Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.796
- Πόντοι
- 46.423
19 χρόνων είναι η Αντέλ;Δεν της φαίνεται.
20 κατά δήλωσή της και τόσο πρέπει να είναι.
Σεμνό και γλυκό κοριτσάκι.
Δεν κάνει αεροπλανικά ...
19 χρόνων είναι η Αντέλ;Δεν της φαίνεται.
Ναι μωρε όρεξη για μπλα μπλα έχει . Στο κουβα θα πανε πολύ . Κριμα. Έχει κ επιπλοποιούς το forum που αγαπάνε τα κομοδίνα .ο φεραγάμιας είχε γράψει το εξής:
δηλαδή Αντε΄λ = Ελισαβέττα με πολύ χάλια κριτικές
οπότε τι να πώ... νομίζω πως ο Αγαπούλας κάνει επίτηδες προβοκάτσια... για να δημουργήσει σύρραξη... δεν εξηγείται αλλοιώς
Αεροπλανικα;Από τα πιπινια μαλλον τέτοια τα ξεχνάμε20 κατά δήλωσή της και τόσο πρέπει να είναι.
Σεμνό και γλυκό κοριτσάκι.
Δεν κάνει αεροπλανικά ...
Αεροπλανικα;Από τα πιπινια μαλλον τέτοια τα ξεχνάμε
Πάντως αυτή η δερμάτινη μάσκα με παραπέμπει σε σαδομαχιστικα hard Core καταστάσεις ?
To κορίτσι προτείνεται σε όσους θέλουν ένα καθαρά gfe γλυκύτατο, μικροκαμωμένο, ευγενικό, χαμογελαστό και ήπιων τόνων κορίτσι με εξαιρετικό σώμα και χαμόγελο.
Συγχαρητήρια στο γραφείο για την επιλογή του.
Η Adele είναι για καπεταναίους ...
Ολες κρυβουν μια υποτακτικη πουτανα μεσα τους...Ειναι στη φυση της γυναικας. Πρεπει απλως να τους το βγαλεις στην επιφανεια...
To κορίτσι προτείνεται σε όσους θέλουν ένα καθαρά gfe γλυκύτατο, μικροκαμωμένο, ευγενικό, χαμογελαστό και ήπιων τόνων κορίτσι με εξαιρετικό σώμα και χαμόγελο.
Συγχαρητήρια στο γραφείο για την επιλογή του.
θελω να δω αν η συγκεκριμενη μετα απο 10 ραντεβου θα εχει την ιδια αποδοση .... πολυ απιθανο το βλεπω , προφανως εχει φαει κατσαδιασμα/ δασκαλεμα απο το γραφειο για να την ξαναφερουν ...Ολες κρυβουν μια υποτακτικη πουτανα μεσα τους...Ειναι στη φυση της γυναικας. Πρεπει απλως να τους το βγαλεις στην επιφανεια...
Θα σου πω τι με εκνευρίζει .διαβασε την κριτικη μου "το χειροτερο εβερ με glamour" να καταλαβεις ... δεν ξερω αν εμαθε αγγλικα , αλλαξε συμπεριφορα , εφτιαχνε τα ακαμπτα βυζια της , ισως να ηταν στο 5
Δεν ξερω τυπε τι εμπειρια ειχε ο συναθλητης , αλλα απο την στιγμη που εσυ ειχες την ιδια εμπειρια με εμενα και μαλιστα χωρις να ξερεις οτι ειναι η Elisabeta , δεν νομιζω οτι μπορουμε να ειμαστε τελειως off . Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε τπτ πανω της , ειδικα τα κακοφτιαγμενα βυζια της , αλλα εκεινο που ηταν τελειως απαραδεκτη ηταν η συμπεριφορα της .Κια αλλες κοπελες ειδικα τις μικρες, τις δικαιολογω επειδη παιρνω αργα τη νυχτα , αλλα η συγκεκριμενη ειχε συμπεριφορα μπουρδελου , αντε να τελειωνουμε, να μην πουμε ουτε κουβεντα , να παρω το παραδακι να φυγω ...Θα σου πω τι με εκνευρίζει .
Δε με εκνευρίζουν ούτε οι κριτικές τύπου σαλιγκαριού που στάζουν σάλια ούτε τα σκληρά γαμισια που διαλαλούν κάτι υπεργαμιαδες που δίνουν έμφαση στο πουλί τους κ όχι στις υπηρεσιες την εμφάνιση κ τη διαθεση της εργαζόμενης .
Γραμμένους τους έχω .
