Νέα

Γκοθάδικα και μπουζούκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kmule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πως γίνεται κάτι να σου αρέσει, να το νιώθεις, να το κάνεις και να μην σε αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα;  :jerking:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ μιουλ να στο πω πιο απλα? γουσταρω να περναω καλα.........μου αρεσουν αρκετα ειδη μουσικης αλλα πιο πολυ προτιμω μεταλ και γκοθικ..........καλα μεχρι εδω? αυτο δε σημαινει φυσικα οτι δεν ακουω οτιδηποτε αλλο.......καλα μεχρι εδω? για ποιο λογο θα πρεπει να "υποδηθω" την γκοθου αμα παω για καφε ή για ποτο καπου αλλου ή αμα παω στα σκυλαδικα εφοσον ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΛΑ? δεν αντιλαμβανομαι την απορια σου..........δεν ειπα οτι παω εκει λογω της παρεας μονο........αλλα σιγουρα θα προτιμουσα η παρεα μου να συνοδευε και μενα καποιες φορες αλλου..........η διαφορα ειναι οτι εγω δεν εχω προβλημα με αλλα ειδη διασκεδασης ή μουσικης ενω εκεινοι εχουν.......μεχρι Camel μπορουμε να συμβιβαστουμε..........οτιδηποτε αλλο ειναι χαρντκορ για αυτους..........

απο την αλλη θεωρω οτι απο τη στιγμη που θα περασω καλα αμα χορεψω τη ζειμπεκια μου δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να σκασω στα μπουζουκια ντυμενη σαν την Μορτιτσια Ανταμς, καθισμενη σε μια γωνια επειδη ειμαι "γκοθικ"..........αυτο δεν το καταλαβαινω καθολου..........και εκει μιλαω για δηθεν πλεον........

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nαι μουνίτσα, ρίξε τη ζειμπεκιά σου να δουν όλοι το σαλάμι που κρέμεται ανάμεσα στα μπούτια σου.

tekk

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
πέστα ρε πουλάκι μου!    INDUStriAL

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
1) αν σ'αρέσει να κουβεντιάζεις τότε δεν ξεκινάς την "ερώτησή σου" λέγοντας "Nα υποθεσω οτι αποδειξη αποτελει ο εαυτος σου?" αυτό δείχνει πολύ ειρωνεία και επιθετικότητα!
Πραγματικα δεν ειχα σκοπο να ειρωνευτω, απλα ζητησα μια διευκρινιση, δυστυχως στο γραπτο λογο δε μπορει να φανει η προθεση...οποτε δε μπορω να σου πω οτι εχεις αδικο.
2) όταν μιλάς για κάποιους λέγοντας "...ειναι της φασης "οτι να ναι" δεν χαρακτηρίζεις?
Οταν μιλησα για χαρακτηρισμο, εννοουσα αρνητικο χαρακτηρισμο που να σε προσεβαλλε...φαση "οτι να ναι" ειναι οταν δε νοιαζεσαι για το χωρο που εισαι η τη μουσικη που παιζει. Αμα σε προσεβαλε τοσο πολυ αυτο εισαι καπως ευθικτος...
3) μιλάς για συμπεριφορές και ροκ και ότι είναι αντίθετα! τι "συμπεριφορά"περιέγραψα και δεν θυμάμαι? μίλησα για κέφι. με την λέξη κέφι τι καταλαβαίνεις
αν με κάτι που διαβάζεις βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ρωτάς δεν είναι δικό μου το πρόβλημα
Μου φαινεται καπως περιεργο, να κανεις κεφι σε μαγαζια που προηγουμενως εχεις περασει απο σκανερ-πορτιερηδες για να μπεις μεσα και να ακολουθεις οση ωρα εισαι εκει ενα X life style τελειως αντιθετο με τη ροκ κουλτουρα.
Δεν γινεται να εισαι ροκας και να διασκεδαζεις στα σκυλαδικα,ουτε να ακους System of a down και ταυτοχρονα να εισαι χρυσαυγιτης...Λιγο υπερβολικο το 2ο παραδειγμα αλλα το εκανα για να καταλαβεις τι θελω να πω.
4) όταν ακούς ροκ θεωρείσαι ροκάς, αν σκυλάδικα, σκυλάς κ.ο.κ.
αν πρέπει να είσαι ο άσιμος για να λες οτι είσαι ροκάς και ο Πανταζής για να λές ότι είσαι σκυλάς οκ πάω πάσο, είναι σίγουρο ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος
Σε αυτο εχεις δικιο με αυτο το σκεπτικο θα πρεπει να θεωρεις ροκ συγκροτηματα, κατι τσοντες τυπου Domenica για να ερθουμε και στα δικα μας...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
pervertboy απο ότι έγραψα στο πρώτο μου post σχετικά με "κέφι" προφανώς δεν διάβασες την πρόταση κλειδί: "όλα είναι θέμα παρέας"!
με τον κολλητό μου και σε περίπτερο Σάββατο βραδυ να πάμε να πίνουμε Milko μια χαρά κέφι θα κάνουμε!
λέξεις όπως "διασκέδαση" που αναφέρεις, ποτέ δεν έγραψα!
δεν ξέρω τι είναι για εσένα ροκ κουλτούρα και χωρίς παρεξήγηση δεν έχω και όρεξη και να το συζητήσω!
ίσως στην ζωή σου πορεύεσαι με την ροκ σου κουλτούρα και έχεις κάποια πράγματα σε "πρέπει" και "δεν πρέπει", εγώ δεν έχω!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
παιδια εγω λεω να κανουμε ολοι ενα meeting στο underworld να περασουμε ομορφα!!!!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
pervertboy απο ότι έγραψα στο πρώτο μου post σχετικά με "κέφι" προφανώς δεν διάβασες την πρόταση κλειδί: "όλα είναι θέμα παρέας"!
με τον κολλητό μου και σε περίπτερο Σάββατο βραδυ να πάμε να πίνουμε Milko μια χαρά κέφι θα κάνουμε!
λέξεις όπως "διασκέδαση" που αναφέρεις, ποτέ δεν έγραψα!
δεν ξέρω τι είναι για εσένα ροκ κουλτούρα και χωρίς παρεξήγηση δεν έχω και όρεξη και να το συζητήσω!
ίσως στην ζωή σου πορεύεσαι με την ροκ σου κουλτούρα και έχεις κάποια πράγματα σε "πρέπει" και "δεν πρέπει", εγώ δεν έχω!
Κοιταξε για μενα "κανω κεφι" και "διασκεδαζω" ειναι ταυτοσημα, για σενα μπορει να μην ειναι, no problem.
Πραγματι καλυτερα να μην ανοιξουμε κουβεντα για τη ροκ κουλτουρα για τι οι αποψεις μας απεχουν πολύ...
Ολοι οι ανθρωποι στη ζωη τους πορευονται με καποιες αρχες και εχουν καποια πραγματα σε "πρεπει " και "δεν πρεπει",ανεξαρτητα απο το αν αυτες αντανακλονται και μεσα απο τη μουσικη που ακουν...επομενως το να λες οτι εσυ δεν εχεις ειναι μαλλον αστοχο...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
αν και γνωρίζω οτι στον γραπτό λόγο δεν είμαι καλός θεωρώ ότι είμουν πολύ σαφής! απορώ που μπλέκεσαι!
κάνεις την τρίχα, τριχιά! συνεχίζεις και παίζεις με τις λέξεις!
σε ότι Post σου έχω διαβάσει μέχρι τώρα αναφέρεις λέξεις που ποτέ δεν έγραψα!

