You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκοθάδικα και μπουζούκια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kmule
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 273
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ναι αυτο εννοω...........
Οι ΗΙΜ θεωρουνται "γκοθικ"?????????? λοοοοοοολ αυτοι εινια τραγικοι............οπως και τα μετροσεξουαλ-τρανσεξουαλ-ασεξουαλ μελη του συγκροτηματος..........δεν ξερω τι κανουν τα αλλα γκοθικ κοριτσακια εμενα οι πιο πολλοι φιλοι μου δυστυχως ειναι αυστηρως σκυλαδες (με λαμπρη εξαιρεση 2 ατομων) οποτε τα γουστα τους μαλλον διαφερουν απο τον τραγουδιστη των ΗΙΜ.......και οχι θεωρω πολυ θηλυπρεπεις τους "αυστηρα γκοθικ στυλ" αντρες.......δεν ειμαι 15 για να ψαρωνω με σκουλαρικια, μακρυ μαλλι και νεκροφιλη φατσα........
με τους λοιπους δεν ασχολουμαιεχετε πλακα ομως......κατι ειναι κι αυτο.........
![]()
για πες μας τι ακους μουνιτσα ?ποια περιοχη εισαι?
Δεν ειναι γκοθαδικα αυτα στην αθηνα........παρωδιες ειναι αλλα τι να κανουμε............αυτο εχουμε και με αυτο πορευομαστε..........οπως και πολλοι απο αυτους που μαζευονται εκει ειναι οντως για γελια αλλα υπαρχει λογος να το απευθυνεις αυτο και σε μενα? μπορεις να το απευθυνεις στο κοριτσακι με τα καρφια, πορειες, ντεκαντανς που ανεφερε ο λακης πριν........
στις μεγαλες πιστες και στα βενιου-πλας σοντα με τους τελειωμενους και τις τελειωμενες που κανουν τα παντα προκειμενου να γαμησουν ή να γαμηθουν ή εστω να κανουν αισθητη την παρουσια τους προσωπικα ριχνω πολυ περισσοτερο γελιο......πιο δηθεν ατομα δεν εχω δει στη ζωη μου.......
σε αυτο δεν εχεις και αδικο
στις μεγαλες πιστες και στα βενιου-πλας σοντα με τους τελειωμενους και τις τελειωμενες που κανουν τα παντα προκειμενου να γαμησουν ή να γαμηθουν ή εστω να κανουν αισθητη την παρουσια τους προσωπικα ριχνω πολυ περισσοτερο γελιο......πιο δηθεν ατομα δεν εχω δει στη ζωη μου.......
Μα και εγω εχω παει σε μπουζουκια (και παω και συχνα ενεκα των φιλων) και εχω περασει τελεια!!! διασκεδασα δηλαδη δεν το βλεπα κοροιδευτικα.......εχω γυρισει ο,τι πιστα υπαρχει και δεν υπαρχει..........αλλα δε δεχομαι να ισοπεδωνουμε ολους τους γκοθαδες ή ολους τους σκυλαδες ή ολους τους ρεηβερ ξερω γω.......ας κοροιδευουμε μονο τους τελειωμενους:
(το μονο που εχω βρει εν ελλαδι και ειναι αξιολογο αρκετα)
(σε αυτο ειχα διαβασει το απιστευτο......εγραφε ενα πιτσιρικι "ειμαι μαυρος......μπορω να γινω γκοθας αφου δεν εχω ασπρο δερμα?" ζντουπ.............)
ξεχασες να πεις οτι ολοι οι ελληνες γοτθοι πανε καθε χρονο εδω
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
rebound...................................respect.........απιστευτο μερος......απιστευτες σερβιτορες(μοικανια)...και οι τελευταιοι curαδες εκει.....παντα κλασσικο στεκι![]()
:o :o :o Yπαρχει ακομα αυτο?
Παιζει και το κομμωτηριο απεναντι που εκανε χτενισματα αλα robert smith στις μια το βραδυ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
zorbas the greek
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Like
- 119
- Πόντοι
- 6
Υπάρχει ακόμα η rebound?rebound...................................respect.........απιστευτο μερος......απιστευτες σερβιτορες(μοικανια)...και οι τελευταιοι curαδες εκει.....παντα κλασσικο στεκι![]()
ναι τελευταια φορα που ειχα παει πρπει να ειναι πριν 1-2χρονια ακομα οπως παλια.Υπάρχει ακόμα η rebound?![]()
να και κατι ευθυμο να μαθαινουν
παρε ακομα ενα
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
Thoryvos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
υπαρχει γκοθαδικο στην αθηνα εδω και δεκαετιες και ειναι απιστευτο μερος...αυτο ειναι η rebound...τωρα τα αλλα που λετε μπροστα στο μαγαζι που ανεφερα ειναι απλως κακες απομιμησεις...βεβαια ολο το ζητημα εχει και να κανει με το τι θεωρουμε γκοθ....γιατι για μενα ειναι αλλο πραγμα αυτα που παιζει η rebound (darkwave,new wave,neofolk,oldschool imdustrial) και αλλο αυτο που παιζουνε τα αλλα μαγαζια δηλαδη κατι ebm και μαλακιες που θα χαρακτηριζα τσιφτετελογκοθ επιεικως....απο εκει και περα διαφορετικες ειναι οι γκοθουδες του ενος μαγαζιου με τις γκοθουδες των αλλων..τεραστια η διαφορα....
Όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια όπως δεν είναι και όλα τα κομμάτια του μπακλαβά.
Το θέμα είναι όποιος βγαίνει να πηγαίνει εκεί που θέλει και να περνάει όμορφα ;)
Επισκέπτης
Τυποι το οτι το θεμα ειναι παλιο δεν σημαινει πως ειναι και αδιαφορο!...μην σκαλώνετε!Kανενα πιο παλιο θεμα δεν βρηκες στις ανασκαφες;![]()
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
υπαρχει τυπεΥπάρχει ακόμα η rebound?![]()
και σε περιμενει καθε σαββατο για να σου γαμησει την ψυχολογια ακομα πιο πολυ
ολο το κλου ειναι τα φρικια που σκανε μυτη
ντυμενες νυφες με μαυρα νυφικα και αλλα τετοια
ο κλασσικος τυπος που καθεται πανω στο ηχειο και κουναει μονο το κεφαλι του για ωρες ειναι ενα απτα αξιοθεατα του μαγαζιου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ο κλασσικος τυπος που καθεται πανω στο ηχειο και κουναει μονο το κεφαλι του για ωρες ειναι ενα απτα αξιοθεατα του μαγαζιου![]()
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Τυπε υπαρχουν και χειροτερα....η τουλαχιστον υπηρχαν γιατι εχω παει πριν πολλα χρονια...υπαρχει τυπε
και σε περιμενει καθε σαββατο για να σου γαμησει την ψυχολογια ακομα πιο πολυ
ολο το κλου ειναι τα φρικια που σκανε μυτη
ντυμενες νυφες με μαυρα νυφικα και αλλα τετοια
ο κλασσικος τυπος που καθεται πανω στο ηχειο και κουναει μονο το κεφαλι του για ωρες ειναι ενα απτα αξιοθεατα του μαγαζιου![]()
Το dark sun στη θηβων
Τυποι ντυμενοι με τουλια και γκομενες με μαυρα μεσαιωνικα ή νυφικα.
Αλλα το πιο αστειο το ειδα φευγοντας
Δυο τυποι με την αμφιεση που περιγραφω να περιμενουν ταξι.Σταματαει ο ταξιτζης επιφυλακτικα και τους κοιταει απο πανω μεχρι κατω.Αφου μιλανε για λιγο μαλλον για το που πανε,του λενε να περιμενει και σε λιγο επιστρεφουν με νεκροκουτι το οποιο θελαν να το βολεψουν στο ταξι...
