Μαρινα οχι, δεν το εχει, τη σωζει η εμφανιση, αν και προσπαθει να καλυτερεψει, καπως το σωζει για καποιους. Και μου την προτειναν μαλιστα. Πολλες μουφες βλεπω τωρα τελευταια στις κριτικες απο κοπελες του γραφειου, βλεπω 1,2,3 στις βαθμολογιες, ενω παλιοτερα εφερνε 10αρια....
Και τρεις χειροτερα , Laoura ορθιο κουτσουρο και μπαρλα, τραγικη.
Ακομα και ετσι εγω δεν εχω βαλει ποτε 1-2-3-4 βαθμο, αλλα αρχισα να βλεπω και τετοια.
Τουλαχιστον μην προτεινετε κακες μετριοτητες στην καλυτερη, πχ αν δεν δουλευει η Jessica, οταν μας ειχατε συνηθισει σε πραγματικα PURE ρώσικα ΠΥΡΗΝΙΚΑ και ELEGANT αστέρια και οχι ουκρανικες επαρχιωτισες, που μαθαινουν το sex, αλλα ειναι ανεραστες δεν γουσταρουν τι κανουν και φαίνεται. Αυτα είναι εμφυτα χαρισματα/DNA.
Βλεπω κριτικες, "money 1st", "cim is extra pay me now" (το πως το λες εχει σημασια και ναι τυπικα ειναι extra, αλλα οχι και παντα στη πραξη με καποιες), κακες συμπεριφορες, και μια συμπεριφορα εκτως οριων, απαράδεκτη και καταδικαστέα.
Εδω ειναι Ελλαδα ομως, αυτα δεν περνανε για πολυ. Ουτε αλλαζεις καποια που ειναι σκατοχαρακτηρας ονoμα δε λεω...
Σας Ευχαριστω Θερμά!