καταρχάς αν μπλέκεις το κεφι με την διασκέδαση δεν μπορώ να βοηθήσω.
υπάρχει μια απόσταση μεταξύ τους όσο το καυλώνω με το χυνω!

το τι αρχές έχει κάποιος στην ζωή του είναι άσχετο με την μουσική κουλτούρα!
Αρχές στην ζωή είναι να σέβεσαι καποιους για παράδειγμα και στις μαθαινουν μέσα απο την οικογενεια, δεν έχει να κάνει αν ακούς ροκ, σκυλάδικα, ή κάτι άλλο.
αν εσύ ακούς ροκ και θεωρείς ντροπή το να μπεις σε σκυλάδικο είναι άλλη κουβέντα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Αρχές στην ζωή είναι να σέβεσαι καποιους για παράδειγμα και στις μαθαινουν μέσα απο την οικογενεια, δεν έχει να κάνει αν ακούς ροκ, σκυλάδικα, ή κάτι άλλο.
αν εσύ ακούς ροκ και θεωρείς ντροπή το να μπεις σε σκυλάδικο είναι άλλη κουβέντα.

θα συμφωνησω........

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
αν και γνωρίζω οτι στον γραπτό λόγο δεν είμαι καλός θεωρώ ότι είμουν πολύ σαφής! απορώ που μπλέκεσαι!
κάνεις την τρίχα, τριχιά! συνεχίζεις και παίζεις με τις λέξεις!
σε ότι Post σου έχω διαβάσει μέχρι τώρα αναφέρεις λέξεις που ποτέ δεν έγραψα!

Τι να σου πω, ή εγω δε σε καταλαβαινω καθολου ή οπως ειπες, εσυ δε χειριζεσαι καλα το γραπτό λόγο...
Τεσπα, ισως αν τα λεγαμε προφορικα με μια μπυρα στο χερι, να συννενοουμασταν καλυτερα...

Επισκέπτης
Εγω εχω φιλη Γκοθικ που εχει τρυπα στο μουνι!  :rockon:

Thoryvos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
οι υπόλοιπες το 'χουν σφραγισμένο;  :huh:

mr.psycho

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ειναι γκοθαδικα αυτα στην αθηνα........παρωδιες ειναι αλλα τι να κανουμε............αυτο εχουμε και με αυτο πορευομαστε..........οπως και πολλοι απο αυτους που μαζευονται εκει ειναι οντως για γελια αλλα υπαρχει λογος να το απευθυνεις αυτο και σε μενα? μπορεις να το απευθυνεις στο κοριτσακι με τα καρφια, πορειες, ντεκαντανς που ανεφερε ο λακης πριν........

στις μεγαλες πιστες και στα βενιου-πλας σοντα με τους τελειωμενους και τις τελειωμενες που κανουν τα παντα προκειμενου να γαμησουν ή να γαμηθουν ή εστω να κανουν αισθητη την παρουσια τους προσωπικα ριχνω πολυ περισσοτερο γελιο......πιο δηθεν ατομα δεν εχω δει στη ζωη μου.......

υπαρχει γκοθαδικο στην αθηνα εδω και δεκαετιες και ειναι απιστευτο μερος...αυτο ειναι η rebound...τωρα τα αλλα που λετε μπροστα στο μαγαζι που ανεφερα ειναι απλως κακες απομιμησεις...βεβαια ολο το ζητημα εχει και να κανει με το τι θεωρουμε γκοθ....γιατι για μενα ειναι αλλο πραγμα αυτα που παιζει η rebound (darkwave,new wave,neofolk,oldschool imdustrial) και αλλο αυτο που παιζουνε τα αλλα μαγαζια δηλαδη κατι ebm και μαλακιες που θα χαρακτηριζα τσιφτετελογκοθ επιεικως....απο εκει και περα διαφορετικες ειναι οι γκοθουδες του ενος μαγαζιου με τις γκοθουδες των αλλων..τεραστια η διαφορα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom