Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Βασιλάκη μην καμαρώνεις, εσένα ούτε για επιδόρπιο δε σου φτάνουν!
Αναγκαστικά, δυστυχώς για κάποιο διάστημα. Θα υπάρξουν και διαλείμματα βέβαια ...Mister Vlandis respect!!!!!@@@@
Κάτι διάβασα για "αγρανάπαυση" ισχύει...?
Τι εννοείς; Ότι 2 για πρωινό δε σου φτάνουν! Δε ντρέπεσαι ρε Βρωμιάρη!
Αναγκαστικά, δυστυχώς για κάποιο διάστημα. Θα υπάρξουν και διαλείμματα βέβαια ...
Ενα πολύ όμορφο απόγευμα με duo την Christina & την Polina. GFE hot καταστάσεις , όμορφα, φρέσκα, καυτά στο σεξ με καλή συνεννόηση μεταξύ τους, εξάλλου είναι φίλες. Απολογισμός 4 condoms :coolcondom: και μια μασέλα στο πάτωμα :S .
Είπαν ότι ήμουν το πρώτο RDV τους. Η φωτό είναι με την άδεια των κοριτσιών.
Ακολουθούν κριτικές διαφορετικές για την κάθε μία
δώσε πόνοΕνα πολύ όμορφο απόγευμα με duo την Christina & την Polina. GFE hot καταστάσεις , όμορφα, φρέσκα, καυτά στο σεξ με καλή συνεννόηση μεταξύ τους, εξάλλου είναι φίλες. Απολογισμός 4 condoms :coolcondom: και μια μασέλα στο πάτωμα :S .
δώσε πόνο
Τι πόνο ... :S :S αυτή η Polina έχει μία τόσο αργή και βαθιά πίπα πονέσαν τα @@ μου, ακολουθεί απόσπασμα της κριτικής:
" νόμιζα ότι μου ρούφαγε τον εγκέφαλο, ήθελα να φωνάξω 'μη μη όχι άλλο φύσα, φύσα, μπήκε το σεντόνι στον κ@λο' "
Αντε να δω πότε θα μας ποσταρεις τέσσερις στην σειρά...Τι πόνο ... :S :S αυτή η Polina έχει μία τόσο αργή και βαθιά πίπα πονέσαν τα @@ μου, ακολουθεί απόσπασμα της κριτικής:
" νόμιζα ότι μου ρούφαγε τον εγκέφαλο, ήθελα να φωνάξω 'μη μη όχι άλλο φύσα, φύσα, μπήκε το σεντόνι στον κ@λο' "
γράφε, υποψιάζομαι πολύ γέλιο
Αντε να δω πότε θα μας ποσταρεις τέσσερις στην σειρά...
Ps. Αριστερά Polina και δεξιά Cristina?
Τι πόνο ... :S :S αυτή η Polina έχει μία τόσο αργή και βαθιά πίπα πονέσαν τα @@ μου, ακολουθεί απόσπασμα της κριτικής:
Ενα πολύ όμορφο απόγευμα με duo την Christina & την Polina. GFE hot καταστάσεις , όμορφα, φρέσκα, καυτά στο σεξ με καλή συνεννόηση μεταξύ τους, εξάλλου είναι φίλες. Απολογισμός 4 condoms :coolcondom: και μια μασέλα στο πάτωμα :S .
Ο δεξιά κώλος με έψησε...
Σε ποιάν ανήκει μέγα ρέκτη?
Στην Christina ... κομψό μουνάκι, στενό, ωραία πίσω οπή sos gfe οχι pse καταστάσεις θέλει λίγο χρόνο εγκληματισμού. Είναι εκεί για να ευχαριστήσει τον πελάτη.