Διαγραμμένο μέλος 210059
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 144
- Like
- 24.377
- Πόντοι
- 25.186
ειναι η ψωλαρπαχτρα Νο4Ποια είναι η κοπέλα στα δεξιά?(αυτή που στέκεται πιο ψιλά)
ειναι η ψωλαρπαχτρα Νο4Ποια είναι η κοπέλα στα δεξιά?(αυτή που στέκεται πιο ψιλά)
Και πως τη λένε φίλε?ειναι η ψωλαρπαχτρα Νο4
250 in 300 out taxi/uniform included150-200 όποια δίνει και κώλο ανεβαίνει η τιμή. Έχει και κάποια 250άρια.
Ίδια ουσία έχουν όλα τα σκευάσματα είτε από φαρμακείο είτε όχι. Σαν πιο φυτική λύση μπορείς να πάρεις 3-5 γραμμάρια L-citruline, μια ουσία που δρα παρόμοια και περιέχεται και στο καρπούζι (φυσικά σε πολύ μικρότερη ποσότητα). Αγγειοδιαστολή κάνεις, τίποτε άλλο.
Ο redb με τις κριτικές του κάθε φορά μας λέει «προσπάθησα να την πλησιάσω περισσότερο αλλά μου φέρθηκε ως βίζιτα και την τιμώρησα». Στα παπάρια του το κάθε γραφείο για το αν ο redb αγάπησε ή όχι. Άσε που κάτι άλλες τις κρύβει και δε γράφει γιατί νομίζει ότι έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω. Μάγκες την έχετε δει λίγο terminator, κάτι σαν inquisitors για πουτάνες, δε ξέρω γιατί αλλά χαλαρώστε. Σε τελική ανάλυση υπάρχουν και γυναίκες που κάνουν σεξ χωρίς 140, εκτός χώρου, πάτε κι εκεί. Σιγά μη κάνουμε εμείς ζάφτι μια πουτανα, οι πουτάνες αγορινα είναι σα τις κατσαρίδες, δε παθαίνουν τίποτα.
Φιλικά πάντα και καλημέρα είπαμε; Καλημέρα!
χαχαχα και τις 8 μαζι με τις στολες ΜελοΒοσκε μου..250 in 300 out taxi/uniform included
Πάντως έτσι και έφερνε ο γκλάμουρας αυτή την 8αδα (αν τα γέρικα μάτια μου μέτρησαν σωστά)θα πήγαινε τα λεφτά στην τράπεζα τύπου scarface.
ΥΓ. Η πρώτη δεξιά, αυτή η μελαχρινή πολυεργαλείο
ρε μπας και είχες Όμικρον? έκανες PCR? τα ίδια συμπτώματα έχει... την πέρασα τον Φλεβάρηκαταπινεις καρφια
και μολις τα καταπιεις αυτα καταπινεις και πινεζες
. Η πρώτη δεξιά, αυτή η μελαχρινή πολυεργαλείο
Δεξιά όπως κοιτάμε ή δεξιά στον τραγουδιστή Αρίστο;250 in 300 out taxi/uniform included
Πάντως έτσι και έφερνε ο γκλάμουρας αυτή την 8αδα (αν τα γέρικα μάτια μου μέτρησαν σωστά)θα πήγαινε τα λεφτά στην τράπεζα τύπου scarface.
ΥΓ. Η πρώτη δεξιά, αυτή η μελαχρινή πολυεργαλείο
Δεξιά όπως κοιτάμε ή δεξιά στον τραγουδιστή Αρίστο;
Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, θα σκοτωθούμε.
Δεξιά όπως κοιτάμε!Γεμίζω περίστροφο?Δεξιά όπως κοιτάμε ή δεξιά στον τραγουδιστή Αρίστο;
Πρόσεχε τι θα απαντήσεις, θα σκοτωθούμε.
τελευταια φορα που την περασα ηταν προ κορωνοιουρε μπας και είχες Όμικρον? έκανες PCR? τα ίδια συμπτώματα έχει... την πέρασα τον Φλεβάρη
καταπίνεις γυαλιά για 5-10 μέρες... ούτε το σάλιο σου δεν αντέχεις...
Σε λίγο θα δεις τον στόλο να σου γίνεται στάχτη και μπούρμπερη! Για αυτήν έχω παίξει το βίντεο από χτες ίσα με 15 φορές.Δεξιά όπως κοιτάμε!Γεμίζω περίστροφο?
Κοίτα σύμπτωση και εγώ το ίδιο ...και όχι τίποτα άλλο ο τραγουδιστής είναι μαλάκαςΣε λίγο θα δεις τον στόλο να σου γίνεται στάχτη και μπούρμπερη! Για αυτήν έχω παίξει το βίντεο από χτες ίσα με 15 φορές.
Νέα άφιξη της παλιάςΝέα άφιξη? what?
Ψψ δυνατή μεταγραφή από αγγέλους.