Νέα

Γκοθάδικα και μπουζούκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kmule
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Βγαινω εξω............θα επιστρεψω με απιστευτη ποικιλια στιχων :p μπαι σας :)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
εγω ειμαι ρατσιστης πειτε με κολλημενο αλλα ακομα και για να γαμησω δε 8α πηγαινα στα μπουζουκια τους 8εωρω υπο κ τα μπουζουκια για μενα ειναι ενας απο τους λογους της ξεφτιλας μας σαν χωρα (εξαιρω τα ρεμπεταδικα για ιστορικους λογους κυριως)

OP
OP
K

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
kmoyle τι βρισκεις τοσο αστειο στα γκοθαδικα δε μας λες να γελασουμε κ μεις?

Τι να σου πώ, αν εσύ έχεις πάει σε γκοθάδικο και σου φάνηκαν όλα μια χαρά καλώς.

Πάντως όσον αφορά την γυναικεία ιδιοσυγκρασία, αυτό που είπε η μουνίτσα πως αλλιώς ντύνομαι στο σκυλάδικο και αλλιώς στο γκοθάδικο τα λέει όλα. Ο χαμαιλέοντας ο ίδιος και ο προσαρμόζομαι ανάλογα με τις συνθήκες και την παρέα για να περάσω καλά. Και μετά οι δήθεν είναι στα εκάστοτε μαγαζιά. Ευτυχώς πάντως που τα σκήπτρα γνησιότητας τα διαθέτουν οι γυναίκες. λοοοοολλλ

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
η μουνιτσα ειναι προφανως οπαδος του συγκροτηματος the chameleons κ φροντιζει να το αποδεικνυει εμπρακτα!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Πάντως ενα απο τα καλύτερα σαββατόβραδα που πέρασα ήταν μια χρονιά που αντί να κατέβω rebound μπήκα στην διπλανή πόρτα στον Μπουγά! Αξέχαστο!
Όλα θέμα παρέας είναι! Αποδεδειγμενα οι ροκάδες είναι αυτοί που κάνουν το καλύτερο κέφι στα σκυλαδικα-αρκουδιάρικα πέστο όπως θες!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
26 φρεσκα φρεσκα και οχι δε με θεωρω γκοθακι αποκλειστικα.......ακουω τα παντα απλα μου αρεσουν καποια ειδη μουσικης περισσοτερο.......δε μου αρεσουν τα ταμπελακια :) παω και σε μπουζουκια δεν εχω προβλημα και χορευω και τσιφτετελια επισης δεν εχω προβλημα........καλα να περναμε......και φυσικα δε θα παω στην μπουζουκλερι ντυμενη οπως θα παω στο dark sun ουτε θα παω στο dark sun ντυμενη μαυρη νυφη και κατι αλλα κουλα που βλεπω......

Λες πως ακούς τα πάντα ;; Αυτό σημαίνει πως δεν ακούς τίποτε !
Και σταμάτα να κράζεις τους δήθεν γιατί μάλλον πρώτη από όλους εσύ είσαι !

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Nα υποθεσω οτι αποδειξη αποτελει ο εαυτος σου?
τον εαυτό μου δεν τον έχω ποτέ ως μέτρο σύγκρισης.
έχω όμως τις παρέες μου και γενικά τις φάτσες που έβλεπα τόσα χρόνια σε γνωστά ροκ κλαμπ.
Γιατί ο ροκάς στον πούτσο του δεν χρειάζεται να πετάει γαρδένιες με το Bluetooth στο αυτί για να γαμισει την απέναντι, θα πάει για τον χαβαλέ του!

pervertboy

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Αυτα τα ατομα που περιγραφεις ομως δεν εχουν καμια σχεση με ροκ, αυτοι που περιγραφεις ειναι της φασης "οτι να ναι"...

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτα τα ατομα που περιγραφεις ομως δεν εχουν καμια σχεση με ροκ, αυτοι που περιγραφεις ειναι της φασης "οτι να ναι"...
Όπως είπε και μια ψυχή "Nα υποθεσω οτι αποδειξη αποτελει ο εαυτος σου?"

Επισκέπτης
θα σου κανω εντατικα μαθηματα πανο!!θα σε σωσω  ;) :grin: :grin:

Επισκέπτης
lacuna coil,sisters of mercy ακουω  ;)!!!θα σου μαθω και αλλα πμως και μετα θα παμε alley cat kai mobetter για να δουμε αν τα εχεις εμπεδωσει! :cheesy: :cheesy:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Αυτό που κολλάει?
εγώ μιλάω για άτομα που γνωρίζω και ξέρω πως σκέφτονται! εσύ μιλάς αόριστα για άτομα που δεν γνωρίζεις!
χώρια που δεν κατάλαβα εσένα τι ακριβώς σε πείραξε στο Post μου? είσαι ροκάς και θεωρείς ντροπή να πηγαίνουν σε σκυλάδικα ή είσαι σκυλάς και θίχτικες που είπα οτι κάνουν καλύτερο κέφι?
τώρα βέβαια δεν ξέρω τι είναι για εσένα το ροκ.
anyway άστο γιατί μάλλον είμαστε σε άλλο μήκος κύματος!

Επισκέπτης
θα σε βαλω να ακουσεις klaus nomi !!φωναρα!!!!και μετα αν εχεις ορεξη ακου τα δικα σου αλλα δεν το νομιζω! :2funny: :2funny:!!θα καταλαβεις διαφορα  ;) ;)!!!απο εκει θα σου ξεκινησω τα μαθηματα! ;) ;)

Επισκέπτης
και επειδη ειμαι καλο παιδι θα σου βαλω και τους angel με την μουναρα τραγουδιστρια helena michaelsen  ;) ;)!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom