Επισκέπτης
loreena mc kennit για αρχη και μετα power symphony για να θυμηθπυμε λιγακι!!μετα συνεχιζουμε με secret machines kai lair of the minotaur!!εγραψα παλι ;)και φυσικα τα απαντα των sonic youth kai tool!!
Πρωτα απ ολα δε με πειραξε το ποστ σου, απ τη δικια σου πλευρα ομως υπαρχει μια ανεξηγητη επιθετικοτητα, αγνωστο για ποιο λογο...εγώ μιλάω για άτομα που γνωρίζω και ξέρω πως σκέφτονται! εσύ μιλάς αόριστα για άτομα που δεν γνωρίζεις!
χώρια που δεν κατάλαβα εσένα τι ακριβώς σε πείραξε στο Post μου? είσαι ροκάς και θεωρείς ντροπή να πηγαίνουν σε σκυλάδικα ή είσαι σκυλάς και θίχτικες που είπα οτι κάνουν καλύτερο κέφι?
τώρα βέβαια δεν ξέρω τι είναι για εσένα το ροκ.
anyway άστο γιατί μάλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος!
1) αν σ'αρέσει να κουβεντιάζεις τότε δεν ξεκινάς την "ερώτησή σου" λέγοντας "Nα υποθεσω οτι αποδειξη αποτελει ο εαυτος σου?" αυτό δείχνει πολύ ειρωνεία και επιθετικότητα!Πρωτα απ ολα δε με πειραξε το ποστ σου, απ τη δικια σου πλευρα ομως υπαρχει μια ανεξηγητη επιθετικοτητα, αγνωστο για ποιο λογο...
Αν διαβασες το μηνυμα μου δε χαρακτηρισα ουτε εσενα ουτε τους φιλους σου, ο λογος που σε ρωτησα ειναι γιατι πρωτη φορα ακουω αυτη την αποψη και ηθελα ν αμαθω που τη στηριζεις μιας και θεωρώ το ροκ με τη συμπεριφορα που περιγραφεις εκ διαμετρου αντιθετα πραγματα.
Ακομα δεν ειμαι ροκας και κανενας δεν θα πρεπε να χαρακτηριζει τον εαυτο του ετσι, ο μοναδικος Ελληνας που θα μπορουσε να πει οτι ειναι ροκας ηταν ο Νικος ο Ασιμος και παλι ουτε αυτος το εκανε, ποσο μαλλον εγώ η εσύ...
Στο τελος βεβαια θα συμφωνησω μαζι σου:
"άστο γιατί μάλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος!"
Εμενα μου αρεσει να συζηταω εσυ μαλλον ψαχνεσαι για κοντρες...
Αυτό με το 'true' μέταλ μου άρεσε και για τους manowar μ'έστειλε . Δηλαδή αν κάτι είναι ανάμεικτο πχ μέταλ με γκόθικ δεν είναι true? ;)
η helena είναι όντως πολύ καλή αλλά η απόλυτη είναι η παλιά των nightwish. μιλάμε για πλάσμα.
Να τα εκατοστήσεις! M.Sc. ή Ph.D.?
M.Sc......
επι του θεματος..........για ποιο λογο ακριβως ειμαι δηθεν???? οσο για το χαμαιλεων ναι ειμαι και γουσταρω που ειμαι γιατι μπορω να προσαρμοζομαι σε καταστασεις επειδη ομως το γουσταρω και οχι για να το παιξω κατι........δε θα παω στα μπουζουκια να "επιδειξω" τις γκοθικ ή μεταλ καταβολες μου πολυ απλα γιατι δε γουσταρω......δε γουσταρω ομως τα δηθεν τυπακια που βαζουν ταμπελακια στα παντα.....εν ειναι κακο να ακους τα παντα ουτε να βγαινεις παντου.......θα προτιμουσα οι φιλοι μου να ακουνε την ιδια μουσικη με μενα αλλα αυτη ειναι η παρεα μου και προφανως υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα να μας δενουν απο τη Βανδη ή την Κοκκινου....και ναι στα μπουζουκια υπαρχουν πολλα δηθεν τυπακια οπως υπαρχουν πολλα δηθεν τυπακια παντου οχι μονο εκει........και καθως προειπα εχω συναντησει πολλα μα παρα πολλα δηθεν τυπακια μεταλλαδες-γκοθαδες-ροκαδες οι οποιοι "υποτιθεται" αποστασιοποιουνται απο την κοινωνια και την μαζοποιηση και τις λοιπες φιλοσοφιες και τελικα ακολουθουντας εναν απολυτο τροπο ζωης, σκεψης, ντυσιματος καταληγουν να δημιουργουν μια ομαδα απο μονοι τους και αυτοματα να υποκεινται σε ομαδοποιηση τελικα.......ε οχι δε θα παρω....
Διαφήμιση της Telestet μου θυμίζει η φάση:
Γίνεται να έχω Gothic, ψαγμένες, προβληματισμένες, ανώτερες καταβολές για να διαφέρω από τα γύναια που ξεσηκώνουν τις μπουζουκοπίστες, αλλά και να γουστάρω τα μπουζούκια και τα τσιφτετέλια και τα λουλουδικά και την Κοκκίνου για να είμαι στο κλίμα της παρέας αλλά και (όλως τυχαίως) της πλειοψηφίας; Α και να μην είμαι δήθεν;
Phd βλεπω μακροπροθεσμα......σε δυο χρονια ισως.........κατσε να ξεμπερδεψω απο δω γιατι ειναι λιγο μανικι το course..........
δεν αντελιφθην πληρως αυτο για τα περιπου γκοθακια θες να το ξαναπεις? ποια εννοεις περιπου και γιατι να σε θεωρησω κολλημενο?