mpm.123456
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 168
- Like
- 12.040
- Πόντοι
- 30.738
Εάν ήξερα θα σας έλεγα.
Thanks anyway, μην ανησυχείς "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον ..."
Εάν ήξερα θα σας έλεγα.
Είχαν έρθει πρόσφατα στα μέρη μας η σε πιο παλιές αναφέρεσαι;Έχει πάρει το μάτι μου 2-3 όμορφα κορίτσια του γραφείου να κυκλοφορούν ως ελεύθερες πλέον.
Ονόματα δεν λέμε.
Καλησπέρα σας και καλή συνέχεια.
Κανόνισε να την κλείσεις και εκείνη σα γυναίκα και δεν γαμήσουμε εμείς.Ηρθε η Jessicara....
Ε ρε πρωκτικα που εχουν να πεσουν
Amanda πήγες;σαββατο πρωι θα εχετε
ειναι βαρυκοκκαλη..την εκλεισα για παρασκευη βραδυ, σαββατο πρωι θα ξερουμε για τη φεγγαρολουσμενη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κι η amanda παντως καλη τσιμπουκομανα φαινεται
Εγώ πήγα νωρίς την Πέμπτη γιατι ΠΣΚ δύσκολα.Αγαπητέ στην Alisa αναφερόμουν, δεν ήταν διαθέσιμη τις ώρες που μπορούσα με επικοινωνία από την προηγούμενη.
Εάν ήταν μαζί σου χαλάλι γιατί από τις αναρτήσεις σου φαίνεσαι σοβαρός παίκτης.
οχι...ειναι στα υποψιν...σημερα εχει helena glamour και misley your angelsAmanda πήγες;
ειναι για πολυ αρμεγμα η αγελαδαAmanda πήγες;
Δύο σήμερα;ωραίος...οχι...ειναι στα υποψιν...σημερα εχει helena glamour και misley your angels
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειναι για πολυ αρμεγμα η αγελαδα
Δύο σήμερα;ωραίος...
ο ντελιβεράς... ακόμα να χαμπαριάσεις? το παίζει αθώος ακόμα αλλά όπου νάναι θα ξανα-κορώσει...Ο κύριος ?
Ε ναι συμφωνώΠάμε γι'άλλα ....Αμα δεν εχει french kiss και βιαζεται..Και βαζει και κόφτες...
Του είχα δώσει ρε 2-3 μερες περιθώριο αλλα δεν άντεξε ούτε 1. Υποτροπίασε πάλι .ο ντελιβεράς... ακόμα να χαμπαριάσεις? το παίζει αθώος ακόμα αλλά όπου νάναι θα ξανα-κορώσει...
προτείνω για να καταλύσουμε την αντίδραση να τον φωνάζουμε Τζορμαλάκα!
για τα τατού προσυπογράφω ασυζητητί. Είμαι λάτρης της φυσικής εμφάνισης σε μια γυναίκα. Και πλέον είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις επαγγελματία - κι όχι μόνο - που να μην έχει μουτζουρώσει το μισό δέρμα της.Λέτε να έρθει το Likaακη αυτή την εβδομάδα να δούμε και κανένα λευκό εσώρουχο γιατί τελευταίa πολύ μαύρισμα έχει πέσει από solarium.
Τι μόδα/μάστιγα και αυτή μετά τα tattoo ! Δεν ξέρω εάν συμφωνείτε;
Θα σου μιλήσω με τη γραφή αλλου …μαγκες καλησπερα ποια κοπελα μου προτεινετε ανεπυφυλακτα για μια ωρα ραντεβου να περασω τελεια
** ειμαι 19 , χωρισα , θελω κατι ΔΥΝΑΤΟ
Κανε ντου στην εξω ζωη και βρες απο εκει να γαμησεις. Και μετα απο 19 χρονια ξανα ελα. Τωρα αν επιμενεις, κανε ο,τι σου ειπε ο feragamo. Ακολουθησε το ενστικτο σου.** ειμαι 19 , χωρισα , θελω κατι ΔΥΝΑΤΟ
Παρε Jessica να ξεχασεις οχι απλως τη σχεση σου αλλα και τ ονομα σου..μαγκες καλησπερα ποια κοπελα μου προτεινετε ανεπυφυλακτα για μια ωρα ραντεβου να περασω τελεια
** ειμαι 19 , χωρισα , θελω κατι ΔΥΝΑΤΟ
Καλως τον. Διαβασα την νεα σου κριτικη. Τον εκοβες κιολας... οταν την πρωτοειδες. Και να πεις οτι δεν στο ειπα; Προσεχε τι στοιχηματα βαζεις.Παρε Jessica να ξεχασεις οχι απλως τη σχεση σου αλλα και τ ονομα σου
γελας κουφαλα....Καλως τον. Διαβασα την νεα σου κριτικη. Τον εκοβες κιολας... οταν την πρωτοειδες. Και να πεις οτι δεν στο ειπα; Προσεχε το στοιχηματα βαζεις.