Με ενοχλούν όμως αφάνταστα κάτι σταρλετιτσες τύπου Adele που όχι μόνο βάζουν ψεύτικες photos , όχι μόνο κλέβουν photos από Instagram αλλα κ είναι κομοδίνα μέσα στο επάγγελμα τους . Είναι τοσο ηλίθιες που βλέπουν φαντάσματα ότι τις περιμένουν γκόμενοι που την έχουν ψωνίσει μαζί τους κ τις καταδιώκουν .
Τοσο απλά ηλίθιες .
και βέβαια όταν ειδα τα tattoos κατάλαβα ότι παίζει παιχνίδι κ ποια είναιΔεν ξερω τυπε τι εμπειρια ειχε ο συναθλητης , αλλα απο την στιγμη που εσυ ειχες την ιδια εμπειρια με εμενα και μαλιστα χωρις να ξερεις οτι ειναι η Elisabeta , δεν νομιζω οτι μπορουμε να ειμαστε τελειως off . Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε τπτ πανω της , ειδικα τα κακοφτιαγμενα βυζια της , αλλα εκεινο που ηταν τελειως απαραδεκτη ηταν η συμπεριφορα της .Κια αλλες κοπελες ειδικα τις μικρες, τις δικαιολογω επειδη παιρνω αργα τη νυχτα , αλλα η συγκεκριμενη ειχε συμπεριφορα μπουρδελου , αντε να τελειωνουμε, να μην πουμε ουτε κουβεντα , να παρω το παραδακι να φυγω ...
Μου ηρθε και η Lucia τις προαλες μετα απο παρότρυνση των συναθλητων , αλλα ηταν ψωφια στη κουραση , προφανως την ξεκωλιασανε μετα απο τις διθυραμβικες κριτικες . Σεβάστηκα οτι ηταν αργα και μικρη κοπελα και καταλαβα οτι δεν εφταιξε οποτε δεν εγραψα κριτικη και το αφησα ... Σπανια να θαψω κοπελα , οποτε καταλαβες σε τι εκνευρισμο με εφτασε η Adele / Elisaveta ..και βέβαια όταν ειδα τα tattoos κατάλαβα ότι παίζει παιχνίδι κ ποια είναι
Τα αλλα αστα . Ούτε για 20ευρω
Πως δε κατάλαβα , το βαριεμαι και να περπατήσω ολοζώντανο ήταν .Μου ηρθε και η Lucia τις προαλες μετα απο παρότρυνση των συναθλητων , αλλα ηταν ψωφια στη κουραση , προφανως την ξεκωλιασανε μετα απο τις διθυραμβικες κριτικες . Σεβάστηκα οτι ηταν αργα και μικρη κοπελα και καταλαβα οτι δεν εφταιξε οποτε δεν εγραψα κριτικη και το αφησα ... Σπανια να θαψω κοπελα , οποτε καταλαβες σε τι εκνευρισμο με εφτασε η Adele / Elisaveta ..
ας γραψει κριτικη να μαθουμε , παντως εγω απο τοτε αποφευγω τα 19 χρονα και εχω βρει την υγεια μου ...
γιατι ρε μαγκες,εγω μικρα τα θελω,να τις γαμαω κ να μου λενε κ αλλο κυριε τομκρουζ μουΚαί ἐγώ τίς μικρές τίς ἀποφεύγω...
γιατι ρε μαγκες,εγω μικρα τα θελω,να τις γαμαω κ να μου λενε κ αλλο κυριε τομκρουζ μου
σεβασμος !
σε αυτη την ατακα-επειδη την εχω ακουσει πολλες φορες-αφου παντα σε ολους δηλωνω οτι μου αρεσουν τα πιπινια,παντα απαντω,να γαμησουμε θελουμε ,οχι να φαμε σουπαἩ γριά κότα ἔχει τὸ ζουμί, δηλ. τὴν πείρα...
σε αυτη την ατακα-επειδη την εχω ακουσει πολλες φορες-αφου παντα σε ολους δηλωνω οτι μου αρεσουν τα πιπινια,παντα απαντω,να γαμησουμε θελουμε ,οχι να φαμε σουπα
τρελαινομαι για γλειφομουνι,αλλα τα υγρα τους δεν τα κατεβαζω,τους τα φτυνω πισω,μην παθω κανα κακο σαν το φιλο μου το μαικλ το νταγκλας.Καί στὸ σέξ ὑπάρχει σούπα: τὰ μουνοχύσια, τὰ σάλια...
Ειχε HPV η καριολα η Καθριν τυπετρελαινομαι για γλειφομουνι,αλλα τα υγρα τους δεν τα κατεβαζω,τους τα φτυνω πισω,μην παθω κανα κακο σαν το φιλο μου το μαικλ το νταγκλας.