Νέα

Γκοθάδικα και μπουζούκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kmule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
loreena mc kennit για αρχη και μετα power symphony για να θυμηθπυμε λιγακι!!μετα συνεχιζουμε με secret machines kai lair of the minotaur!!εγραψα παλι  ;)και φυσικα τα απαντα των sonic youth kai tool!!

Επισκέπτης
εννοειται!!!και queens of the stone age kai black label society ;)!!mhν ξεχναμε και τους soundgarden !!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγώ μιλάω για άτομα που γνωρίζω και ξέρω πως σκέφτονται! εσύ μιλάς αόριστα για άτομα που δεν γνωρίζεις!
χώρια που δεν κατάλαβα εσένα τι ακριβώς σε πείραξε στο Post μου? είσαι ροκάς και θεωρείς ντροπή να πηγαίνουν σε σκυλάδικα ή είσαι σκυλάς και θίχτικες που είπα οτι κάνουν καλύτερο κέφι?
τώρα βέβαια δεν ξέρω τι είναι για εσένα το ροκ.
anyway άστο γιατί μάλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος!
Πρωτα απ ολα δε με πειραξε το ποστ σου, απ τη δικια σου πλευρα ομως υπαρχει μια ανεξηγητη επιθετικοτητα, αγνωστο για ποιο λογο...
Αν διαβασες το μηνυμα μου δε χαρακτηρισα ουτε εσενα ουτε τους φιλους σου, ο λογος που σε ρωτησα ειναι γιατι πρωτη φορα ακουω αυτη την αποψη και ηθελα ν αμαθω που τη στηριζεις μιας και θεωρώ το ροκ με τη συμπεριφορα που περιγραφεις εκ διαμετρου αντιθετα πραγματα.
Ακομα δεν ειμαι ροκας και κανενας δεν θα πρεπε να χαρακτηριζει τον εαυτο του ετσι, ο μοναδικος Ελληνας που θα μπορουσε να πει οτι ειναι ροκας ηταν ο Νικος ο Ασιμος και παλι ουτε αυτος το εκανε, ποσο μαλλον εγώ η εσύ...
Στο τελος βεβαια θα συμφωνησω μαζι σου:
"άστο γιατί μάλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος!"
Εμενα μου αρεσει να συζηταω εσυ μαλλον ψαχνεσαι για κοντρες...

Επισκέπτης
εγω συνιστω deus και muse!!επισης το καινουργιο της tori amos οπως και το σολο αλμπουμ του chris cornell λιγο πριν φτιαξει τους audioslave,οι οποιοι θεριζουν!!!συνιστω και τους king's x με το αλμπουμ ogre tones!τα σπανε!!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πρωτα απ ολα δε με πειραξε το ποστ σου, απ τη δικια σου πλευρα ομως υπαρχει μια ανεξηγητη επιθετικοτητα, αγνωστο για ποιο λογο...
Αν διαβασες το μηνυμα μου δε χαρακτηρισα ουτε εσενα ουτε τους φιλους σου, ο λογος που σε ρωτησα ειναι γιατι πρωτη φορα ακουω αυτη την αποψη και ηθελα ν αμαθω που τη στηριζεις μιας και θεωρώ το ροκ με τη συμπεριφορα που περιγραφεις εκ διαμετρου αντιθετα πραγματα.
Ακομα δεν ειμαι ροκας και κανενας δεν θα πρεπε να χαρακτηριζει τον εαυτο του ετσι, ο μοναδικος Ελληνας που θα μπορουσε να πει οτι ειναι ροκας ηταν ο Νικος ο Ασιμος και παλι ουτε αυτος το εκανε, ποσο μαλλον εγώ η εσύ...
Στο τελος βεβαια θα συμφωνησω μαζι σου:
"άστο γιατί μάλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος!"
Εμενα μου αρεσει να συζηταω εσυ μαλλον ψαχνεσαι για κοντρες...
1) αν σ'αρέσει να κουβεντιάζεις τότε δεν ξεκινάς την "ερώτησή σου" λέγοντας "Nα υποθεσω οτι αποδειξη αποτελει ο εαυτος σου?" αυτό δείχνει πολύ ειρωνεία και επιθετικότητα!
2) όταν μιλάς για κάποιους λέγοντας "...ειναι της φασης "οτι να ναι" δεν χαρακτηρίζεις?
3) μιλάς για συμπεριφορές και ροκ και ότι είναι αντίθετα! τι "συμπεριφορά"περιέγραψα και δεν θυμάμαι? μίλησα για κέφι. με την λέξη κέφι τι καταλαβαίνεις
αν με κάτι που διαβάζεις βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να ρωτάς δεν είναι δικό μου το πρόβλημα
4) όταν ακούς ροκ θεωρείσαι ροκάς, αν σκυλάδικα, σκυλάς κ.ο.κ.
αν πρέπει να είσαι ο άσιμος για να λες οτι είσαι ροκάς και ο Πανταζής για να λές ότι είσαι σκυλάς οκ πάω πάσο, είναι σίγουρο ότι είμαστε σε άλλο μήκος κύματος

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αυτό με το 'true' μέταλ μου άρεσε και για τους manowar μ'έστειλε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:. Δηλαδή αν κάτι είναι ανάμεικτο πχ μέταλ με γκόθικ δεν είναι true? ;)

υπάρχει καλή μουσική , υπάρχει κ λιγότερο καλή! Ανάλογα με την διάθεση , ανάλογα με την παρέα..κάθε είδος μουσικής προσφέρει!

όσο για το TRUE METAL , για μένα ειναι το καθαρόαιμο heavy των 80's , 90's....ότι έχει σχέση με γυναικεία φωνητικά δεν είναι true:p

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
η helena είναι όντως πολύ καλή αλλά η απόλυτη είναι η παλιά των nightwish. μιλάμε για πλάσμα.

Η γυναικα ειναι θεα........υποκλινομαι...........κουκλαρα και φωναρα.......πολυ χαλαστηκα που εφυγε........ :(  ελπιζω να την ειχατε προλλαβει λαιβ σε συναυλια........

επι του θεματος..........για ποιο λογο ακριβως ειμαι δηθεν???? οσο για το χαμαιλεων ναι ειμαι και γουσταρω που ειμαι γιατι μπορω να προσαρμοζομαι σε καταστασεις επειδη ομως το γουσταρω και οχι για να το παιξω κατι........δε θα παω στα μπουζουκια να "επιδειξω" τις γκοθικ ή μεταλ καταβολες μου πολυ απλα γιατι δε γουσταρω......δε γουσταρω ομως τα δηθεν τυπακια που βαζουν ταμπελακια στα παντα.....εν ειναι κακο να ακους τα παντα ουτε να βγαινεις παντου.......θα προτιμουσα οι φιλοι μου να ακουνε την ιδια μουσικη με μενα αλλα αυτη ειναι η παρεα μου και προφανως υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα να μας δενουν απο τη Βανδη ή την Κοκκινου....και ναι στα μπουζουκια υπαρχουν πολλα δηθεν τυπακια οπως υπαρχουν πολλα δηθεν τυπακια παντου οχι μονο εκει........και καθως προειπα εχω συναντησει πολλα μα παρα πολλα δηθεν τυπακια μεταλλαδες-γκοθαδες-ροκαδες οι οποιοι "υποτιθεται" αποστασιοποιουνται απο την κοινωνια και την μαζοποιηση και τις λοιπες φιλοσοφιες και τελικα ακολουθουντας εναν απολυτο τροπο ζωης, σκεψης, ντυσιματος καταληγουν να δημιουργουν μια ομαδα απο μονοι τους και αυτοματα να υποκεινται σε ομαδοποιηση τελικα.......ε οχι δε θα παρω....

