geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.864
- Πόντοι
- 34.478
εσενα σου ειπα χτεςκαυγάδες και μπουνίδια στα mad vma...εδώ υπάρχει έρωτας κ αγάπη
Emili
εμπιστεψου γεροξουρα
ο νο1 γυφτος προμοτορας
εσενα σου ειπα χτεςκαυγάδες και μπουνίδια στα mad vma...εδώ υπάρχει έρωτας κ αγάπη
Στην καρδιά μου εκτός απο γυφτοπρομότορας είσαι και Τιμημένοςεσενα σου ειπα χτες
Emili
εμπιστεψου γεροξουρα
ο νο1 γυφτος προμοτορας
Άσε γιατί αν ερχόταν αυτή εδώ οι εδώ δεν θα ήξεραν που να κρυφτούνΦίλε μοιάζεις στο πρόσωπο πολύ με την Sienna.
Να βάλω quiz αν μοιάζεις με την Sienna ή όχι ???
τιμημενος there is only one busterdΣτην καρδιά μου εκτός απο γυφτοπρομότορας είσαι και Τιμημένος
Θα σου στείλω εγώ στο viber ρε . Άσε μη μας τα ζαλίσει πάλι …Μεσημέριασε και νέο κουίζ δεν βλέπω
Η Νικολούλη στο bouΚαι τώρα 11 μέλη και 37 επισκέπτες.
Σε λίγο θα κάνω αποκλειστικές αποκαλύψεις ...
Λίγο κουνημένα βγήκαντιμημενος there is only one busterd
καλα τα βιντεακια;
Λοιπόν , ανασκουμπώνομαι .
Βάλε ρε Αναπουρνα 3 κορίτσια σου να μη σου μείνει η κάψα του quiz ….
Πότε πρόλαβε?Μήπως ὁ @roughfucker;
ουτε ενα σωστο γυφτοπρομοτοριλικι δεν μπορω να κανω ο οδηγοςΛίγο κουνημένα βγήκαν
Έχεις δοκιμάσει να παρεις μπαλλα από 5χρονο και να μη του τη δίνεις πίσω ?Θές δηλ. νά τριτώση τὸ κακό κυριολεκτικά;!
lili σου ειπαμε να γαμησεις, οχι emily...Ρε σεις τι του κάνατε του κοριτσιού?
Η εμιλυ είναι εκτός καταλόγου...
Γιατι αμα τις γαμησω και τις δυο θα με πιασει το φορολογητεο εισοδημα?lili σου ειπαμε να γαμησεις, οχι emily...
θα σου βαλουμε φορο μπουρδελιαρικης αξιαςΓιατι αμα τις γαμησω και τις δυο θα με πιασει το φορολογητεο εισοδημα?
εγκρινω !!!Γιατι αμα τις γαμησω και τις δυο θα με πιασει το φορολογητεο εισοδημα?