Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.849
- Πόντοι
- 46.423
Ὄχι. Αὐτός ἐδῶ μιλᾶ ἄρα ζεῖ!
Μπορεί όμως να είναι ο αδελφός του και να ζήλεψε τη φήμη του ...
Ὄχι. Αὐτός ἐδῶ μιλᾶ ἄρα ζεῖ!
Θα μας ξανάρθει! Που θα βρει μεγαλύτερα κορόιδαΠλάκα πλάκα Σρέκι από τους πιο όμορφους κώλους που έχω συναντήσει.
Όποιος δεν την συνάντησε σε αυτό το τούρ της είναι - χ α ζ ο ύ λ η ς.
Πολύ ωραίο, μαυρισμένο, στεγνό και θηλυκό σωματάκι και κωλαράκι μούρλια.
Κρίμα που σταμάτησε.
Λίγα με Τουρκάκι μου τη joulia .
Μια χαρά είναι
Τουρκάκι?Λίγα με Τουρκάκι μου τη joulia .
Μια χαρά είναι
Πράγματι κανα 6μηνοΤην Stella6 έχουμε καιρό να την δούμε
Τι καβλα ειναι αυτη συντροφε;Karina15
καλα που εισαι κι εσυ εδω κ μας θυμιζεις ποιες να ΜΗΝ συναντησουμε για να μην πεταξουμε τα λεφτα μας....Πλάκα πλάκα Σρέκι από τους πιο όμορφους κώλους που έχω συναντήσει.
Όποιος δεν την συνάντησε σε αυτό το τούρ της είναι - χ α ζ ο ύ λ η ς.
Πολύ ωραίο, μαυρισμένο, στεγνό και θηλυκό σωματάκι και κωλαράκι μούρλια.
Κρίμα που σταμάτησε.
καλα που εισαι κι εσυ εδω κ μας θυμιζεις ποιες να ΜΗΝ συναντησουμε για να μην πεταξουμε τα λεφτα μας....
εσυ φιλε μου, οποια σε αφηνει να την αγγιξεις τη θεωρεις μουναρα κ με τοπ υπηρεσιες...
Μαζι με τη βερονικα που σταματησε, σταματα κι εσυ...μπας κι ησυχασουμε
αληθεια, το προγουλι της βερονικα κ τη μπαζοφατσα, θα τα αναφερεις ??
γιατι την ειδα ενα μεσημερι κ σκιαχτηκα
Φέρτε τη Ρια Αντωνίου ή την Στικούδη !καλα που εισαι κι εσυ εδω κ μας θυμιζεις ποιες να ΜΗΝ συναντησουμε για να μην πεταξουμε τα λεφτα μας....
εσυ φιλε μου, οποια σε αφηνει να την αγγιξεις τη θεωρεις μουναρα κ με τοπ υπηρεσιες...
Μαζι με τη βερονικα που σταματησε, σταματα κι εσυ...μπας κι ησυχασουμε
αληθεια, το προγουλι της βερονικα κ τη μπαζοφατσα, θα τα αναφερεις ??
γιατι την ειδα ενα μεσημερι κ σκιαχτηκα
Φέρτε τη Ρια Αντωνίου ή την Στικούδη !
Σχήμα λόγου!Τό ζητᾶς ἀπό πρακτορεῖο ποὺ φέρνει γυναῖκες μόνο ἀπ'τήν πρώην Σοβιετία... Ἀλήθεια, γιατί;
πηγαινε στην Ολιβια να ξεσκασεις κι ασε τα υπολοιπαΕγώ μίλησα για κώλο ρε φίλε και όχι για πρόσωπο.
Μήπως δεν ξέρεις να διαβάζεις Ελληνικά.
Και να ξες το σώμα της είναι κορυφαίο.
Τώρα από εκεί και πέρα όσοι την συνάντησαν ξέρουν.
Αα και που είσαι το μικρό της χύχι του ποδιού είναι λίγο περισσότερο μαυρισμένο από τα υπόλοιπα ...
πηγαινε στην Ολιβια να ξεσκασεις κι ασε τα υπολοιπα
οχι μια χαρα θα περασεις αφου θα σε αφησει να την κοιτας, κ να γραψεις αλλη μια εκπληκτικη κριτικη για παρτη της...μπας κι ανεβει η βαθμολογια της.Έχω καιρό να πάω εκεί.
Λες να φάω φόλα ???
οχι μια χαρα θα περασεις αφου θα σε αφησει να την κοιτας, κ να γραψεις αλλη μια εκπληκτικη κριτικη για παρτη της...μπας κι ανεβει η βαθμολογια της.
οπως και για τη σαντρα, που οι μισες κριτικες της ειναι δικες σου....αλλιως θα ειχε μεσο ορο κατω απο 5, θα εμενε χρονιά...
με τετοιο χιουμορ θα σου προτεινα να κανεις stand up comedy αλλα στην ηλικια σου θα παθεις καμια ορθοστατικη υποταση...Ποιά Σάντρα ???
Έχει Σάντρα το Glamour και δεν το ήξερα ?
με τετοιο χιουμορ θα σου προτεινα να κανεις stand up comedy αλλα στην ηλικια σου θα παθεις καμια ορθοστατικη υποταση...
κριμα που θα μεινεις στη θεωρια....γιατι στην πραξη η τελευταια σου στυση ηταν επι χουνταςΔεν ξέρω για ορθοστατική υπόταση αλλά για ορθοστατική πουτσόταση κάτι ξέρω ...