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το δηθεν υπαρχει παντου! Δεν καταλαβαινω γιατι ομως θα πρεπει να υπαρχει μαχη μεταξυ μεν και δε! Δηλαδη τι νοιαζει τον ελληνά και οποιονδηποτε αν βγαινω εξω παντα με μαυρα, αν ακουω "κηδειες" ή "ουρλιαχτα". Για παρτη μου το κανω και γουσταρω! Παντα γουσταρα! Για καμια γκομενα και για κανενα μαλακα ή προτυπο! Εχεις κατι καλο να προτεινεις μουσικα? ακουω...
Ναι και εγω θεωρω τα σκυλο-ελληναδικα δηθεν και χαμηλης αισθητικης αλλα αυτο ειναι προσωπικη αποψη! Χωρις αυτο να σημαινει παλι οτι δεν εχω φιλους που πανε!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

Ίδιο τραίνο πήραμε? Μ.Sc. (Eng)? Ph.D βλέπεις? (Αν ναι εκεί ή αλλού)

Και προς αποφυγήν αναίτιας παρεξήγησης: Τα (τελείως ή περίπου) Gothάκια τα βλέπω αυστηρά και μόνο φιλικά (γι' αυτό και η ερώτηση). Θέμα γούστου (δογματικά μαλάκας, κολημένος, ότι θες πες). ʼρα μιλάμε εντελώς άνετα  both ways.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Madman δεν διαβασες προσεκτικα..........προσωπικα αναφερθηκα σε ολους τους δηθεν που ακουνε ολα τα ειδη μουσικης.......δε θεωρω δηθεν οποιον παει σε μπουζουκια αφου καθως προειπα και εγω παωωωωωωωωω........ουτε θεωρω δηθεν τους φιλους μου που ζουν μονο με κοκκινου τι να κανουμε? για τελειως διαφορετικο θεμα μιλησα και η κουβεντα ξεκινησε απο καποιον που "Γελαει με τους τυπους που μαζευονται στο dark sun Και το Underworld"......δεν κανουμε γενικευσεις.......

Phd βλεπω μακροπροθεσμα......σε δυο χρονια ισως.........κατσε να ξεμπερδεψω απο δω γιατι ειναι λιγο μανικι το course..........

δεν αντελιφθην πληρως αυτο για τα περιπου γκοθακια θες να το ξαναπεις?:) ποια εννοεις περιπου και γιατι να σε θεωρησω κολλημενο?

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Το δηθεν υπαρχει παντου!
το ιδιο λεω και εγω!
Δεν διαφωνω! Απλα ειπα μια προσωπικη μου αποψη σχετικα και με το θεμα του post! Σε ολες τις μορφες τις μουσικης υπαρχουν δηθεν.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Α οκ τοτε λαθος καταλαβα εγω........διαμαχη συμφωνω οτι δεν πρεπει να υπαρχει για κανενα ειδος μουσικης........

Madman17

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
6
ΚΑταστασεις με γκομενες που τους στα σκανε εχω δει και σε Gothαδικα και σε μεταλαδικα.

OP
OP
K

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
επι του θεματος..........για ποιο λογο ακριβως ειμαι δηθεν???? οσο για το χαμαιλεων ναι ειμαι και γουσταρω που ειμαι γιατι μπορω να προσαρμοζομαι σε καταστασεις επειδη ομως το γουσταρω και οχι για να το παιξω κατι........δε θα παω στα μπουζουκια να "επιδειξω" τις γκοθικ ή μεταλ καταβολες μου πολυ απλα γιατι δε γουσταρω......δε γουσταρω ομως τα δηθεν τυπακια που βαζουν ταμπελακια στα παντα.....εν ειναι κακο να ακους τα παντα ουτε να βγαινεις παντου.......θα προτιμουσα οι φιλοι μου να ακουνε την ιδια μουσικη με μενα αλλα αυτη ειναι η παρεα μου και προφανως υπαρχουν σημαντικοτερα πραγματα να μας δενουν απο τη Βανδη ή την Κοκκινου....και ναι στα μπουζουκια υπαρχουν πολλα δηθεν τυπακια οπως υπαρχουν πολλα δηθεν τυπακια παντου οχι μονο εκει........και καθως προειπα εχω συναντησει πολλα μα παρα πολλα δηθεν τυπακια μεταλλαδες-γκοθαδες-ροκαδες οι οποιοι "υποτιθεται" αποστασιοποιουνται απο την κοινωνια και την μαζοποιηση και τις λοιπες φιλοσοφιες και τελικα ακολουθουντας εναν απολυτο τροπο ζωης, σκεψης, ντυσιματος καταληγουν να δημιουργουν μια ομαδα απο μονοι τους και αυτοματα να υποκεινται σε ομαδοποιηση τελικα.......ε οχι δε θα παρω....

