HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.912
- Πόντοι
- 32.548
Α ρε πρωινιάτικα κάβλα που την έχειςGood morning guys !!!
Ανώτερος κώλος ...
Τελευταία τροποποίηση:
Α ρε πρωινιάτικα κάβλα που την έχειςGood morning guys !!!
Ανώτερος κώλος ...
είμαι ασχετος σε αυτά τα θέματα, οπότε ότι και να μου παρουσιάσει κάποιος σχετικά, δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. με βεβαιότητα όμως μπορώ να δηλώσω, πως αυτά που googlάρω εγώ και η κάθε nadi, είναι παντελώς άχρηστα σε μυστικές υπηρεσίες και μεγαλεπίβολα σχέδια της dark side of the force. άντε να έχουν ενδιαφέρον για διαφημιστικούς σκοπούς...Σχετικά μὲ τίς φαντασιώσεις: Ξέρεις τί συστάσεις μοῦ δίνει τὸ Facebook, ἀλλά καί ἄλλα sites μέ βάση τὰ γκουκλαρίσματα καί ὄχι μόνο; Ἄσε ποὺ οἱ ἀμερικανικές μυστικές ὑπηρεσίες ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ἔχουν σπάσει τὸ Messenger... Σημείωση: τό ἄρθρο μιλᾶ γιά τό τί γίνεται ἐπισήμως... Τό τί γίνεται ΚΑΙ ἀνεπισήμως ἄσ'το
FBI document shows what data can be obtained from encrypted messaging apps
A recently discovered FBI training document shows that US law enforcement can gain limited access to the content of encrypted messages from secure messaging services like iMessage, Line, and WhatsApp, but not to messages sent via Signal, Telegram, Threema, Viber, WeChat, or Wickr.therecord.media
είμαι ασχετος σε αυτά τα θέματα, οπότε ότι και να μου παρουσιάσει κάποιος σχετικά, δεν έχω κάτι να αντιπαραθέσω. με βεβαιότητα όμως μπορώ να δηλώσω, πως αυτά που googlάρω εγώ και η κάθε nadi, είναι παντελώς άχρηστα σε μυστικές υπηρεσίες και μεγαλεπίβολα σχέδια της dark side of the force. άντε να έχουν ενδιαφέρον για διαφημιστικούς σκοπούς...
επιπλέον, αν δεχτείς ότι google κλπ παρακολουθούν κλπ τις κινήσεις μας και ενώ λειτουργούν εντός κάποιου ρυθμιστικού πλαισίου που θεωρητικά ελέγχει και προσπαθεί να περιορίσει τέτοιες δυνατότητες, τι να πεις για το yandex και οτιδήποτε λειτουργεί εντός της ρωσίας, όπου ο όρος "ρυθμιστική αρχή", δεν υπάρχει καν σε λεξιλόγιο
αν με μπαγλαρώσουν για πράκτορα, επειδή ήμουν βιτρίνα, θα μου κάτσει τελικά η Σούλα, επειδή δεν θα θεωρεί ότι είμαι ξενέρωτος και άχρωμος!Δέ διαφωνῶ... Γι' αὐτό καί εἶπα καί ΟΧΙ ΜΟΝΟ (οἱ Ἀμερικανοί)... Τό τί ἐνδιαφέρει τίς μυστικές ὑπηρεσίες δέν τὸ κρίνεις ἐσύ ὅμως ἀλλά οἱ μυστικές ὑπηρεσίες! Ἰδιαιτέρως ἄν κάποιος ποὺ ἐνδιαφέρει τίς μυστικές ὑπηρεσίες σέ μετατρέψη σέ "ἠλεκτρονική βιτρίνα" γιά νά κρυφθῆ πίσω ἀπό σένα.... Καί ἐσύ δέν τό ξέρεις... Ὁπότε μπαγλαρώνουν ἐσένα καί ὄχι αὐτόν... ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΣ ΕΦΙΚΤΟ!
αν με μπαγλαρώσουν για πράκτορα, επειδή ήμουν βιτρίνα, θα μου κάτσει τελικά η Σούλα, επειδή δεν θα θεωρεί ότι είμαι ξενέρωτος και άχρωμος!
Θα ζητήσει εγκλεισμό στις αγροτικές φυλακές Αγρινίου και με την ευεργετική επιμέτρηση της ποινής, τις πενθήμερες άδειες και την παραδοσιακή αγρινιώτικη φιλοξενία που θα του κάνει η Σούλα, σύντομα θα είναι μεγαλοπαραγωγός καπνών και παράγοντας στον ΠαναιτωλικόΧΑΧΑΧΑ!! Πίσω ἀπ'τά σίδερα δύσκολο! Θά περιμένης... Πάλι!
Eικονογραφημένα ?Τά κλασσικά...
Speechless.....Good morning guys !!!
Ανώτερος κώλος ...
Good morning guys !!!
Ανώτερος κώλος ...
μπορείς πριν πατήσεις αποστολή να την κοπιάρεις και δω μαζί με το link της κορασίδας και ανεβαίνει άμεσαΕπειδη δεν ανεβηκε η κριτικη μου για την LOUISA σας προτρεπω να διαβασετε την κριτικη του
greek1 οπου συμφωνω απολυτα .
Εδώ δεν το έχουμε ξαναδεί σωστά;
Η μαρσελινια δειχνει να παίζει καλή μπαλίτσα
ΣωσταΕδώ δεν το έχουμε ξαναδεί σωστά;
Η μαρσελινια δειχνει να παίζει καλή μπαλίτσα