You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αν και όποτε μπορείς κάνε ένα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο και θα καταλάβεις...
το 40 μάλλον είναι γι απλό μασάζ της μισής ώρας
Προφανώς είναι για απλό, για το πιο απλό που μπορεί να υπάρχει. Τηλέφωνο δεν έχω πάρει ποτέ σε κανένα μαγαζί.αν και όποτε μπορείς κάνε ένα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο και θα καταλάβεις...
40 ευρω 25' μασαζ χαδι για να σου σηκωθει και στο τελος φραπεδακι...αν και όποτε μπορείς κάνε ένα τηλέφωνο στο συγκεκριμένο και θα καταλάβεις...
Αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι και τοσο κακο αφου εχεις την ευκαιρια να "ψησεις"
την κοπελα που θες για κατι παραπανω σιγα-σιγα, μονο που για τα παραπανω "γδερνουν"...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
40 ευρω 25' μασαζ χαδι για να σου σηκωθει και στο τελος φραπεδακι...
Αν το καλοσκεφτεις δεν ειναι και τοσο κακο αφου εχεις την ευκαιρια να "ψησεις"
την κοπελα που θες για κατι παραπανω σιγα-σιγα, μονο που για τα παραπανω "γδερνουν"...
τα τεμάχια τι λένε gary?
Ελληνίδες;
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Ελληνιδες αλλα χωρις μαμησι φιλε, οσα και να σκασεις..
ασε που το μποντι του μποντι 1 ωρα, το ανεβασαν απο 150 στα 200, χωρις πιπα ή μαμησι επαναλαμβανω..
ασε που το μποντι του μποντι 1 ωρα, το ανεβασαν απο 150 στα 200, χωρις πιπα ή μαμησι επαναλαμβανω..
Ελληνιδες αλλα χωρις μαμησι φιλε, οσα και να σκασεις..
αυτό το μαγαζί ήταν πάντοτε πολύ "δύσκολο".....κάποιοι προσπάθησαν να το "ξεκλειδώσουν",αλλά απλά πέταξαν λεφτά στο βρόντο....
Και προφανως για να ανεβάσουν το κόστος του b2b,υπάρχει ζήτηση,έστω και χωρίς τα "παρελκόμενα".....
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
δημήτρη ελληνίδες οι δύο (Τονια-Κάτια) εμφάνισης πολύ άνω του μετρίου...τα τεμάχια τι λένε gary?
Ελληνίδες;
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
δημήτρη ελληνίδες οι δύο (Τονια-Κάτια) εμφάνισης πολύ άνω του μετρίου...
να είσαι καλά φίλε μου
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
παντως μποντι του μποντι στα 200 ευρω χωρις ουτε καν πιπα, οσα δηλαδη θελεις για εσκορτ με φουλ, μαλλον τρελοι θα ειναι...
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
επισκεψη το μεσημερι σημερα στις 3.... απλα γραφω τωρα για να καταλαβουν ποιος ειμαι και οτι δεν ειμαι μπατσος οπως τα λαγωνικα του μαγαζιου θα υπεθεσαν .... αφου μου ξεκαθαρισε μια που το παιζε σεριφισα (δεν θυμαμαι ουτε το ονομα της, τοσο αδοαφορη μου ηταν) οτι δεν γινεται τιποτα στο δωματιο και οτι το μαγαζι ειναι καθαρο και εγω εκανα πως την πιστεψα , ειπα να δω τις κοπελες.... ολες αδιαφορες (3 ειχε) παρα μονο μια ευα ψιλοξεχωριζε .... ετσι ειπα να περασω για 25 λεπτα με 40 ευρω.... ειμουνα σιγουρος οτι δεν θα γινοταν τιποτα, απλα πεταξα 40 ευρω στον κουβα για να δω μια καριολα τι θα σκαρφιστει για να το παιξει κυρια.... μετα απο κανα 5 λεπτο ειρθε η ευα και με καθοδηγησε στο δωματιο (αφου στο πενταλεπτο αυτο καναν meeting και εβγαλαν το πορισμα οτι ανακαλυψαν το μπατσο που ειρθε να τους κλεισει το μαγαζι ) , μπηκαμε στο δωματιο και με ρωτησε αν θα κανω μπανιο (ηταν η 1η και η τελευταια φορα που ακουσα την φωνη της ευας μετα μουγγαμαρα) αφου εκανα μπανακι ειρθε στο δωματιο...ενα απλο τυπικο χαιδεμα, τη ρωτησα ποσο χρονων ειναι και μου απαντησε ξερα 24 λες και της ειχα σκοτωσει τη μανα.... αφου φτασαμε στο 15΄λεπτο και πλεον ειχα πειστει οτι προκειται για καριολακι που πηρε εντολες να μην ακουμπησει καβλι της λεω "ενταξει τελειωσαμε μπορεις να φυγεις..."
