TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 41
- Like
- 21.692
- Πόντοι
- 18.496
Α,δεν το ειχα καταλαβει,Ειχε HPV η καριολα η Καθριν τυπε
ηταν για πολυ γλειψιμο η καθριν παντως τοτε...
ευτυχως το ξεπερασε ο μαικλ!
Α,δεν το ειχα καταλαβει,Ειχε HPV η καριολα η Καθριν τυπε
Μου ηρθε και η Lucia τις προαλες μετα απο παρότρυνση των συναθλητων , αλλα ηταν ψωφια στη κουραση , προφανως την ξεκωλιασανε μετα απο τις διθυραμβικες κριτικες . Σεβάστηκα οτι ηταν αργα και μικρη κοπελα και καταλαβα οτι δεν εφταιξε οποτε δεν εγραψα κριτικη και το αφησα ... Σπανια να θαψω κοπελα , οποτε καταλαβες σε τι εκνευρισμο με εφτασε η Adele / Elisaveta ..
Μερικές δεν το βγάζουν με τίποτα πάντως...Έχω δοκιμάσει...Ολες κρυβουν μια υποτακτικη πουτανα μεσα τους...Ειναι στη φυση της γυναικας. Πρεπει απλως να τους το βγαλεις στην επιφανεια...
πανω στην ενταση του σεξ θα βγει φιλε....κι οταν εχεις γαμησει σκληρα τη πουτανα/γκομενα κι εχει νιωσει οτι σου ανηκει, τοτε στα λεει και τα ζηταει μονη της..Απλα με GFE sex μην περιμενεις πολλα..Θα πεσει σφυροκοπημα, θα πεσει σκληρο γαμησι και τα αλλα ερχονται μονα τουςΜερικές δεν το βγάζουν με τίποτα πάντως...Έχω δοκιμάσει...
Τι λες αυτά δεν τα ξερά...πανω στην ενταση του σεξ θα βγει φιλε....κι οταν εχεις γαμησει σκληρα τη πουτανα/γκομενα κι εχει νιωσει οτι σου ανηκει, τοτε στα λεει και τα ζηταει μονη της..Απλα με GFE sex μην περιμενεις πολλα..Θα πεσει σφυροκοπημα, θα πεσει σκληρο γαμησι και τα αλλα ερχονται μονα τους
οχι κατευθειαν σφαλιαρες και φτυσιματα....σιγα σιγα..μπορει να χρειαστει 2-3 ραντεβου για να κανεις τη πουτανα submissive...καποιες αλλες γινονται αμεσα βεβαια κ καποιες το βροντοφωναζουν...βλεπε jessica glamour, diva yourangels, katrin your angels..Τι λες αυτά δεν τα ξερά...
Ξεκινάω το αποκλειστικό pse...
γράφτε κριτικές για όλα, φόλες και μη.Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα με την Aurora....όχι πριν ένα μήνα που ήταν εδώ αλλά πρέπει να ήταν Φλεβάρη - Μάρτη.....κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος....δεν έχω πάρει μεγαλύτερη ξινομούνα....και βεντέτα...δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά καθαρός βεντετισμός...εγω΄είμαι θεά κ συ τώρα πρέπει να ψαρώσεις....όξω ρε !!
δεν έβαλα κριτική γιατί έβλεπα ότι όλοι την επαινούσαν....μαλακία μου...
τώρα θα βάζω σε κάθε φόλιασμα και ας είμαι ο μοναδικός που θα γράφω κάτι άσχημο ....
Συμφωνώ φυσικά ότι οι γυναίκες από τη φύση τους θέλουν να χρησιμοποιούνται για να περνάει ο άντρας καλά και να ικανοποιείται και στο ενδιάμεσο πέρνει και αυτή αυτό που θέλει.πανω στην ενταση του σεξ θα βγει φιλε....κι οταν εχεις γαμησει σκληρα τη πουτανα/γκομενα κι εχει νιωσει οτι σου ανηκει, τοτε στα λεει και τα ζηταει μονη της..Απλα με GFE sex μην περιμενεις πολλα..Θα πεσει σφυροκοπημα, θα πεσει σκληρο γαμησι και τα αλλα ερχονται μονα τους
μιλαμε για γκομενες που σε καυλωνουν εννοειται...αμα δε σου αρεσει, ουτε να τη γαμησεις δε θα θες...ποσω μαλλον να κανεις τα υπολοιπαΣυμφωνώ φυσικά ότι οι γυναίκες από τη φύση τους θέλουν να χρησιμοποιούνται για να περνάει ο άντρας καλά και να ικανοποιείται και στο ενδιάμεσο πέρνει και αυτή αυτό που θέλει.
