lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
OK.... Thanxτι διαολο παυση δεν μπορεις να κανεις ρε συ;
κοιτα που για τον εαυτο σου μιλας σε τριτο προσωπο
OK.... Thanxτι διαολο παυση δεν μπορεις να κανεις ρε συ;
κοιτα που για τον εαυτο σου μιλας σε τριτο προσωπο
Annapurnas No2 με τα quizκαλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα κορίτσια του glamour και σε όλα τα αγόρια που ξερογλείφονται για τα κορίτσια του glamour...ακολουθεί quizaki για να μας παει καλά η μέρα για να δούμε ποιοι διαβάζουν ανελλειπώς κριτικές και νήματα
4 set ?σε εκανα αναφορα
γιατι λες ψεμματα
πρωτον ειναι με ζαμπονοτυροπιτα
δευτερον η βραδινη πιπα συνοδευετε με 4 σετ παντελ
ακόμη να αγοράσει έναν καταλύτη να πούμε ο @ geroksouras ?και πάμε για το quizaki....ποιο γνωστό μέλος, γλομπεάρχης, με πολλά κιλά αρχίδια, έμεινε χωρίς αμάξι αφού του κανιβάλισαν τον καταλύτη και αυτός παρόλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος να πηγαίνει τσάρκες και να καταθέτει σε κορίτσια σαν να μη συμβαίνει τίποτα?? Και όταν ρωτήθηκε γιατί το κάνει η απάντησή του "ο καταλύτης μπορεί να εκλάπη αλλά οι καύλες δεν εκλάπησαν"... Είναι εκτιμώ ο ορισμός του αλύγιστου πουτανιάρη και που στο αίμα του κυλάει η ηδονή...
Ανανεωμένη την βλέπω
και πάμε για το quizaki....ποιο γνωστό μέλος, γλομπεάρχης, με πολλά κιλά αρχίδια, έμεινε χωρίς αμάξι αφού του κανιβάλισαν τον καταλύτη και αυτός παρόλα αυτά συνεχίζει ακάθεκτος να πηγαίνει τσάρκες και να καταθέτει σε κορίτσια σαν να μη συμβαίνει τίποτα?? Και όταν ρωτήθηκε γιατί το κάνει η απάντησή του "ο καταλύτης μπορεί να εκλάπη αλλά οι καύλες δεν εκλάπησαν"... Είναι εκτιμώ ο ορισμός του αλύγιστου πουτανιάρη και που στο αίμα του κυλάει η ηδονή..
Λες? δεν το είχα σκεφτεί?? @geroksouras μολογα... Αληθεύει?? Εδώ το κοινό του bou ξερει την αλήθεια φαινεται...Δεν του τον κλαψανε .... μονος του τον αφερεσε και το πουλησε για τσονταρει στο Αυγουστιατικο budget για τις καταθεσεις στα κοριτσια .
Ασε που τωρα ακουγετε απο μακρια οτι ερχεται να τις .... πηδηξει
δεν μου φτανει η συνταξη ειναι αληθειαΛες? δεν το είχα σκεφτεί?? @geroksouras μολογα... Αληθεύει?? Εδώ το κοινό του bou ξερει την αλήθεια φαινεται...
Άσε θα πλύνουμε στο χέρι μηπως και γλιτώσουμε....Πως και το πλυντήριο;Με ποια θα βάλεις...;Για εργένηδες ...
Ανανεωμένη την βλέπω
Ακριβώς πριν ένα χρόνο νομίζω είχε έρθει
Πρωτοεμφανιζόμενο…μμμμ γιουβαρλακι
Όχι, δεν είναι.Πρωτοεμφανιζόμενο…
Ο φίλος μου με αγαπάει και δεν με εκθέτει…. Τα φιλιά μου σε όλους
καλως το μου!
Για πες...Εκτός από ματαρες...καλως το μου!
Ματαρες μου!
Μην κραξετε ρε...
Πάλι lili?Το έχουμε κάνει άπειρες φορές,έχουμε πάει βόλτα, για φαγητό ,έχω μάθει όλα τα προσωπικά της...τι άλλο πια!
Αυτό λεω και εγώ . Σε λίγο θα τις παντρευτούμε. Και να εκτίμούσαν και τα λεφτά μας πάει στο διάολο !Πάλι lili?Το έχουμε κάνει άπειρες φορές,έχουμε πάει βόλτα, για φαγητό ,έχω μάθει όλα τα προσωπικά της...τι άλλο πια!
Εμένα μου αρέσει πολύ...Για πες...Εκτός από ματαρες...
Του δίνει και καταλαβαίνει μάλλον ε...;