτσου και στην πραξη πυραυλος παρε Λισα την ρωσιδα οχι Λιζα μολδαβη
τουλαχιστον ετσι ηταν τοτε που την πηρα
ναι και της Πυρραςπότε?? τον καιρό του Δευκαλίωνα?? και καλά...λογικά με μια πίπα θα ξεμπέρδεψε η κοπέλα.λογικό να σου έκανε αγκαλίτσες από τη χαρά της
ρε λαγε 1 δευτερολεπτο σεξ και εχυσεςΣάσα Λορένα πολύ gfe πολύ γλυκές και κλάσσάτες με άριστες υπηρεσίες. Ντιλάρα πιο τσόντα, αλλά τρομέρα γοητευτική, έχει και το gfe και το pse.
είσαι βλαμμένος αγόρι μου?? έλα σε παρακαλώ θα μας κρεμάσουν κουδούνια...μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...στο χω ξαναπείρε λαγε 1 δευτερολεπτο σεξ και εχυσες
τι του λες του ανθρωπου
Όταν είχε πρωτοέρθει πριν δύο-τρία χρόνια ήταν όντως 18, αλλά μπορεί να την συντηρούν στην κατάψυξη και δεν μεγαλώνει.
Σάσα Λορένα πολύ gfe πολύ γλυκές και κλάσσάτες με άριστες υπηρεσίες. Ντιλάρα πιο τσόντα, αλλά τρομέρα γοητευτική, έχει και το gfe και το pse.
κρινω εξ αηδιας σου τα αλλοτριαείσαι βλαμμένος αγόρι μου?? έλα σε παρακαλώ θα μας κρεμάσουν κουδούνια...μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια...στο χω ξαναπεί
φάε το "έλεος" σου να στανιάρεις...κρινω εξ αηδιας σου τα αλλοτρια