clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.827
- Πόντοι
- 5.946
να... αυτά εγώ δεν τα μπορώ...Ήθελε το χρόνο της λίγο για να χαλαρώσει μέχρι να με ψυχολογήσει...
να... αυτά εγώ δεν τα μπορώ...Ήθελε το χρόνο της λίγο για να χαλαρώσει μέχρι να με ψυχολογήσει...
μεταξυΣε ποια περιοχή κάνει τα incall αυτή;
τι να μπορεις εσυ ρε;να... αυτά εγώ δεν τα μπορώ...
άσε ρε γέρο... σου σηκώθηκε προχθές και πανηγύριζες τρείς μέρες...τι να μπορεις εσυ ρε;
κρεμασμενη καποτα εχεις
για εδώ σε κόβωκαι γαμω τα γαμησια
εγινα μεχρι και @TOMCRUISE για την παρτυ της
μιλησε και ο ασχημος αδερφος του τσακωναγια εδώ σε κόβω
γίνε συγκεκριμένος η αοριστία είναι για τις ειδήσεις του Σταρ και του Μέγκα... που πουλάνε διαφημίσειςΑλλα ολες αυτες οι εξαιρετικες ειναι και κομματιασμενες...
Δεν ηξερα οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι μαζεμενοι μαλακες και σκατανθρωποι σε ετουτη τη χωρα...
Ειδικα 2 περιπτωσεις, ειναι να τους βρεις και να τους αλανιασεις στο ξυλο...
εχει κοντα μπαρμπερη να παμε για ξυρισμαΌλη η αφρόκρεμα μαζεμένη βλέπω
να κάνουμε παρέα στον Ξούρα που έχει ένα διάλειμμα ανάμεσα στις πίπες που δίνει...Όλη η αφρόκρεμα μαζεμένη βλέπω
Ε ναι για κούρεμα δε του βγαίνει μισάωρονα κάνουμε παρέα στον Ξούρα που έχει ένα διάλειμμα ανάμεσα στις πίπες που δίνει...
γαμιεσαι ενανα κάνουμε παρέα στον Ξούρα που έχει ένα διάλειμμα ανάμεσα στις πίπες που δίνει...
γαμιεσαι δυοΕ ναι για κούρεμα δε του βγαίνει μισάωρο
κάτσε έχω βρεί κάτι καλό...Ε ναι για κούρεμα δε του βγαίνει μισάωρο
Ε ναι για κούρεμα δε του βγαίνει μισάωρο
εχω 103 σκορ ρε νιμουβρήκα το προφίλ του Ξούρα σε άλλο σάιτ
103/207... σχεδόν 50%εχω 103 σκορ ρε νιμου
γαμω!!!!!!!!!!!103/207... σχεδόν 50%
Ο @geroksouras κοιλιά έχει όχι καράφλαβρήκα το προφίλ του Ξούρα σε άλλο σάιτ
Αυτός πανηγυρίζει ρε άμα του πέφτει … δεν έχω δει άλλον άνθρωπο με τόσες καυλες στα 75 τουάσε ρε γέρο... σου σηκώθηκε προχθές και πανηγύριζες τρείς μέρες...
ε... δεν τον λες και Χατζηπαναγή...Ο @geroksouras κοιλιά έχει όχι καράφλα