Διαφήμιση της Telestet μου θυμίζει η φάση:

Γίνεται να έχω Gothic, ψαγμένες, προβληματισμένες, ανώτερες καταβολές για να διαφέρω από τα γύναια που ξεσηκώνουν τις μπουζουκοπίστες, αλλά και να γουστάρω τα μπουζούκια και τα τσιφτετέλια και τα λουλουδικά και την Κοκκίνου για να είμαι στο κλίμα της παρέας αλλά και (όλως τυχαίως) της πλειοψηφίας; Α και να μην είμαι δήθεν;

Το θέμα δεν είναι να επιδείξεις τις γκόθικ καταβολές σου στα μπουζούκια, αλλά πως γίνεται στα γκοθάδικα να επιδυκνείεις τις γκόθικ καταβολές σου με το ντύσιμο και το στύλ σου, ενώ στα μπουζούκια με άλλο ντύσιμο και στυλ να το κάνεις όχι γιατί επιδυκνείεις, άλλες καταβολές-τάσεις,  αλλά γιατί απλά γουστάρεις την φάση και την παρέα; Δηλαδή και τα ξένα δικά μας αλλά και τα δικά μας δικά μας. Ε, λοιπόν αυτά δεν γίνονται, ούτε με το άλλοθι της παρέας ούτε με κανένα άλλοθι. Ακόμα και τις δύο φάσεις να γουστάρεις, τις γουστάρεις εξ'ίσου και άρα δεν διαφέρεις από όλες αυτές που βλέπουμε να ρουφάνε το μεδούλι από διάφορους άμοιρους αγνώμονες στις κατά τόπους μπουζουκερί, απλά και μόνο επειδή έχεις γκόθικ καταβολές. Εξ'άλλου ίσως πολλές από αυτές να έχουν και αυτές διάφορες εναλλακτικές ή άλλες πιο ενδιαφέρουσες καταβολές, αλλά η μαλακία στον εγκέφαλο τους και η ζημιά που κάνουν στους άντρες παραμένει.

Όσον αφορά τώρα τους μεν με τους δε υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Οι σκυλάδες είναι καθημερινοί άνθρωποι που αν τους δείς ντυμένους στον δρόμο όπως είναι ντυμένοι στα σκυλάδικα(τους περισσότερους) δεν θα καταλάβεις την διαφορά. Οι δε γκοθάδες  όπως και να το πάρουμε και όπως και να το κάνουμε(οι περισσότεροι) είναι για γέλια με το όλο στυλ που κουβαλάνε και με τον τρόπο που συμπεριφέρονται λες και είναι οι μόνοι που κρατούν τα χέρια τους την απόλυτη αλήθεια. Αν θες να καταλάβεις περισσότερο αυτή την φιλοσοφία δες την συζήτηση μεταξύ Kifina και Pervertboy. Εκεί είναι ακριβώς η διαφορά. Όταν είσαι ροκάς(και όχι δήθεν) και πας σε σκυλάδικα δεν αλλάζεις νοοτροπία και ντύσιμο και ξαφνικά αρχίζεις ζεμπεκιές και μετά λες ναι γουστάρω και το κάνω γιατί έχω παρέα μου σκυλάδες. Παραμένεις ροκάς, κάνεις και το κέφι σου βγάζοντας και κάτι γέλοιο από την όλη φάση και την κάνεις. Τόσο απλά.

