NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
θα συμφωνήσω, καλό είναι να υπάρχει ποικιλία χρωμάτων ;)Τύποι στα duo παίρνουμε διαφορετικά χρώματα, για να μην μπερδευόμαστε!
θα συμφωνήσω, καλό είναι να υπάρχει ποικιλία χρωμάτων ;)Τύποι στα duo παίρνουμε διαφορετικά χρώματα, για να μην μπερδευόμαστε!
εγώ πάλι προτιμώ τον αχλαδωτό αριστερα, το δεξί πολύ ίσιο χωρις καμπύλες ;)
Ο δεξιά κώλος με έψησε...
Σε ποιάν ανήκει μέγα ρέκτη?
εγώ πάλι προτιμώ τον αχλαδωτό αριστερα, το δεξί πολύ ίσιο χωρις καμπύλες ;)
Τώρα μου το χάλασες...
Glamour μια παρακληση
Να γραφετε στις πληροφοριες των κοριτσιων αν το στηθος τους ειναι σιλικονη
Για να μην βρισκομαστε προ εκπληξεων
παικτη, το προβλημα δεν ειναι η σιλικονη.
πρεπει το glamour να παει στον 21 αιώνα επιτελους - yield management στις τιμες.
250 Σαββατο βραδυ στις 12 / 130 Τριτη πρωι στις 12
οταν καταλαβουν supply/demand economics, ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι - με ή χωρις σιλικονες.
Κατι τετοια ελεγε και ο Βαρουφακης και πηρε το μακρυτεροπαικτη, το προβλημα δεν ειναι η σιλικονη.
πρεπει το glamour να παει στον 21 αιώνα επιτελους - yield management στις τιμες.
250 Σαββατο βραδυ στις 12 / 130 Τριτη πρωι στις 12
οταν καταλαβουν supply/demand economics, ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι - με ή χωρις σιλικονες.
Τι εννοείς ότι όλοι θα είναι ευχαριστημένοι;;;
1) Αυτός που πληρώνει τώρα 130€ και πηδάει το ΠΣΚ τα βραδάκια μετά που θα χρειαστεί να δίνει 250€ πως θα είναι ευχαριστημένος;;;
2) Η κοπέλα που θα πληρωθεί το Σάββατο το βράδυ με 250€ θα έχει την ίδια απόδοση και την Τριτη το μεσημέρι που θα πάρει 130€;;;
Καλα τα έμαθες στο σχολείο φίλε αλλά οι κοπέλες δεν είναι «προϊόντα» όπως αυτά που πλασάρονται με yield management πρώτον και δεύτερον η ΚΑΥΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ δεν μπορεί να μπει σε καλούπια ημερολογιακά και χρονικά
Είμαστε Έλληνες και θελουμε να πηδάμε ως Έλληνες... όχι σαν Αμερικανακια γκεγκε;;;
Κατι τετοια ελεγε και ο Βαρουφακης και πηρε το μακρυτερο
παικτη, εαν εχεις ταξιδεψει ή μεινει σε ξενοδοχειο τα τελευταια 20 χρονια, εχεις 'υποστει΄ yield management.
ο Βαλκανιος κατσαπλιας εαν καταλαβαινε οικονομικα, δεν θα ηταν ο ξεφτιλας της Ευρωπης.
Ξέρω πολύ καλά τι σου γράφω φίλε!
Είμαι ξενοδόχος και πουλάω δωματια με yield management όμως τα δωματια μου δεν είναι ανθρώπινοι οργανισμοί και δεν αλλάζουν ούτε εικόνα ούτε συμπεριφορά τον Μάιο και τον Αύγουστο!
Τα δωματια είναι παντοτε τα ΙΔΙΑ!
Οι κοπέλες όμως δεν μπορούν να λειτουργήσουν έτσι διότι θα υπάρξει διαφορά στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν!!
Εδώ ισχύει αυτό που έλεγε ο Βέγγος «πες μια τιμή φιξ να ξεμπερδεύουμε»!
Το yield management δεν μπορεί να εφαρμοστεί παντού!
το...profit structure κοπελας/γραφειου δεν θα 'επιτρεψει' αλλαγη συμπεριφορας - και παντως οχι μεγαλυτερη απο αυτην π υπαρχει τωρα (δες το σιγμα σε μια οιαδηποτε κοπελα με φιξ τιμες πχ)
το variance μεταξυ Σαββατου 12 και Τριτης 2 πχ, δεν ειναι τοσο μεγαλο αλλωστε - ειναι αρκετο για να μην εχει ο glamour unconstrained demand x3 για 10 ωρες τοταλ το ΣΚ και under ολη την επομενη εβδομαδα.
Φιλε, οχι μονο ωριαιο αλλα και ανα κοπελα δυναμικα αναλογα με supply/demand στο τουρ - γιατι στατικο Ευρ 140 και μετα 3 μερες 'αποσυρση' αν μπορεις να βρεις equilibrium στα Ευρ 110?
Με στατικες τιμες, ολοι χανουν - το γραφειο 'πουλαει' μια εμπειρια οχι διαφορετικη απο first σε Cathay Pacific.
Τελος, εαν ο glamour εχει dataset απο την αρχη λειτουργιας του σε απλο xls, και 'τρεξει' τον αλγοριθμο, θα εχει μιν 20% αυξηση προφιτ + καλυτερο customer experience.
τεσπα, δεν μπορει να αναλυθεί σε 5 γραμμες
υγ στον κλαδο σου, ειναι τυχαιο οτι εχει στη ΕΥ το μεγαλυτερο variance απο OTAs? λογω της φυσης της δουλειας μου, βλεπω revenue managers σε Ελληνικα 4/5* με γνωστικο επιπεδο ταμια επαρχιακης τραπεζας - ειμαστε πολυ πισω ακομα.