Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Λογικα αυτη ή την επόμενη εβδομάδα (εκτός) απροόπτου...
Την επόμενη εβδομάδα θα είναι καλύτερα
Λογικα αυτη ή την επόμενη εβδομάδα (εκτός) απροόπτου...
Ναι, με τη φθινοπωρινή collection …
αρχισε ηδη...Ναι, με τη φθινοπωρινή collection …
Με προβλημάτισες …
Με πολύ μεγάλη φαντασία χαχα!και μοιάζει πολύ με την αμερικανίδα ηθοποιό Megan Fox.
Με προβλημάτισες …
Προς γραφείο Glamour:
ξέρουμε πότε θα γυρίσει η Margo που φεύγει σήμερα;
Μου έμεινε απωθημένο!!!
Εγώ ξέρω@@@@
Παραδοσιακό με στακοβούτυρο....!
δε ξέρω να φτιάχνω κ φανουροπιτα ρε φίλε , ούτε γαμοπίλαφο ...
Θα φαρμακωθω , τέλος !!!!
Αν κ το σίγουρο είναι ότι αύριο- μεθαύριο πάλι θα πηδάμε ...
Μακάρι, γιατί άλλες (αχ εκείνη η Vlada ...) αν και είχαν ζήτηση δεν ξαναφάνηκαν ...Κοπέλες όπως η Μαργκό ή η Βλάντα θα επανέλθουν λόγω αυξημένης ζήτησης...Προβλέπεται "ισχυρός" χειμώνας...
Ουτε κριτικη ουτε προφιλ εχει στο μπουΗ Layla γλειφιτζουράκι! Πως σου ξέφυγε ρε Βασίλη;
Δεν πειράζει, θα γράψω εδώ δυο πράγματα. Layla λοιπόν! Άριστα στη συμμετοχή! Πάθος, γλωσσόφιλα, αγκαλιές, συμπλέγματα κορμιών σε διάφορες ερωτικές επινοήσεις. Αφού με ξεφόρτωσε πρώτα στα γρήγορα από την ζωώδη επιθυμία, που όταν καρφώνεται στον εγκέφαλο, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, απαιτούσε επίμονα σεξ, ενώ της ζήταγα να ασχοληθεί με τον πλούτο μου! «Αργότερα, όχι τώρα» μου έλεγε. Ή πρέπει να έφτασε σε οργασμό πολύ πιο έντονο από τον δικό μου ή είναι η καλύτερη ηθοποιός που έχω συναντήσει! Έμεινε μετά στα χέρια μου καταϊδρωμένη και παραιτημένη. «Έι! Τι θα γίνει με την πίπα που λέγαμε» της φώναξα. Ήταν η καλύτερη πίπα στη διάρκεια της ώρας μας. ‘Όταν τέλειωνα πρέπει να βρισκόμουν κάπου μεταξύ αμυγδαλών και φωνητικών χορδών. Δεν ξέρω τι πήγε να φτύσει μετά, αλλά με μάλωνε με το δάχτυλο της, ενώ εγώ χαμογελούσα ως συνήθως σαν ηλίθιος.Ουτε κριτικη ουτε προφιλ εχει στο μπου
Η Layla γλειφιτζουράκι! Πως σου ξέφυγε ρε Βασίλη;
μην τα λες τα μυστικα ρε. ασε να βαζουν οτι θελουν ολοι οι αλλοι
το ιδιο θα ηθελα να ρωτησω και εγω το γραφειοΠρος γραφείο Glamour:
ξέρουμε πότε θα γυρίσει η Margo που φεύγει σήμερα;
Μου έμεινε απωθημένο!!!