Επισκέπτης
εγω προσωπικα δεν ειμαι γκοθας αλλα ροκας!!αυτο που θελω να πω ειναι οτι στα μπουζουκια δεν πατε για την μουσικη αλλα για τις γκομενες που τραγουδανε-ας πουμε οτι τραγουδανε-και ντυνονται σαν πουτανες!!και ολες αυτες οι τραγουδιστριες στα μπουζουκια ειναι ως επι το πλειστον αταλαντες και αφωνες!!!υπαρχουν παρα πολλοι καλοι ελληνες καλλιτεχνες οπως ο αγγελακας,ο παυλιδης,ο μαλαμας,οι κορε υδρο,ο βασιλης παπακωνσταντινου,ο θανασης παπακωνσταντινου κ,οι magic de spell και αλλοι!!δεν ειναι τυχαιο οτι τα διαφορα ριαλιτυ βγαζουν τραγουδιστες για λαικη πιστα!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ!!!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
με ολη αυτη την συζητηση αισθανομαι περιεργα... δηλαδη εγω που ακουω gothic και Industrial αλλα δεν χρειαζεται να βαλω πουδρα η οτιδηποτε αλλο ωστε να τονισω τις gothic καταβολες μου και να καθομαι σε μια γωνια του rebound, του underworld η του darksun ωστε να με βλεπουν ολοι οι αλλοι και να λενε.. γουαου αυτος ειναι ο σωστος ο νταρκας σε ποια κατηγορια ειμαι?

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Διαφήμιση της Telestet μου θυμίζει η φάση:

Γίνεται να έχω Gothic, ψαγμένες, προβληματισμένες, ανώτερες καταβολές για να διαφέρω από τα γύναια που ξεσηκώνουν τις μπουζουκοπίστες, αλλά και να γουστάρω τα μπουζούκια και τα τσιφτετέλια και τα λουλουδικά και την Κοκκίνου για να είμαι στο κλίμα της παρέας αλλά και (όλως τυχαίως) της πλειοψηφίας; Α και να μην είμαι δήθεν;

Τρικυμία στο κρανίο αγαπητέ. Συνήθης κατάσταση κορασίδων. Τουλάχιστον όσες έχουν ζήσει μακριά από μαμά και κούκλες βλέπουν και πως φλερτάρουν και πηδιούνται εκεί και δεν είναι για τόσες πολλές κλωξιές.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Phd βλεπω μακροπροθεσμα......σε δυο χρονια ισως.........κατσε να ξεμπερδεψω απο δω γιατι ειναι λιγο μανικι το course..........

δεν αντελιφθην πληρως αυτο για τα περιπου γκοθακια θες να το ξαναπεις?:) ποια εννοεις περιπου και γιατι να σε θεωρησω κολλημενο?

To ντύσιμο δεν μου αρέσει. Μόνο αυτό. Κολλημένος είμαι στο γούστο: μίνι και γόβα στιλέττο. Αλλά σε λαϊκό μαγαζί δε γουστάρω καθόλου και μόνο μετά από μισή μπουκάλα Γιαννάκη Περιπατητή περνάω καλά.

milanezos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω που τρεχω cavo paradiso,envy κ.τ.λ το καλοκαιρι.τον χειμωνα πλουταρχο,μελα,τερζη κ.τ.λ.. επισης revenge of rock,texas και δε χανω συναυλια απο w.a.s.p μεχρι tool (αντε να 'ρθουν με το καλο τα παληκαρια) συγκαταλεγομαι στην κατηγορια χαμενος στο διαστημα... :uglystupid: τελικα το σωστο ειναι να ακολουθουμε αυτο που νοιωθουμε και να μην προσπαθουμε να πνιξουμε μεσα μας αυτο που μας αρεσει και ας ειναι κατι  το οποιο δεν μας αντιπροσωπευει γενικοτερα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom