Πιτσιρίκα, με ψιλο-ύφος, skinny ,άβυζη ,160 ευρώ η ώρα και φρέσκια στα μέρη μας.. Μάιστα!Εδώ θα εχουμε θεμα αν είναι τόσο όμορφη
Η novibet την δίνει 1,10 για ημίπαλτο κατά την άποψη μου
Πιτσιρίκα, με ψιλο-ύφος, skinny ,άβυζη ,160 ευρώ η ώρα και φρέσκια στα μέρη μας.. Μάιστα!Εδώ θα εχουμε θεμα αν είναι τόσο όμορφη
Ας ελπίσουμε να σε ακούσει το γραφείο και να πάψει να σπαμάρει το ίδιο του το νήμα.ειπα κι εγω. συνδεθηκα και ειδα 4 σελιδες απο χθες να εχουν γραφτει.
αλλα μετα ειδα οτι το γραφειο μονο του σπαμαρει το νημα του.
χαχαχαχαχαχαχααχα ουσια μηδεν δηλαδη
ρε γκλαμουρα δεν καταλαβαινεις οτι ειναι σπαστικο καθε 15 λεπτα να βαζεις κι απο μια φωτογραφια?
γραψε μια συγκεντρωτικη ενημερωση και εισαι οκ.
μην κανεις την ιδια μαλακια που κανουν και τα αλλα γραφεια.
καταντα σπαστικο.
δικιο εχεις.Επίσης
Ας ελπίσουμε να σε ακούσει το γραφείο και να πάψει να σπαμάρει το ίδιο του το νήμα.
Μια ενημέρωση για τις καινούριε αφίξεις ή/και μια συνολική ενημέρωση ποιες είναι διαθέσιμες αρκεί.
Το να δούμε στη σελίδα του γραφείου ποιες παίζουν ως διαθέσιμες, είναι εύκολο. Μην σπαμάρετε γιατί πιο πολύ ενδιαφερόμαστε για την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ συμπαικτών.. Αλλιώς βλέπω το νήμα να πέφτει πολύ σε μηνύματα μελών και αυτό θα είναι
χασούρα μεγάλη και για εμάς αλλά και για το γραφείο πιστεύω.
γραφειο ακους????????????δικιο εχεις.
μια φορα ενημερωση φτανει.
τα αλλα γραφεια για αυτον και μονο το λογο εγω τα εχω στην ignore list.
ας ελπισουμε να μην συνεχιστει.
προτιμοτερο να γραφουν σχολια,κριτικες κλπ οι παιχτες παρα να βλεπουμε συνεχως φωτο.
κάτσε να ρθει και θα γράψω και γι αυτήν... έχω έτοιμο το υλικό...
...εγώ θα αργήσω να ξανασπρώξω εδώ...τώρα θα σπρώχνω αλλού...εσυ μην σπρωξεις μη μη
...φίλε σου αρέσουν τα μάτια τα μισάνοικτα?.............εγω προβλεπω το μωρο να μπαινει στο δωματιο με το μπλαζε υφος που εχει στο βιντεακι κ να λεει δε φανταζομαι να εχει την απαιτηση να σε τσιμπουκωσω τωρα,εγω παιρνω 160 για να σου κανω λιγο πασαρελα κ τελος μην τρελαθουμε κιολας.
εγω ειμαι πανεμορφη ρεεεε,δεν ηρθα για να με γαμησετε,απλα κοιτατε!
νταξει,ειναι πανεμορφη παντως,μπορει να βαρεσω καμια μαλακια για παρτη της.
Σιγά. Το μπλαζε ύφος με φτιάχνει.εγω προβλεπω το μωρο να μπαινει στο δωματιο με το μπλαζε υφος που εχει στο βιντεακι κ να λεει δε φανταζομαι να εχει την απαιτηση να σε τσιμπουκωσω τωρα,εγω παιρνω 160 για να σου κανω λιγο πασαρελα κ τελος μην τρελαθουμε κιολας.
εγω ειμαι πανεμορφη ρεεεε,δεν ηρθα για να με γαμησετε,απλα κοιτατε!
νταξει,ειναι πανεμορφη παντως,μπορει να βαρεσω καμια μαλακια για παρτη της.
αμα συνοδευουν τετοιο κορμι,μαλλον δεν θα πολυδωσω σημασια στα ματια...φίλε σου αρέσουν τα μάτια τα μισάνοικτα?.............
η Sonia είναι ! Το τατού στο μπράτσο είναι χαρακτηριστικό. Μαλλόν έφαγε πόρτα από τους αγγελους και ήρθε από εδώ με πειραγμένες φωτό μπας και πιάσει κανένα κορόιδο.Τελικά ρε παιδιά επιμένετε; Η Ταις είναι η Σόνια;
Α ρε Ξύδης που σας χρειάζεται!!! Έχει δίκιο το παιδί που χτυπιέται!!! Μας δουλεύετε!
και τα βυζια της σαλικας μαρεσουν,αλλα φοβαμαι οτι θα βγει σαλουφα-που τη θυμηθηκα αυτη τη λεξη τωρα?
Η φωτος καμια σχεση με το βιντεο! Θα δειτε τη θειτσα στο βιντεο και οχι των φωτοη Sonia είναι ! Το τατού στο μπράτσο είναι χαρακτηριστικό. Μαλλόν έφαγε πόρτα από τους αγγελους και ήρθε από εδώ με πειραγμένες φωτό μπας και πιάσει κανένα κορόιδο.
Που;;;Πες μας που;;;;...εγώ θα αργήσω να ξανασπρώξω εδώ...τώρα θα σπρώχνω αλλού...
sproxe κανα λεοφωρειο...εγώ θα αργήσω να ξανασπρώξω εδώ...τώρα θα σπρώχνω αλλού...