HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 175
- Like
- 27.849
- Πόντοι
- 32.548
Αφού έτσι και αλλιώς τα προβλήματα στη χώρα τους θα συνεχίσουν ..προτείνω να αρχίσουμε να τις σπιτώνουμε
Σου περισσεύουν κανα δυο τριάρια να σπιτώσω τρεις με τέσσερις στο κάθε ένα, ρε Αρίστο;Αφού έτσι και αλλιώς τα προβλήματα στη χώρα τους θα συνεχίσουν ..προτείνω να αρχίσουμε να τις σπιτώνουμε
Για 1 μέρα ήταν ,άκυρο .Εσένα λοιπόν αρχίζω και σε συμπαθώ ... γιατί μου έκανες πρόταση φιλίας ...
Γράψε λάθος …Εσένα λοιπόν αρχίζω και σε συμπαθώ ... γιατί μου έκανες πρόταση φιλίας ...
Μην τον αποπαίρνεις και δεν μας γράψει κριτική για να μας ενημερώσει πόσο ευαίσθητο και τίμιο κορίτσι είναι και πόσο εκτιμά την ευγένεια.πάρτης και λαμπάδα εκτός από παπουτσακι.
Αφού γουστάρεις να στη λεμε .
Ρε μην τον αποπαίρνεις σου λέω, δεν ακούς;Για 1 μέρα ήταν ,άκυρο .
άρχισες τα σαλιαρίστηκα σχόλια χωρίς λόγο .
Οκ !Μην τον αποπαίρνεις και δεν μας γράψει κριτική για να μας ενημερώσει πόσο ευαίσθητο και τίμιο κορίτσι είναι και πόσο εκτιμά την ευγένεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μην τον αποπαίρνεις σου λέω, δεν ακούς;
Κάτι θα κάνουμε!Σου περισσεύουν κανα δυο τριάρια να σπιτώσω τρεις με τέσσερις στο κάθε ένα, ρε Αρίστο;
ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.....
Κάτι θα κάνουμε!
Φύγαμε!Αριστοτέλη πάμε μια κόντρα μέχρι την Ύδρα ?
ανναπουρνι μη οχι, μη ψαρωνεις, τα λεφτα σου θελει!Εσένα λοιπόν αρχίζω και σε συμπαθώ ... γιατί μου έκανες πρόταση φιλίας ...
κριτικούλα να μας γράψειςΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ.....
Έχει ξαναέρθει νομίζω το μωρό....
Για 1 μέρα ήταν ,άκυρο .
άρχισες τα σαλιαρίστηκα σχόλια χωρίς λόγο .
Ναι και είναι καλό τεμάχιοΈχει ξαναέρθει νομίζω το μωρό....