υγ1: το μαγαζι ειναι για τον πουτσο και θα το καταταξω στην κατηγορια στουρναρη-σολωμου
υγ2:δεν προκειται να ξαναπερασω ουτε απ εξω
υγ3: ΕΙΣΤΕ ΛΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...................
υγ4: αν διαβαζει η ιδιοκτητρια του μαγαζιου δεχομαι συγνωμη με πμ
υγ1: το μαγαζι ειναι για τον πουτσο και θα το καταταξω στην κατηγορια στουρναρη-σολωμου
επισκεψη το μεσημερι σημερα στις 3.... απλα γραφω τωρα για να καταλαβουν ποιος ειμαι και οτι δεν ειμαι μπατσος οπως τα λαγωνικα του μαγαζιου θα υπεθεσαν .... αφου μου ξεκαθαρισε μια που το παιζε σεριφισα (δεν θυμαμαι ουτε το ονομα της, τοσο αδοαφορη μου ηταν) οτι δεν γινεται τιποτα στο δωματιο και οτι το μαγαζι ειναι καθαρο και εγω εκανα πως την πιστεψα , ειπα να δω τις κοπελες.... ολες αδιαφορες (3 ειχε) παρα μονο μια ευα ψιλοξεχωριζε .... ετσι ειπα να περασω για 25 λεπτα με 40 ευρω.... ειμουνα σιγουρος οτι δεν θα γινοταν τιποτα, απλα πεταξα 40 ευρω στον κουβα για να δω μια καριολα τι θα σκαρφιστει για να το παιξει κυρια.... μετα απο κανα 5 λεπτο ειρθε η ευα και με καθοδηγησε στο δωματιο (αφου στο πενταλεπτο αυτο καναν meeting και εβγαλαν το πορισμα οτι ανακαλυψαν το μπατσο που ειρθε να τους κλεισει το μαγαζι ) , μπηκαμε στο δωματιο και με ρωτησε αν θα κανω μπανιο (ηταν η 1η και η τελευταια φορα που ακουσα την φωνη της ευας μετα μουγγαμαρα) αφου εκανα μπανακι ειρθε στο δωματιο...ενα απλο τυπικο χαιδεμα, τη ρωτησα ποσο χρονων ειναι και μου απαντησε ξερα 24 λες και της ειχα σκοτωσει τη μανα.... αφου φτασαμε στο 15΄λεπτο και πλεον ειχα πειστει οτι προκειται για καριολακι που πηρε εντολες να μην ακουμπησει καβλι της λεω "ενταξει τελειωσαμε μπορεις να φυγεις..."
Γλαφυρή η περιγραφή και ακριβής. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και σε μένα γύρω στον Ιούνιο (πριν γίνω μέλος του σάιτ, δηλαδή). Παρόλο που γενικά είμαι άνθρωπος που δεν τα παρατάει εύκολα, δεν ξαναπροσπάθησα γιατί δεν άξιζε τον κόπο. Ίσως να ξαναπροσπαθούσα αν τουλάχιστο το μασάζ ήταν σχετικά καλό (έστω με τα αθηναϊκά στάνταρ). Αλλά και το μασάζ ήταν μετριότατο... Τα χρήματα που θα ξόδευα για να "ξεκλειδώσω" (δήθεν) τις "παρθένες" του μαγαζιού, τα επένδυσα σε cg.
Σκοτώνεις, λέμε!
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Συμφωνώ κ επαυξάνω,, τραγική κ η δική μου εμπειρία απο το χώρο πριν 2 μήνες περίπου...40 ευρώ για 20΄ με μια μυξοπαρθένα,, πραγματικός εφιάλτης το μασάζ της, ενω το ύφος της 85 καρδιναλίων, καλύτερα να κατεβάσουν ρολά ,,, το μαγαζί δε κατατάσσεται ούτε σε μασατζίδικο , ούτε σε μασάζ κ λοιπές υπηρεσίες,, είναι κανονικά ΛΑΜΟΓΙΑ εκει μέσα που ψάχνουν μαλάκες !!
Απο τις πληροφορίες που έχω το έχει άντρας όχι γυναίκα......
ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ !!
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
κανα νεο, καμια βελτιωση λογω κρισης υπηρξε?
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Σε διερευνητικο τηλ πουπηρα ειπαν οτι η Τονια πλεον δεν υπαρχει, και επισης οτι μποντυ του μποντυ δεν υπαρχει...
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Σε λίγο δε θα υπάρχει ούτε το ίδρυμα,, για μ@λ@κες ψάχνουν,, μακριά λέμε !!
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Σε λίγο δε θα υπάρχει ούτε το ίδρυμα,, για μ@λ@κες ψάχνουν,, μακριά λέμε !!
[/quote]
... ....αχαχαχαχαχαχα! ακου δεν υπαρχει το ενα δεν υπαρχει το αλλο....σαν να πας σε πιτσαρια και να σου λενε πιτσα δεν εχουμε - ουτε μακαροναδα ...κατσε ομως να μας δωσεις τα λεφτα σου ετσι για να μας περναει η ωρα !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K