Διαφωνώ κάθετα όμως... δεν γίνεται κάθε γυναίκα με τον κάθε άντρα σε αυτή τη δουλειά να της βγαίνει τέτοια συμπεριφορά (εξαιρέσεις υπάρχουν). Άς πούμε ότι όλα είναι θέμα χημείας... όπως και σε μένα μερικές δεν μου βγάζουν το κάτι παραπάνω. Όσες φορές και να πάω και να συναντηθώ μαζί τους δεν θα αλλάξει τίποτα απλά θα αλλάξει η όλη συναναστροφή από την οικειότητα που θα υπάρχει.
Αν χρειάζεται 3-4 ραντεβού για να ξεκλειδώσω τη κοπέλα... πάω να βρω καμία γκόμενα καλύτερα που θα μου πέσει και πιο φτηνά εν τέλει.
να γραφεις εννοειται ρε παικτη,για αυτο εχουμε το σαιτ εξαλλου!Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα με την Aurora....όχι πριν ένα μήνα που ήταν εδώ αλλά πρέπει να ήταν Φλεβάρη - Μάρτη.....κάπου εκεί αν δεν κάνω λάθος....δεν έχω πάρει μεγαλύτερη ξινομούνα....και βεντέτα...δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά καθαρός βεντετισμός...εγω΄είμαι θεά κ συ τώρα πρέπει να ψαρώσεις....όξω ρε !!
δεν έβαλα κριτική γιατί έβλεπα ότι όλοι την επαινούσαν....μαλακία μου...
τώρα θα βάζω σε κάθε φόλιασμα και ας είμαι ο μοναδικός που θα γράφω κάτι άσχημο ....
σωστος ο κυριος τομνα γραφεις εννοειται ρε παικτη,για αυτο εχουμε το σαιτ εξαλλου!
αμα ηταν να διαβαζουμε μονο τα καλα,θα μπαιναμε μονο στις σελιδες των γραφειων που μονο επαινους εχουν για τα κοριτσια.
φιλε τα καλυτερα γαμησια θα κανεις με πουτανες στο 3ο, 4ο ραντεβου....Συμφωνώ φυσικά ότι οι γυναίκες από τη φύση τους θέλουν να χρησιμοποιούνται για να περνάει ο άντρας καλά και να ικανοποιείται και στο ενδιάμεσο πέρνει και αυτή αυτό που θέλει.
Διαφωνώ κάθετα όμως... δεν γίνεται κάθε γυναίκα με τον κάθε άντρα σε αυτή τη δουλειά να της βγαίνει τέτοια συμπεριφορά (εξαιρέσεις υπάρχουν). Άς πούμε ότι όλα είναι θέμα χημείας... όπως και σε μένα μερικές δεν μου βγάζουν το κάτι παραπάνω. Όσες φορές και να πάω και να συναντηθώ μαζί τους δεν θα αλλάξει τίποτα απλά θα αλλάξει η όλη συναναστροφή από την οικειότητα που θα υπάρχει.
Αν χρειάζεται 3-4 ραντεβού για να ξεκλειδώσω τη κοπέλα... πάω να βρω καμία γκόμενα καλύτερα που θα μου πέσει και πιο φτηνά εν τέλει.
φιλε τα καλυτερα γαμησια θα κανεις με πουτανες στο 3ο, 4ο ραντεβου....
πουτσα και καρατε, ξυλο και ξεβρακωμαΣωστά αλλά χωρίς το ξύλο ...
Κάτσε θα μας φύγει μια περιουσία μέχρι να φτάσουμε στο καλύτερο.Με το πρώτο η δεύτερο δεν γίνεται;φιλε τα καλυτερα γαμησια θα κανεις με πουτανες στο 3ο, 4ο ραντεβου....
σου εχω καλυτεροΘα πάω να βαλω να δω τις εξής ταινίες … karate kid κ τον άνθρωπο με το γαρουφαλλο . Ευχαριστώ για τις <<ιδέες >>