Διαγραμμένο μέλος 141202
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 15.256
Το ήξερα πως θα χαρείς Βασίλη μου, γι αυτό πάσχισα να περάσω καλά!
Έλα ντε.....
Χεχεχε mister Vlandis....Χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!!
Το ήξερα πως θα χαρείς Βασίλη μου, γι αυτό πάσχισα να περάσω καλά!
Έλα ντε.....
Χεχεχε mister Vlandis....Χαίρομαι που περάσατε όμορφα!!!!
Η Layla γλειφιτζουράκι! Πως σου ξέφυγε ρε Βασίλη;
θεός!!!Δεν πειράζει, θα γράψω εδώ δυο πράγματα. Layla λοιπόν! Άριστα στη συμμετοχή! Πάθος, γλωσσόφιλα, αγκαλιές, συμπλέγματα κορμιών σε διάφορες ερωτικές επινοήσεις. Αφού με ξεφόρτωσε πρώτα στα γρήγορα από την ζωώδη επιθυμία, που όταν καρφώνεται στον εγκέφαλο, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, απαιτούσε επίμονα σεξ, ενώ της ζήταγα να ασχοληθεί με τον πλούτο μου! «Αργότερα, όχι τώρα» μου έλεγε. Ή πρέπει να έφτασε σε οργασμό πολύ πιο έντονο από τον δικό μου ή είναι η καλύτερη ηθοποιός που έχω συναντήσει! Έμεινε μετά στα χέρια μου καταϊδρωμένη και παραιτημένη. «Έι! Τι θα γίνει με την πίπα που λέγαμε» της φώναξα. Ήταν η καλύτερη πίπα στη διάρκεια της ώρας μας. ‘Όταν τέλειωνα πρέπει να βρισκόμουν κάπου μεταξύ αμυγδαλών και φωνητικών χορδών. Δεν ξέρω τι πήγε να φτύσει μετά, αλλά με μάλωνε με το δάχτυλο της, ενώ εγώ χαμογελούσα ως συνήθως σαν ηλίθιος.
Το πρόσωπο της ίσως απογοητεύσει λίγο, όχι γιατί είναι άσχημο, απεναντίας, αλλά οι φωτογραφίες της προϊδεάζουν για κάτι καλύτερο. Οι φωτογραφίες της είναι ακριβέστατες, αλλά λείπει λίγο η χάρη. Το σώμα της τέλειο, με μικρό στήθος άμεσης απόκρισης. Το ίδιο και το ποντικάκι της! Πολύ δεκτική και απολαυστική σε επιλεγμένες στάσεις, ξέρει να ιντριγκάρει όλες τις αισθήσεις! Stripper στην πατρίδα του το κορίτσι.
Αγγλικά ολίγα, κάτι καταφέραμε. Πίπα μέτρια, αλλά άκουγε και όταν χρειάστηκε ξεπέρασε και τα μεγάλα ταλέντα. Γλυκιά, ευχάριστη και εργατική. Είναι η κλασική περίπτωση κοπέλας, σήμα κατατεθέν του Glamour, που χωρίς να είναι το ουάου, περνάς πολύ καλά και θέλεις να ξαναπάς.
Η Layla γλειφιτζουράκι! Πως σου ξέφυγε ρε Βασίλη;
βάλτη κι εδώ αν θεςΔεν πειράζει, θα γράψω εδώ δυο πράγματα. Layla λοιπόν! Άριστα στη συμμετοχή! Πάθος, γλωσσόφιλα, αγκαλιές, συμπλέγματα κορμιών σε διάφορες ερωτικές επινοήσεις. Αφού με ξεφόρτωσε πρώτα στα γρήγορα από την ζωώδη επιθυμία, που όταν καρφώνεται στον εγκέφαλο, δεν μπορείς να λειτουργήσεις, απαιτούσε επίμονα σεξ, ενώ της ζήταγα να ασχοληθεί με τον πλούτο μου! «Αργότερα, όχι τώρα» μου έλεγε. Ή πρέπει να έφτασε σε οργασμό πολύ πιο έντονο από τον δικό μου ή είναι η καλύτερη ηθοποιός που έχω συναντήσει! Έμεινε μετά στα χέρια μου καταϊδρωμένη και παραιτημένη. «Έι! Τι θα γίνει με την πίπα που λέγαμε» της φώναξα. Ήταν η καλύτερη πίπα στη διάρκεια της ώρας μας. ‘Όταν τέλειωνα πρέπει να βρισκόμουν κάπου μεταξύ αμυγδαλών και φωνητικών χορδών. Δεν ξέρω τι πήγε να φτύσει μετά, αλλά με μάλωνε με το δάχτυλο της, ενώ εγώ χαμογελούσα ως συνήθως σαν ηλίθιος.
Το πρόσωπο της ίσως απογοητεύσει λίγο, όχι γιατί είναι άσχημο, απεναντίας, αλλά οι φωτογραφίες της προϊδεάζουν για κάτι καλύτερο. Οι φωτογραφίες της είναι ακριβέστατες, αλλά λείπει λίγο η χάρη. Το σώμα της τέλειο, με μικρό στήθος άμεσης απόκρισης. Το ίδιο και το ποντικάκι της! Πολύ δεκτική και απολαυστική σε επιλεγμένες στάσεις, ξέρει να ιντριγκάρει όλες τις αισθήσεις! Stripper στην πατρίδα του το κορίτσι.
Αγγλικά ολίγα, κάτι καταφέραμε. Πίπα μέτρια, αλλά άκουγε και όταν χρειάστηκε ξεπέρασε και τα μεγάλα ταλέντα. Γλυκιά, ευχάριστη και εργατική. Είναι η κλασική περίπτωση κοπέλας, σήμα κατατεθέν του Glamour, που χωρίς να είναι το ουάου, περνάς πολύ καλά και θέλεις να ξαναπάς.
...δεν αναζητούμε κάποια απλά σωστή τύπε...Η christina πολυ σωστη
Τι εννοείς; Ότι 2 για πρωινό δε σου φτάνουν! Δε ντρέπεσαι ρε Βρωμιάρη!
Τι εννοείς; Ότι 2 για πρωινό δε σου φτάνουν! Δε ντρέπεσαι ρε Βρωμιάρη!