DontBlameMe
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Σε ποια κοπέλα αναφέρεσε φίλε;Τελικά αυτή αξίζει? γιατί μου λένε οι μισοί είναι κομοδίνο και οι άλλοι μισοί ηφαίστειο(εφόσον έχεις γίνεις τακτικός)...
Σε ποια κοπέλα αναφέρεσε φίλε;Τελικά αυτή αξίζει? γιατί μου λένε οι μισοί είναι κομοδίνο και οι άλλοι μισοί ηφαίστειο(εφόσον έχεις γίνεις τακτικός)...
Pse; Η πιο gfe είναι;φυσικο στηθος
φυσικα χειλη
εγω ειμαι χαλαρος οποτε δεν επιδιωκω pse εμπειριεςPse; Η πιο gfe είναι;
AdeleΣε ποια κοπέλα αναφέρεσε φίλε;
Δεν κατάλαβα;Με γρίφους μιλάς...Ήρθε και ο Χατζηπαναγής ...
Παθιάρικο gfe που αναζητά αγριάδες και σκληρές καταστάσεις αλλά PSE δεν νομίζω... ίδιο στυλ με FloryPse; Η πιο gfe είναι;
Ευχαριστώ!
Η Flory από βυζαρες πάντως βλέπω μεγάλεςΠαθιάρικο gfe που αναζητά αγριάδες και σκληρές καταστάσεις αλλά PSE δεν νομίζω... ίδιο στυλ με Flory
Η Flory από βυζαρες πάντως βλέπω μεγάλες
Ποιοί είναι αυτοί οι μισοί?Τελικά αυτή αξίζει? γιατί μου λένε οι μισοί είναι κομοδίνο και οι άλλοι μισοί ηφαίστειο(εφόσον έχεις γίνεις τακτικός)...
Τελικά αυτή αξίζει? γιατί μου λένε οι μισοί είναι κομοδίνο και οι άλλοι μισοί ηφαίστειο(εφόσον έχεις γίνεις τακτικός)...
Ορισμένα κορίτσια λειτουργούν επιλεκτικά.
Δεν ξέρω τυπε και δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα.Ειτε αυτο που ειναι απαραδεκτο αφου τα ιδια παιρνουν απο ολους , ειτε καποιοι "επιλεκτικοι" περνανε καλα με οτι ναναι και μετα λενε προσωπικες ιστοριες για αγριους ..
Οι μισοί που την κλείνουν για να τους ζεστάνει η παρουσία της. Κουμτελάκι σόμπα ένα πράγμα. Σαν την πρώην του ΚούγιαΠοιοί είναι αυτοί οι μισοί?
Δηλαδή εσυ η ο οποιοσδήποτε αν γραψω ότι μαλακια μου έρθει είσαι υποχρεωμένος να με σέβεσαι ? Αν πετάγομαι σαν τη πουτσα στο άσχετο σε κάποιο post σου στο άσχετο είσαι υποχρεωμένος να με σέβεσαι ? Αμα είναι έτσι να λεμε κ ευχαριστώ τότε .Δεν ξέρω τυπε και δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα.
Με απασχολεί να περνάω εγώ καλά.
Για αυτό και έως ένα βαθμό συμβουλευομαι τις κριτικές.
Σεβασμός σε όσους γράφουν.
Αφου σε αποκαλεί «τύπο» αστο καλύτερα μην ασχολείσαι, τον χρόνο σου χάνειςΕχεις δικιο .. θα σεβομαι οτι βλακεια διαβαζω! Μαλλον οι μισοι που εχουν καλη εμπειρια την πηρανε ουτκαλ και ανεβαζει αποδοση εκει..