Έχει κάνει βόλτα από όλα...στο γιορς δεν ήταν;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έχει κάνει βόλτα από όλα...στο γιορς δεν ήταν;
Έχεις δίκιο στην Ελλάδα όπως είναι η κατάσταση είναι κυρίως call girls παρά συνοδοί. Αλλά συνοδοί δεν είναι απαραίτητο να έρχονται μόνο από το εξωτερικόΝαι οκ , εσυ ακύρωσες τη κοπελα που τα έκανε όλα καλά . Από συναίσθημα ναι έχει μπόλικο . Ψεύτικο φυσικά οπως οι περισσότερες λόγω εκατοντάδων πελατών . Σκέψου το λίγο και θα με θυμηθείς . Εκτός αν θες fake συναίσθημα πουτανας κ σε καλύπτει τότε οκ . Σύνοδος λες , τι σύνοδος ? Σύνοδος είναι αυτη που τη καλείς από το εξωτερικό κ έρχεται για πάρτη σου κ μόνο . Όχι τη tamara κ τη κάθε tamara που έχει φαει ενα σωρο πουτσους πριν κ μετά από σένα … συναίσθημα γιόκ σε τέτοια επαγγελματικά call girls . Σκέψου το λίγο .
Καλά μουνια ή δυνατό σέρβις ιδού η απορία. Τελευταία έχω δει καλό σέρβις σε μέτριες εμφανισιακά γκομενες.Χρόνια πολλά σε όλους και πάντα καλά μουνια
Nεα Αφιξη Nicole.
Δεν υπάρχει νήμα αρα γράφω εδώ ωρισμένα πράγματα.
Ηλικία 35αρα, Οτι βλέπετε στις φωτό +10χρονια και 10 κιλά. Ευχάριστη κοπέλα με καλά αγγλικά και αρκετα ελληνικά. Μένει Κύπρο. Εντελώς αματούρι, π΄ρωτη φορά στην δουλειά??????από ότι μού είπε ήμουν το δευτερο ραντεβού της καρριέρας της!!!!!!!!!!!! Στον αγώνα ειναι καθαρά GFe με γλωσσοφιλα, καλο στοματικό και γενικά δραστήρια συμμετοχή και φοβερή δοτικότητα. Με έκανε πύραυλο (τύφλα να χει η Sienna). Παιχτηκαν 2 καλοί γύροι με κόλπα busterd και τελίωμα στο σώμα!
Συνοψίζοντας η κοπέλα είναι για ειδικά γούστα. Μοντελοπνίχτες τύπου Annapurna, highflyer γαμιαδες, πιτσιρικαρια να κοιτάξουν αλλού. Οσοι ανω των 40 γουστάρουν αματούρα MILF ωντας διατεθημένοι να κάνουν παραχωρήσεις στο θέμα εμφάνισης (επιπλέον κιλά) ας δοκιμάσουν.
Μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα !Καλά μουνια ή δυνατό σέρβις ιδού η απορία. Τελευταία έχω δει καλό σέρβις σε μέτριες εμφανισιακά γκομενες.
Γνώμη μου είναι, χωρίς να είμαι ειδικός, εάν είναι να πάρει κανείς κάτι, προτιμότερο είναι να πάρει κάτι ελεγμένο παρά κάτι αμφιβόλου ποιότητας ή πολύ περισσότερο από το Internet.Αλήθεια βοηθάει άραγε;Η απλά χαπακωνεται κάποιος χωρίς αποτέλεσμα
εχει την κυπριακη προφορα;αρκετα ελληνικά. Μένει Κύπρο.
Για τους μελλοντικά ενδιαφερόμενους ,ποια θεωρείται η ναυαρχίδα του γραφείου;
Δεν πρόσεξα προφορά στα ελληνικα. Στα αγγλικα εγινε η συνεννόηση κυρίως.εχει την κυπριακη προφορα;
Για τους μελλοντικά ενδιαφερόμενους ,ποια θεωρείται η ναυαρχίδα του γραφείο
κι εγω στους 34.428Μεγάλο φιλοσοφικό ερώτημα !
Θα πρέπει να ανατρέξουμε στους ειδήμονες, γιατί εγώ έχω κολλήσει στους 17.331 πόντους !
Τα πιπινια είναι όντως μια καλή διέγερσηΓνώμη μου είναι, χωρίς να είμαι ειδικός, εάν είναι να πάρει κανείς κάτι, προτιμότερο είναι να πάρει κάτι ελεγμένο παρά κάτι αμφιβόλου ποιότητας ή πολύ περισσότερο από το Internet.
Βέβαια ακόμη καλύτερα να φροντίσει κανείς να είναι σε περιβάλλον με πιπίνια, οπότε δεν χρειάζεται κανένα boost ...
Καλά μουνια ή δυνατό σέρβις ιδού η απορία. Τελευταία έχω δει καλό σέρβις σε μέτριες εμφανισιακά γκομενες.