callahan
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.226
- Πόντοι
- 3.820
Ειναι ιταλια τωρα..σιγουρα οχι πριν το τελος του μηναΕρώτηση προς το γραφείο....Η vlada θα έρθει ξανά;;;
Ειναι ιταλια τωρα..σιγουρα οχι πριν το τελος του μηναΕρώτηση προς το γραφείο....Η vlada θα έρθει ξανά;;;
Ειναι ιταλια τωρα..σιγουρα οχι πριν το τελος του μηνα
H ντανιελα αναφερετε στο σαιτ σας ακομα ενο λεει οτι ειναι μοναχα μεχρι της 18.09.
Ξεχασατε να την βγαλατε η τλκ εκατσε παραπανο;
Λογικά έως Παρασκευή 28/9,μάλλον λάθος πληκτρολογήθηκε.
Φίλε με εκπλήσσεις..Παππυρους Daniela Britannica..Είσαι.!!Από την πρώτη μερα που ηρθε γράφει 18/9 Βασίλη. Έτσι κάνει παντα η Daniela, αναφέρει κάποιες μέρες και μετά αναλόγως τη διάθεση και τη ψυχολογία της κάνει παράταση στη διαμονή της
Φίλε με εκπλήσσεις..Παππυρους Daniela Britannica..Είσαι.!!
Από την πρώτη μερα που ηρθε γράφει 18/9 Βασίλη. Έτσι κάνει παντα η Daniela, αναφέρει κάποιες μέρες και μετά αναλόγως τη διάθεση και τη ψυχολογία της κάνει παράταση στη διαμονή της
Το γνωρίζω καθώς και άλλη φορά όπως αναφέρεις το έχει κάνει.Πάντως μέχρι τη Παρασκευή θα είναι εδώ...
Δεν την προλαβαίνω next time
Θα προλάβεις την Martina....
Σήμερα βλέπω ήρθε....
κι η Gaby Gabriella ενδιαφερον φαινεται...
Ενδιαφέρουσα περίπτωση Βασίλη!
Σίγουρα το γραφείο δεν θα με αφήσει παραπονούμενο
To μακρύ ξανθό μαλλί της Gaby μου αρέσει.
Ενδιαφέρουσα περίπτωση Βασίλη!
Σίγουρα το γραφείο δεν θα με αφήσει παραπονούμενο
κι η Gaby Gabriella ενδιαφερον φαινεται...
To μακρύ ξανθό μαλλί της Gaby μου αρέσει.
το χρώμα δεν είναι πρόβλημα, αλλά το μήκος είναι άλλο πράγμα. Σκέφτομαι ήδη τη Gaby στημένη στον τοίχο όπως στη φωτό και τα μαλλιά της να μου χαϊδεύουν τον πούτσο.Είμαι περισσότερο του μελαχρινού boys
το χρώμα δεν είναι πρόβλημα, αλλά το μήκος είναι άλλο πράγμα. Σκέφτομαι ήδη τη Gaby στημένη στον τοίχο όπως στη φωτό και τα μαλλιά της να μου χαϊδεύουν τον πούτσο.
Νατα μααααααας!το χρώμα δεν είναι πρόβλημα, αλλά το μήκος είναι άλλο πράγμα. Σκέφτομαι ήδη τη Gaby στημένη στον τοίχο όπως στη φωτό και τα μαλλιά της να μου χαϊδεύουν τον πούτσο.