Cooper S
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.978
- Πόντοι
- 2.846
φορτώνουν σιγά σιγά ανεβήκαμε στις 8 σήμερα. Θα αρχίσει η κάθοδος σύντομα και θα έρθουν και τα νέα κομμάτια
Κάτι πάει να κινηθεί. Για να δούμε...
φορτώνουν σιγά σιγά ανεβήκαμε στις 8 σήμερα. Θα αρχίσει η κάθοδος σύντομα και θα έρθουν και τα νέα κομμάτια
Το πάσχα με τον Αι-Βασίλη το βλέπω εγώ πάντωςθα έρθουν και τα καινούργια κομμάτια που θα πάει.
από το στόμα σου και στου γκλάμουρα το αυτί...φορτώνουν σιγά σιγά ανεβήκαμε στις 8 σήμερα. Θα αρχίσει η κάθοδος σύντομα και θα έρθουν και τα νέα κομμάτια
όσο την κυνηγάς δεν θα την πετύχεις....εκεί που θα πεις "ρε δεν παίρνω ενα τηλ. δεν ξέρεις καμιά φορά" εκεί θα σου κάτσει.....από το στόμα σου και στου γκλάμουρα το αυτί...
Εγώ πάντως έχω βαρεθεί να μου απαντάει ο γκλάμουρας ότι η Jessica δεν είναι διαθέσιμη εδώ και 4 μήνες σε όλα τα τουρ της(για ώρα που θέλω εγώ) και Alexa μη διαθέσιμη ή σε ρεπό
Και έτσι έγινε ένα Σάββατο βράδυ στις 21.00 όπου ρώτησα ίδια μέρα στις 18.00... λέω κάποιος έσπασε το πόδι του δεν γίνεται αλλιώς....και τελικά εκεί που επιβεβαιώνω την ώρα με τον γκλάμουρα, ΤΣΟΥΠΠΠΠ γκρεμίστηκαν όλα στη δουλειά και της έριξα εγώ άκυρο. ΣΟΡΡΥ JESSICA, αλλά ατύχησες που δεν απόλαυσες αυτό το ιπποποταμίσιο κορμί... next timeόσο την κυνηγάς δεν θα την πετύχεις....εκεί που θα πεις "ρε δεν παίρνω ενα τηλ. δεν ξέρεις καμιά φορά" εκεί θα σου κάτσει.....
θα έρθουν και τα καινούργια κομμάτια που θα πάει.
για να δουμε. μακαρι να βγω ψευτης και να δουμε κατι ΟΝΤΩΣ νεο.φορτώνουν σιγά σιγά ανεβήκαμε στις 8 σήμερα. Θα αρχίσει η κάθοδος σύντομα και θα έρθουν και τα νέα κομμάτια
Το διάβασα πρόσφατα. Επική ατάκα. Δεν το βάζεις στο νήμα με τα αποφθέγματα ζωής;Η δημιουργία "δεσμών" με κορίτσια του επαγγέλματος, ειδικά με αυτά που χαρακτηρίζονται ως "πρώτης γραμμής" είναι σαν να προσπαθείς να χτίσεις μια πυραμίδα ανάποδα.
Για να δούμε θα παιχτεί ανανέωση...;για να δουμε. μακαρι να βγω ψευτης και να δουμε κατι ΟΝΤΩΣ νεο.
Με αφορμή ένα σχόλιο μου που διάβασα σε μια κριτική πίσω στο 2014 το αφήνω και εδώ γιατί είναι πάντα επίκαιρο:
Η διαχείριση του κόστους (οικονομικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό) είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα στις σχέσεις με κορίτσια του επαγγέλματος. Η δημιουργία "δεσμών" με κορίτσια του επαγγέλματος, ειδικά με αυτά που χαρακτηρίζονται ως "πρώτης γραμμής" είναι σαν να προσπαθείς να χτίσεις μια πυραμίδα ανάποδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το οικοδόμημα θα καταρρεύσει.
Δεν ειναι απόλυτο αυτό που λες.. Όντως οι περισσότερες μπορεί να κοιτάνε λεφτά ή να χρειαζεσαι πολύ χρήμα για να την συντηρείς, αλλά υπάρχουν και κάποιες που δεν ανήκουν στο κομμάτι αυτό.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες έχουν φοβίες για το κέρατο λόγω του επαγγέλματος που κάνουν..Εγώ θα προσθέσω ότι για να κάνεις "σχέση" με κορίτσια του επαγγέλματος θα πρέπει ή να σε γουστάρει τρελά ή να σου περισσεύουν πολλά μα πάρα πολλά φράγκα ...
Αλλιώς από μακριά και αγαπημένα διότι κατά 99% όπως σωστά αναφέρεις το οικοδόμημα είναι σίγουρο ότι θα καταρρεύσει.
μαλλον δεν εχεις παει τοκυοΜε αφορμή ένα σχόλιο μου που διάβασα σε μια κριτική πίσω στο 2014 το αφήνω και εδώ γιατί είναι πάντα επίκαιρο:
Η διαχείριση του κόστους (οικονομικό, συναισθηματικό, ψυχολογικό) είναι ένα από τα βασικά ζητούμενα στις σχέσεις με κορίτσια του επαγγέλματος. Η δημιουργία "δεσμών" με κορίτσια του επαγγέλματος, ειδικά με αυτά που χαρακτηρίζονται ως "πρώτης γραμμής" είναι σαν να προσπαθείς να χτίσεις μια πυραμίδα ανάποδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το οικοδόμημα θα καταρρεύσει.
Αλλο αυτές οι πυραμίδες και άλλο οι άλλες...Που αν τη πατήσεις άστο...