Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Να ξέρεις κάνουν συγκρίσεις πούρων με τα μεγέθη και λακιζουν...Το είχα σχεδόν καπνίσει !
Να ξέρεις κάνουν συγκρίσεις πούρων με τα μεγέθη και λακιζουν...Το είχα σχεδόν καπνίσει !
κάτι τέτοια γράφεις και δεν μπορώ με τίποτα να σε υπολογίσω σαν σοβαρό πουτανιάρη...Από τα λίγα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ να γλείψω.
κάτι τέτοια γράφεις και δεν μπορώ με τίποτα να σε υπολογίσω σαν σοβαρό πουτανιάρη...
ένας απλός συλλέκτης χομπίστας είσαι...
Άσχετο...επειδή εχεις πάρει κ τις δύο...από Chloe κ Candy ποια θα διάλεγες ??Μην το γελας , θα βρεθει κανενας μπετοβλακας που θα την παρει σοβαρα και θα την σπιτωσει με αυτες τις μαλακιες και θα την βαλει στους τραπεζικους λογαριασμους του
Γιατι ? Ειναι η Chloe εδώ ?Άσχετο...επειδή εχεις πάρει κ τις δύο...από Chloe κ Candy ποια θα διάλεγες ??
όχι μωρέ..μακάρι να ήταν δηλαδή !!...απλά λέω για να καταλάβω τι περίπου είναι η Candy ...αν είχες να διαλέξεις , ποια θα επέλεγες ??Γιατι ? Ειναι η Chloe εδώ ?
αναλογα με το mood τυπε . Η chloe ειναι κορυφη αματουρι με τελειο βυζι πετρα . Η Candy βγαζει ποιο παθος αλλα η πιπα μετρια . Νομιζω οτι θα πηγαινα Chloe αλλα αμα εισαι αγαπουλης πηγαινε αφοβα Candy ...όχι μωρέ..μακάρι να ήταν δηλαδή !!...απλά λέω για να καταλάβω τι περίπου είναι η Candy ...αν είχες να διαλέξεις , ποια θα επέλεγες ??
και οι δυο καλες....δοκιμασε και candy καλη ειναι...Άσχετο...επειδή εχεις πάρει κ τις δύο...από Chloe κ Candy ποια θα διάλεγες ??
Την είδες σε αυτό το tour;Ένα κορίτσι που πραγματικά πέρασα αναπάντεχα ωραία.
Το σώμα της για τα γούστα μου είναι εκπληκτικό.
Οκ στο πρόσωπο έχει γίνει ένα μικρό λαθάκι αλλά ευτυχώς διότι αλλιώς θα ήταν ερωτεύσιμη.
Όταν όμως χαμογελάει είναι σκέτη γλύκα.
Πεντακάθαρη με βελούδινο δέρμα.
Κλειστού τύπου πεντακάθαρο μουνάκι.
Από τα λίγα που δεν μπόρεσα να αντισταθώ να γλείψω.
Σοβαρή και λίγα λόγια εκ μέρους της αποφεύγοντας τις παπάτζες.
Συνέχεια σκέφτομαι επανάληψη.
ωραία καμπυλωτή η Μαίρη
Α πα πα ενας καντηλανάφτης !Κατέβασε το όλο μωρό μου να απολαύσουμε την κωλαρα σου
Δεν διαβάζω άλλα νήματα. Ένα briefing μπορείς να κάνεις;οχι μονο εξεθεσες αλλα και προσεβαλες και αλλα μελη, μη μιλας δεν σε παιρνει, ρομπα εχεις γινει απο το νημα με τους παπουληδες και .... συνεχιζεις...
το κλεινω εδω, δεν μου αρεσουν τα off-topic
ρε συ @feragamo τοσο χαλια η Adele?
Καυλώνουν πολύ η είναι πολλοί αυτοί που καυλώνουν; Please clarify
Δεν βλέπω την κωλαρα να την δίνει...Ενώ η Μαίρη όλο το πακέτοΚατέβασε το όλο μωρό μου να απολαύσουμε την κωλαρα σου