Περιττο να σου πω οτι ο ταριφας εφυγε σπινιαροντας
Όλα τα δάχτυλα του χεριού δεν είναι ίδια όπως δεν είναι και όλα τα κομμάτια του μπακλαβά.
Το θέμα είναι όποιος βγαίνει να πηγαίνει εκεί που θέλει και να περνάει όμορφα ;)
συμφωνω απολυτα φιλε...δε με αφορα που θα παει ο καθενας για να περασει καλα...τα γουστα διαφερουνε και ειναι και αναγκαιο αυτο φυσικα...απλα εθιξα το ζητημα διοτι το γκοθ ειναι πολυ παρεξηγημενο και ακαθοριστο σαν εννοια...ας πουμε αν δεις εδω τις απαντησεις των παιδιων που ειναι εξω απο το χωρο εχουνε στο μυαλο τους σαν γκοθ τα ατομα του second scin,underworld,dark sun,τους λεγομενους cybergoths που η μουσικη τους πιο πολυ σε rave η trance μου κανει και δε μου φαινεται και πολυ σκοτεινη..απο την αλλη για μενα στο μυαλο μου οι νταρκαδες ειναι ατομα που βλεπω σχεδον καθε σαββατο στη ριμπαουντ και δεν ειναι ετσι οπως περιγραφουνε..οκ μπορει να μην εχουνε ακριβως συμβατικη εμφανιση-ποιον ενδιαφερει αλλωστε αλλα δεν ειναι καρναβαλια...ειναι σαφεστατα σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια,ακουνε σωστες μουσικες απο μικροι,πολυ εχουνε μεγαλωσει στα 80s και για αυτους δεν εχει κανενα νοημα να δειξουνε αν ειναι σκοτεινοι η οχι....απο εκει και περα μουσικα για μενα γκοθ ειναι συγκεκριμενα ειδη που δεν εχουνε καμια σχεση με τα πριονια που ακουγονται στα υπολοιπα μαγαζια....
και για τους υπολοιπους...φυσικα και ειναι ανοιχτη..παντα θα ειναι...η ριμπαουντ ανηκει στα ποντικια της!!!!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
Πειτε κανενα καλο Gothadiko στην Αθήνα να παμε να βρουμε κανενα φρικιο! ![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επισκέπτης
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτοι ειναι τυποιΤυπε υπαρχουν και χειροτερα....η τουλαχιστον υπηρχαν γιατι εχω παει πριν πολλα χρονια...
Το dark sun στη θηβων
Τυποι ντυμενοι με τουλια και γκομενες με μαυρα μεσαιωνικα ή νυφικα.
Αλλα το πιο αστειο το ειδα φευγοντας
Δυο τυποι με την αμφιεση που περιγραφω να περιμενουν ταξι.Σταματαει ο ταξιτζης επιφυλακτικα και τους κοιταει απο πανω μεχρι κατω.Αφου μιλανε για λιγο μαλλον για το που πανε,του λενε να περιμενει και σε λιγο επιστρεφουν με νεκροκουτι το οποιο θελαν να το βολεψουν στο ταξι...
Περιττο να σου πω οτι ο ταριφας εφυγε σπινιαροντας![]()
![]()
υπηρχε και ενα μαγαζι στην κυψελη το crow εχει κλεισει εδω και χρονια
αλλα μου ειχαν πει οτι μαζευε καργα φρικια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε προσεχε γιατι στις φρικογκομενες αρεσουν αλλα κολπαΠειτε κανενα καλο Gothadiko στην Αθήνα να παμε να βρουμε κανενα φρικιο!![]()
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
για πες για πεςτυπε προσεχε γιατι στις φρικογκομενες αρεσουν αλλα κολπα![]()
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866