busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 10.617
Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δεν έχει καμία κριτική η AizaΜια καλή κριτική ανέβηκε και όλοι βουρ να προλάβουν.
Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δεν έχει καμία κριτική η AizaΜια καλή κριτική ανέβηκε και όλοι βουρ να προλάβουν.
Μήπως έχεις μπερδευτεί; Δεν έχει καμία κριτική η Aiza
Μια χαρα τα κλαις τα χρηματα σου και με την εμφανιση. Το καλοκαιρι οταν πηρα Taya που ηταν ακομη στο glamour, τα εκλαψα τα 160 παρολο που η κοπελα ειναι παρα πολυ ομορφη. Αλλα με χαρακτηρα ice queen, χωρις διαθεση να κανει τη δουλεια της και σπασιμο μεσης την ωρα που κουνιεσαι για να μη μπαινεις μεσα σωστα, μια χαρα τα κλαις τα χρηματα σου. Ειναι πολλα πουτανακια που κανουνε πουστιες γιατι εχουνε καλομαθει πλεον.Διάβασα τη κριτική σου.
Πεταμένα χρήματα.
Γιαυτό και εγώ επιλέγω πολύ προσεκτικά και επιμένω στην εμφάνιση.
Τουλάχιστον με την εμφάνιση δεν κλαις τα χρήματά σου ...
Πολύ βυζί βλέπω και επίσης αναλ στο μενού...
κι εγω πηρα τηλ πριν καν ανεβει η κριτικη. απλα ειχα καλο ενστικτο για το κοριτσι.Μια καλή κριτική ανέβηκε και όλοι βουρ να προλάβουν.
Και που να δεις τώρα που ήρθε το Ουκρανό ξανθό με προϋπηρεσία στα ντουμπαγια τι έχει να γίνεικι εγω πηρα τηλ πριν καν ανεβει η κριτικη. απλα ειχα καλο ενστικτο για το κοριτσι.
φαντασου τωρα τι θα γινεται.
δεν σηκωνω το χερι μου για γραφειο αυτες τις μερες. παει τελος.
παλι το Ελπιδακι μου θα την πληρωσει τη νυφη οπως και με την Ιωαννα την περασμενη φορα.
πολυ κλο κλο κι απο αυγο τιποτα αγαπητεΠολύ βυζί βλέπω και επίσης αναλ στο μενού...
πλακα πλακα γεμιζει το ροστερ σιγα σιγα.Και που να δεις τώρα που ήρθε το Ουκρανό ξανθό με προϋπηρεσία στα ντουμπαγια τι έχει να γίνει
Αυτή σου λεω !πλακα πλακα γεμιζει το ροστερ σιγα σιγα.
κοιτα και τη Λινα
Για τη Νικά λες;την έχεις δοκιμάσει;πολυ κλο κλο κι απο αυγο τιποτα αγαπητε
ναι, διαβαστε κριτικες, γι αυτο τις γραφουμεΓια τη Νικά λες;την έχεις δοκιμάσει;
Συνάντησα σήμερα ξανά Dilara η κοπέλα όπως την άλλη φορά φουλ γυναικάρα και ευχάριστη αν έχει κανείς τις προηγούμενες φωτογραφίες της στο γραφείο θα ήθελα πολύ να μου τις στείλει
Ωπα ρε... Θα μας κλείσουν μέσα... Πόσο χρονών είσαι εσύ παιδάκι μου?...