gpd
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 332
- Like
- 26.322
- Πόντοι
- 34.717
είμασταν που είμασταν για τον πούτσο χθες βράδυ , πήρε τον Μάρτινς ο ύπνος στον πάγκο κ ο διαιτητής τον έπαιζε...Καλησπέρα φίλε
Εδώ φάγαμε 3 και ησυχασαμε για απόψε ?
Τα νέα σου;
Εδώ που να μείνει;Μόνο όσο υπάρχουν φράγκα.Αν και έχει απ ότι βλέπω ζήτηση.Μπορει.γιατι οχι . Για να τα φαει παντως σε ταξιδια, Gucci, Dior, prada δεν την κοβω... .αρα θα εχει πλανο τι να κανει τι χρημα που βγαζει εδω.. Σιγα μην μεινει εδω.. ?
Masha αφήνει δάχτυλα να βάλεις στο παπί της...Αναζητειται κοριτσι να μν λεει οχι στα δαχτυλα και να του αρεσει το γλυψιμο,εχουμε καποια προταση παλλικαρια;
εγω προτιμω αυτες που ειναι στο περιπτερο διπλα στο χοντοκαδικοΚαταλαβαίνεις ότι είμαστε τριτοτέταρτη χώρα όταν οι φοιτήτριες της παντείου στο σουβλατζίδικο δίπλα στο περίπτερο είναι καλύτερες από τη πλειοψηφία του καταλόγου.
Masha αφήνει δάχτυλα να βάλεις στο παπί της...
Δεν λέει όχι εύκολα το βγάζει το βρακί της...!
Τελικά;; Πήγες Λουτσία;Ώπα εδώ έχουμε σοβαρό θέμα !!!
Σηκώνω τηλέφωνο ...
Τελικά;; Πήγες Λουτσία;
Απο τις λιγες που θα εκανα επαναληψη με τα 1000Masha αφήνει δάχτυλα να βάλεις στο παπί της...
Δεν λέει όχι εύκολα το βγάζει το βρακί της...!
Περιμένω νέα σουΔεν την πήρα ρε φίλε διότι μετά τον toughfucker με μένα γελάνε τα κορίτσια και δεν ξέρω το γιατί ...
Άσε η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα ...
Θα την πάρω στα μουλωχτά όμως και θα σου πώ.
Περιμένω νέα σου
ΩΧ ΩΧ ΩΧ, τη βλεπω κ ποναει ηδη η πουτσα μου
Την βρηκες πολυ ομορφη την Helena αγαπητε ? Δεν ειναι και πιτσιρικα, ετσι? Η πολυ καλη στο sex κυριως ειναι το ατου της κοπελας ?Κοίταξε μόνο μην αρχίσει και γελάει η δικιά σου με μένα και έχουμε ιστορίες ...
Πάντως κάτι μου λέει ότι η Lucia αξίζει.
Το πρόσωπό της στη selfie είναι καλό.
Το σώμα της όμως δεν ξέρω ... και με προβληματίζουν πολύ οι επαγγελματικές της φωτογραφίες.
Οσονούπω θα ξέρουμε ...
Αυτή πάντως που σίγουρα θα ξανά συναντήσω είναι η Helena και ας γελάει μαζί μου ...
Και εγώ πάντα χαμογελάω μαζί της ...